Kimaradtunk a Pentax pénzvisszatérítési akcióból

Kiss Ádám Zoltán, 2009. november 3. 07:23

A fényképezőgépgyártó szinte az összes uniós országra kiterjedő, akár 250 eurós pénzvisszatérítési akciója éppen Magyarországra nem vonatkozik.

A Pentax kezdeményezése a nemzetközi, köztük amerikai sajtóban is visszhangot kapott, mivel jellemző módon az ilyen megoldásokat csak az USA területén elérhető promóció keretén belül valósítják meg a gyártók. Igen ritka, hogy kifejezetten a sokszínű, ezért sokkal bonyolultabb rendszert megkívánó Európában elérhető egy ilyen akció. A Pentax mindig is az árérzékeny gyártók közé tartozott, jellemzően alacsonyabb árfekvésű gépekben kínálnak hasonló tartalmat, mint a többi neves vetélytárs.

Az év legfontosabb, kiemelten kezelt értékesítési időszakára, a most kezdődő karácsonyi, ünnepi időszakra további árcsökkentést kínál a cég. A pénzvisszafizetéses rendszer lényege, hogy vásárlás utáni regisztrációval jelentkezünk az akár 250 eurós megtakarítást is lehetővé tevő programba. Ehhez 2010 január 21-ig be kell lépni az ebből a célból létrehozott és országonkénti linkekkel ellátott oldalra, és meg kell adni a termék UPC vonalkódját, valamint a gyári számot. Az akció jellemzően minden Pentax márkájú digitális tükörreflexesre, markolatra, optikára, vakura, egyéb kiegészítőkre, sőt távcsövekre is vonatkozik egyidejű vásárlás esetén.

Nagy-Britanniában, például 650-999 font közötti vásárlás esetén 50, 1000-1499 között 100, 1500-1999 között 150, 2000 font fölötti beruházás esetén pedig 250 fontot térít vissza a vállalat a vételárból. Az akció Észtországtól Szlovákián és Bulgárián át Romániáig 21 országra vonatkozik, fájó módon az egyik kimaradt terület éppen Magyarország, ami legalábbis megkérdőjelezi a hazai márkaképviselet hatékonyságát.

Kulcsszavak: Pentax

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nikon: tükör nélküli videókészítő szett

A Nikon ma bemutatja a videó- és tartalomkészítők számára egyaránt megfelelő első tükör nélküli videókészítő szettjét – a Nikon Z 6 Essential Movie szettet. A készlet biztosítja az igazán lényeges összetevőket a gyors videófelvételhez, és az alapvető eszközöket a kiváló minőségű videók készítéséhez.

2019. szeptember 10. 10:46

A kulcslyuk után itt a mini kulcslyuk

Az informatikai eszközök, a nagyobb felbontású és egyre kisebb kamerák az orvosi technológiák, műtétek, eljárások terén is egyre jelentősebb áttörést eredményeznek: így a sebészet is új korszakba lépett, már Magyarországon is végeznek mini laparoszkópiás műtéteket.

2018. szeptember 13. 11:45

Digitális forradalom zajlik a filmkészítésben

Nem kellenek dollármilliók a jó és sikeres játékfilm készítéséhez, az ötlet, a tartalom sokkal fontosabb, mint a technika - hirdeti Karl Bardosh, azaz Bardos Károly, a digitális újmédia nemzetközi képviselője, a New York-i Egyetem professzora, aki Szekszárdon, a Digi 24 elnevezésű digitális rövidfilmes versenyen adott interjút az MTI-Pressnek.

2011. október 1. 08:43

Videoklippek és szürreális fotók a Szigeten

Igazi cirkusz-kultúrtörténeti gyöngyszem várja az idei Sziget látogatóit. A Cirkusz Galéria egy régi cirkuszi lakókocsi restaurálásának eredménye. A klasszikus cirkuszi külső modern, minimál kortárs művészeti galériát takar, amely a Sziget rendezőinek reménye szerint igazi vizuális találkahely lesz. A galéria megálmodója Matyasi Gábor fotóművész, a fesztivál alatt az ő szürreális fotói, videoklipjei tekinthetők meg a falakon.

2011. július 28. 12:53

Sony SX21E: Kamera vagy távcső?

A nagyteljesítményű, 57x-es optikai zoommal rendelkező új Sony Handycam SX21E-vel akár a teljes képernyőt betöltő közeli felvételek készíthetők kifogástalan képminőségben. S ha ez nem elég, a kibővített zoom 67x-es értékre növelhető látható minőségromlás nélkül.

2011. július 18. 17:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01