Új lehetőség SAP Business One felhasználóknak

Kovács Attila, 2009. november 18. 16:47

Integrált dokumentummenedzsment rendszert kínál SAP Business One felhasználóknak, a VariaTech Consulting Kft. és a netTeam-DMSone ZRt. közös fejlesztése.

A BX-DMSone-t, a már több mint 3500 dokumentumkezelő rendszer bevezetésének tapasztalatával rendelkező netTeam-DMSone ZRt., valamint a számos világszerte sikeres fejlesztést készítő SAP fejlesztőpartner, a Variatech Consulting Kft. együttesen, az SAP Business One felhasználói igényeknek és elvárásoknak megfelelően fejlesztette ki. A BX-DMSone egy megbízható és biztonságos  dokumentumtároló- és kezelő add-on, ami tökéletesen illeszkedik az SAP Business One vállalatirányítási rendszerhez - összekapcsolja (szinkronizálja és integrálja) a dokumentumkezelő rendszerrel.

A hatékonyság növelésének érdekében gyakran merül fel a vállalatirányítási rendszerek további területekre való kiterjesztése. A legtöbb esetben a következő racionalizálásra váró terület a hatékony és biztonságos dokumentumkezelés, mely az egyik legkritikusabb pont egy vállalat működésében. Felmérést végeztek az SAP Business One vállalatirányítási rendszert használó irodai dolgozók körében, melynek eredményei alátámasztották ezt az állítást. Egyes dolgozók akár heti 4,5 órát is eltölthetnek azzal, hogy dokumentumokat, információkat keresnek. Ezt figyelembe véve merült fel az természetes felhasználói igény, hogy az SAP Business One is képes legyen integrált elektronikus dokumentumkezelésre. A két cég szakemberei - ötvözve az SAP Business One add-onok és a dokumentummenedzsment szoftverek fejlesztése és bevezetése terén szerzett tudást és tapasztalatokat – közösen alakították ki azt a megbízható és biztonságos információtároló- és kezelő add-ont, ami tökéletesen illeszkedik az SAP Business One vállalatirányítási rendszerhez.

Az új add-on szoftver teljes körű folyamatintegrációval rendelkezik. Az SAP Business One folyamataiba beillesztett kapcsolódási pontokon keresztül egyszerűen és azonnal elérhető, kezelhető minden információ és dokumentum. Az SAP Business One-ban végzett munka közben, a már jól ismert SAP Business One menüből, a munkafolyamat adott pillanatában egyszerűen, néhány kattintással rögzíteni lehet az információt, illetve a dokumentumokat. Az új add-ont kiváló eredménnyel használják az értékesítés, a pénzügy, a raktározás és a szolgáltatás/szerviz területeken dolgozók.

Kulcsszavak: dokumentumkezelés SAP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Átlagosan háromezerért taxiznak a budapestiek

Ugyan még mindig inkább telefonon rendelnek taxit a fővárosiak, de egyre többen használnak valamilyen taxirendelő mobilalkalmazást is - derül ki a Főtaxi megbízásából készített kutatásból. Az elvárásoknak megfelelően új, hasznos funkciókkal bővült a taxitársaság applikációja, így akár már közvetlenül is felhívhatjuk a sofőrt az alkalmazáson keresztül, ha nem találjuk az autót.

2019. augusztus 18. 12:11

Pályázati felhívás kisiskolásoknak

A Magyar Nemzeti Bank (MNB), az MKB Bank Nyrt. (MKB), a Waberer's International Nyrt. és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat országos ösztöndíjpályázatot hirdet a 2019/2020-as tanévre az általános iskola 2-3. osztályos tanulói részére.

2019. augusztus 18. 10:14

Az LG és a LUMI izgalmas jövőképet mutat be a 2019-es IFA-n

Szándéknyilatkozatot írt alá az LG Electronics (LG) és az IoT- és okosotthon-megoldásokat kínáló LUMI United Technology. A két vállalat célja egy olyan ökoszisztéma létrehozása, amely az eszközök alapszintű irányításán túlmutatva még teljesebb otthoni IoT-környezetet biztosít a felhasználók számára. Az együttműködés olyan intelligens szenzorokat alkalmazó innovációk kifejlesztésére fókuszál majd, amelyek képesek észlelni a beltéri környezet jellemzőit, például a páratartalom és a hőmérséklet változását vagy az ajtók mozgását.

2019. augusztus 17. 09:36

Bemutatta legújabb felhasználói felületét a Huawei

A Huawei nemzetközi Fejlesztői Kongresszusa keretében bemutatta legújabb, sajátfejlesztésű rendszerfelületét. Az EMUI 10 minden eddiginél több eszközt és alkalmazást biztosít a felhasználók számára, köztük a forradalmi osztott technológiát, amellyel a készüléktulajdonosok HD minőségben, egyszerre több videóhívást is folytathatnak. Az új felület a hívások fejlesztése mellett a fájlmegosztás és a biztonság terén is előrelépést jelent. Az Huawei EMUI jelenleg a világ 216 országában van jelen, 77 nyelvet támogat, felhasználóinak száma pedig eléri az ötszáz milliót. Az EMUI 10 várhatóan a Mate széria legújabb készülékein debütál majd.

2019. augusztus 16. 13:38

Több kategóriában bizonyultak legjobbnak a Sony termékei a 2019-es EISA Awards-on

A Sony bejelentette, hogy termékei hét kategóriában értek el első helyezést az Expert Imaging and Sound Association díjátadóján. A hét díj rekordnak számít a Sony történelmében, és idén először győzött a márka a Photo Innovation kategóriában. 29 ország 55 nevezéséről az EISA nemzetközileg elismert szakértőiből álló zsűrije döntött, ezért megtisztelő a Sony számára, hogy az elektronikai iparban megalkotott technológiai megoldásai ilyen sikereket értek el.

2019. augusztus 16. 11:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás