Kiküszöbölték a Canon EOS-7D hibáját

Kiss Ádám Zoltán, 2009. november 5. 22:24

A cég frissen megjelent tükörreflexes gépének esetenként jelentkező szellemképes expozícióját javítja a most kiadott firmware frissítés.

A Canon terméktámogatás oldalán éppen egy héttel ezelőtt jelent meg egy üzenet a nem is olyan régen kiadott EOS-7D digitális tükörreflexes géppel kapcsolatban, ebben a vállalat bejelenttette, hogy bizonyos beállítások esetén az EOS-7D szenzora szellemképes felvételeket készít, és a cég már elkezdte előkészíteni a javítás kiadását. A nem jellemző beállítások és a sorozatfelvétel funkció együttes használatakor néha előforduló szellemkép ideális expozíció, valamint egyképes és mozgókép üzemmódban nem jelentkezik, ám mégis kellemetlen lehet, így a gyártó bejelentette, hogy megkezdi az idevágó frissítés kidolgozását és azt minél előbb, várhatóan még november elején elérhetővé teszik, ahogy erről a Canon magyar oldalán is megtalálható, sajnos csak angol nyelvű tájékoztató is beszámolt.

Mára elkészült a frissítés egy 12,3 MB-os, külön Windows és Macintosh gépekre szánt csomag formájában. A frissítés menetéről a vállalat oldala tájékoztat, és vezet tovább a 1.1.0 verziószámú alapszoftvereket tartalmazó letöltésekhez, sajnos csak a nemzetközi Canon oldalon, a cikk írásának pillanatában a Canon Hungaria EOS-7D támogatására szolgáló oldala szerverhibát jelez.

Kulcsszavak: Canon kamera

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Firmware-frissítést adott ki a Panasonic a LUMIX S1H fényképezőgéphez

Továbbfejlesztett funkciókat és még jobb használatot biztosító firmware-frissítést adott ki a Panasonic a tükör nélküli, digitális LUMIX S1H fényképezőgéphez. A frissítés letölthető a LUMIX Global Customer Support oldalról: https://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/dsc/.

2019. december 10. 15:16

Karácsonyi ajándékötletek a család minden tagjának a Sonytól

A karácsony közeledtével gyakran nehézségekbe ütközünk, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékokat, ezért a Sony összegyűjtötte azokat a termékeit, melyekkel bárki garantáltan lenyűgözheti barátait, családtagjait. Legyen szó a zene, a film vagy a fotózás szerelmeseiről, a Sony újdonságai között mindenki megtalálhatja álmai ajándékát.

2019. december 2. 11:33

Lélegzetelállító nyertes fotók a Red Bull Illume 2019 versenyéről

Lenyűgöző helyszínen hirdették ki a Red Bull Illume 2019 díjazottjait. A világ legnagyobb akció- és kalandfotó pályázatának győzteseit az olasz Alpokban lévő Plan de Corones (Kronplatz) egyik hegyi állomásán található LUMEN Fotómúzeumban díjazták, ahonnan a fődíjat a francia fotós Ben Thouard vitte el. 

2019. november 24. 12:22

A Nikon nagykövete az Amasonas területéről tudósít

A híres fotós és Nikon nagykövet, Sebastián Liste lenyűgöző, új fotósorozatot adott ki, amely a kolonizációnak és az erdőirtásnak a helyi foglalkoztatásra, a kereskedelemre, a közösségek áttelepítésére és a környezetre gyakorolt hatásait vizsgálja az Amazonas területén. 

2019. november 15. 10:20

Két új LUMIX S PRO objektív a Panasonictól

A Panasonic bemutatta két új, L-bajonettes, objektívjét, amelyeket a LUMIX S sorozat full-frame, digitális, cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgépeihez terveztek. A kifejezetten professzionális felhasználásra készült LUMIX S sorozat célja, hogy kimagasló minőségű fényképezőgépeivel és objektívjeivel kompromisszumok nélküli fotós kifejezési lehetőségeket nyújtson. 

2019. november 9. 12:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás