Kiküszöbölték a Canon EOS-7D hibáját

Kiss Ádám Zoltán, 2009. november 5. 22:24

A cég frissen megjelent tükörreflexes gépének esetenként jelentkező szellemképes expozícióját javítja a most kiadott firmware frissítés.

A Canon terméktámogatás oldalán éppen egy héttel ezelőtt jelent meg egy üzenet a nem is olyan régen kiadott EOS-7D digitális tükörreflexes géppel kapcsolatban, ebben a vállalat bejelenttette, hogy bizonyos beállítások esetén az EOS-7D szenzora szellemképes felvételeket készít, és a cég már elkezdte előkészíteni a javítás kiadását. A nem jellemző beállítások és a sorozatfelvétel funkció együttes használatakor néha előforduló szellemkép ideális expozíció, valamint egyképes és mozgókép üzemmódban nem jelentkezik, ám mégis kellemetlen lehet, így a gyártó bejelentette, hogy megkezdi az idevágó frissítés kidolgozását és azt minél előbb, várhatóan még november elején elérhetővé teszik, ahogy erről a Canon magyar oldalán is megtalálható, sajnos csak angol nyelvű tájékoztató is beszámolt.

Mára elkészült a frissítés egy 12,3 MB-os, külön Windows és Macintosh gépekre szánt csomag formájában. A frissítés menetéről a vállalat oldala tájékoztat, és vezet tovább a 1.1.0 verziószámú alapszoftvereket tartalmazó letöltésekhez, sajnos csak a nemzetközi Canon oldalon, a cikk írásának pillanatában a Canon Hungaria EOS-7D támogatására szolgáló oldala szerverhibát jelez.

Kulcsszavak: Canon kamera

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Nikon két új készülékkel jelentkezik

A Nikon bejelentett egy kisméretű, magasabb kategóriát képviselő vlogger fényképezőgépet, és egy rendkívül könnyen hordozható szupertelefotós fix objektívet.

2022. június 29. 16:43

Varázsolj profi képeket az okostelefonoddal!

Az okostelefonok azon túl, hogy összekapcsolják az embereket, a fényképezés népszerűsítésével is hozzájárultak mindennapjaink megváltoztatásához. Bár még nem érték el a professzionális fényképezőgépek teljesítményét, az okostelefonos fényképezőgépek a megjelenésük óta rengeteget fejlődtek. Azáltal, hogy a fotózás könnyen elérhetővé vált, sokan már nemcsak egyszerűen befogadóként tekintenek magukra, hanem felfedezték a bennük rejlő alkotói ambíciókat is. Ez a szenvedély pedig arra ösztönzi őket, hogy folyamatosan fejlesszék képességeiket.

2022. június 27. 11:20

A mobil képalkotás jövője a Counterpoint Research webináriumának témája

A HONOR globális technológiai márka a Counterpoint Research által szervezett online rendezvényen, mint a telekommunikációs iparág egyik vezetője osztotta meg tapasztalatait. A „Smartphone Imaging Trends: New Directions Capturing Magic Moments” (Új irányok a varázslatos pillanatok megörökítésében) webinárium vendége volt a HONOR, hogy bemutassa vezető szerepét az okostelefonok élvonalbeli képalkotási megoldásai terén és ismertesse az okostelefonok kameráinak jövőjét alakító trendeket.

2022. június 10. 09:56

Szerezze be új felszerelését most a Nikon nyári azonnali kedvezmény promóciójában

A nyár kezdetének megünneplésére a Nikon a fotósoktól, a videósoktól és a tartalomkészítőktől a hobbifotósokig és hivatásos fotográfusokig mindenkinek lehetőséget kínál egy kiváló azonnali pénzvisszatérítési promócióra. 

2022. május 30. 14:59

Szakmai napot szervez a FotoKlikk

Május 14-én, szombaton, a FotoKlikk megszervezi a hazai legnagyobb, egész napos szakmai napot, 5 szekcióval és 16 előadóval. Az 5 szekciót a témára szakosodott neves moderátorok vezetik.

2022. május 8. 12:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24