Nokia Messaging a Pannonnál és a T-mobile-nál

forrás Prim Online, 2009. november 11. 13:43

A Pannon, a T-Mobile és a Nokia ma bejelentették, hogy elindították Magyarországon a Nokia Messaging megoldását, a Nokia egyszerűen használható e-mail szolgáltatását az erre alkalmas Nokia készülékkel rendelkező ügyfeleik számára.

2009. november elsejétől a Pannon és az előfizetéssel rendelkező T-Mobile ügyfelek elérhetik a Nokia Messaging push e-mail szolgáltatást, amely támogatja az összes vezető e-mail megoldást, mint például az Ovi Mail, a Gmail, a Windows Live Hotmail és a Yahoo! Mail, valamint a jelentősebb helyi e-mail szolgáltatásokat, mint a Citromail, az Indamail és a Freemail.

A Nokia Messaging egy egyszerűen beállítható és használható push e-mail szolgáltatás, melynek segítségével a felhasználó akár tíz személyes e-mail fiókot is beállíthat egyetlen készüléken. A Nokia Messaginggel az emberek kihasználhatják a valós idejű üzenetküldés előnyeit, és olvashatnak, küldhetnek, továbbíthatnak és megválaszolhatnak e-maileket, megtekinthetnek almappákat, letölthetnek és olvashatnak csatolmányokat, valamint csatolhatnak fájlokat e-mailjeikhez. A push e-mail technológia használatával az e-mailek gyorsan és automatikusan továbbításra kerülnek a mobiltelefonra, nem szükséges külön letölteni azokat. Számos felhasználó szeretné élvezni az egyes közösségekben használt különböző fiókok nyújtotta rugalmasságot.

A Nokia Messaging szolgáltatás 30 napig díjmentesen tesztelhető. A tesztidőszakot követően, regisztráció esetén havi díj ellenében érhető el a szolgáltatás, valamilyen mobilinternet csomag megléte esetén. A felhasználók a szolgáltatás aktiválását a szolgáltatójuk ügyfélszolgálatán kezdeményezhetik. A szolgáltatás a Nokia E52, E66, E72, E71 és N97 készülékekkel vehető igénybe.

További információk a Nokia Messagingről a Nokia oldalán, a http://email.nokia.com oldalon találhatók, valamint a szolgáltatók weboldalain (www.pannon.hu és www.t-mobile.hu).

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50