Nem a GT300-ast mutatta be az Nvidia a GT300-parádén

Genda Csongor Zoltán, 2009. október 4. 20:30

Habár az Nvidia büszkén mutogatta a sajtónak legújabb következő generációs csippel felszerelt videókártyáját, most kiderült, hogy a közönség mégsem azt csodálhatta meg a prezentáción, hanem egy hamisítványt.

Jen-Hsun Huang, a vállalat első embere pár nappal ezelőtt önelégült mosollyal az arcán állt a pódiumra, és emelte a magasba a cég legújabb zászlóshajóját, a köztudatba Fermi néven berobbant DirectX11-kompatibilis maggal ellátott VGA-t. Az Nvidia egyik szóvivője a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy a technikai demonstráció valódi volt, csupán a kiállított modell nem. Ennek az az oka, hogy a prototípust nem sikerült szalonképes esztétikai állapotba hozni a hivatalos bemutatóig, ezért egy hamisítványt tártak a közönség elé. Az eredeti példányból sajnos még millió drót és tranzisztor lóg ki, nem tudták az alkatrészeket még úgy összeilleszteni, hogy beletuszkolják egy kompakt videókártya házba. Az Nvidia képviselői azonban ígéretet tettek arra, hogy rövid időn belül elkészítik a GT300 bemutatható, piacképes változatát is.

Kulcsszavak: nVidia grafikus kártya

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

SAP-vel pörgetik fel a körforgásos gazdaságot is

2023 júliusától teljesen átalakul a magyarországi hulladékgazdálkodási rendszer. A MOL illetékes leányvállalata az SAP rendszerét választotta a komplex szervezési, irányítási és elszámolási feladatok informatikai támogatására.

2023. június 9. 20:01

Négy tipp a kiberbiztos nyaralásért

Felmérések szerint a Földön élő minden emberre legalább 3 hamis személyazonosság jut a kiberbűnözői piacon, mégis mintha továbbra is félvállról vennénk a fenyegetést a hétköznapokban, különösen a lazább nyári időszakban. Hamarosan elözönlik az üzenőfalakat a szebbnél szebb helyen nyaraló, tökéletes és boldog családok fotói, hadd irigykedjenek az ismerősök, ez a vágy azonban gyakran vezet oda, hogy meggondolatlanul osztjuk meg személyes adatok tömkelegét, melyet nem csupán a barátaink és a családunk, de a digitális világ rosszfiúi is láthatnak.

2023. június 9. 17:22

Már itthon is előrendelhető az LG okosmonitorja

Munkára és szórakozásra is kiválóan alkalmas okosmonitort dob piacra az LG Magyarországon. A 32SQ780S modell ideális választás lehet mindazoknak, akik többfunkciós eszközt keresnek. A kijelző kényelmesen beállítható az asztalon, rendkívül jó kontrasztarányt kínál és számos okosfunkcióval bír, így a munkavégzés és tanulás mellett ideális filmnézésre vagy akár játékra is.

2023. június 9. 15:22

Új switchekkel pörög fel a megfigyelési piac

A biztonsági kamera technológiák fejlődését követően a PoE switchek is fontos szerepet játszanak a megfigyelő rendszerek telepítésében. A switch kialakítás területén piacvezető Zyxel kifejezetten erre az igényre válaszolva alkotta meg a GS1350 PoW switch sorozatát. A portok változatos számának és a magas teljesítmény tartaléknak köszönhetően eszközeikkel akár úgy is könnyedén működtethetők a biztonsági kamera hálózatok, hogy egyszerre minden port csatlakoztatva van.

2023. június 8. 18:55

Felgyorsítja stratégiai átalakulását a Maersk

Jelentős előrelépést ért el digitális átalakulásában a dán Maersk. A világ legnagyobb tengeri szállítmányozó vállalata az SAP Business Technology Platform segítségével gyorsítja fel stratégiai fejlődését, automatizálja üzleti folyamatait, növeli hatékonyságát, teszi egyszerűbbé a technológia használatát, és növeli a felhasználói élményt.

2023. június 2. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39