Új lehetőség SAP Business One felhasználóknak

Kovács Attila, 2009. november 18. 16:47

Integrált dokumentummenedzsment rendszert kínál SAP Business One felhasználóknak, a VariaTech Consulting Kft. és a netTeam-DMSone ZRt. közös fejlesztése.

A BX-DMSone-t, a már több mint 3500 dokumentumkezelő rendszer bevezetésének tapasztalatával rendelkező netTeam-DMSone ZRt., valamint a számos világszerte sikeres fejlesztést készítő SAP fejlesztőpartner, a Variatech Consulting Kft. együttesen, az SAP Business One felhasználói igényeknek és elvárásoknak megfelelően fejlesztette ki. A BX-DMSone egy megbízható és biztonságos  dokumentumtároló- és kezelő add-on, ami tökéletesen illeszkedik az SAP Business One vállalatirányítási rendszerhez - összekapcsolja (szinkronizálja és integrálja) a dokumentumkezelő rendszerrel.

A hatékonyság növelésének érdekében gyakran merül fel a vállalatirányítási rendszerek további területekre való kiterjesztése. A legtöbb esetben a következő racionalizálásra váró terület a hatékony és biztonságos dokumentumkezelés, mely az egyik legkritikusabb pont egy vállalat működésében. Felmérést végeztek az SAP Business One vállalatirányítási rendszert használó irodai dolgozók körében, melynek eredményei alátámasztották ezt az állítást. Egyes dolgozók akár heti 4,5 órát is eltölthetnek azzal, hogy dokumentumokat, információkat keresnek. Ezt figyelembe véve merült fel az természetes felhasználói igény, hogy az SAP Business One is képes legyen integrált elektronikus dokumentumkezelésre. A két cég szakemberei - ötvözve az SAP Business One add-onok és a dokumentummenedzsment szoftverek fejlesztése és bevezetése terén szerzett tudást és tapasztalatokat – közösen alakították ki azt a megbízható és biztonságos információtároló- és kezelő add-ont, ami tökéletesen illeszkedik az SAP Business One vállalatirányítási rendszerhez.

Az új add-on szoftver teljes körű folyamatintegrációval rendelkezik. Az SAP Business One folyamataiba beillesztett kapcsolódási pontokon keresztül egyszerűen és azonnal elérhető, kezelhető minden információ és dokumentum. Az SAP Business One-ban végzett munka közben, a már jól ismert SAP Business One menüből, a munkafolyamat adott pillanatában egyszerűen, néhány kattintással rögzíteni lehet az információt, illetve a dokumentumokat. Az új add-ont kiváló eredménnyel használják az értékesítés, a pénzügy, a raktározás és a szolgáltatás/szerviz területeken dolgozók.

Kulcsszavak: dokumentumkezelés SAP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Online vásárlási szokásaink

Vajon mennyi időt szánunk egyes termékek megvásárlására? Ebben a cikkben a ShopAlike csapata megvizsgálta, hogy mennyi ideig tartott az európai vevőknek bizonyos termékek online vásárlása 2018-ban. Vajon ki a leggyorsabb döntéshozó az online piacon és melyek azok a termékek, amelyeket alaposan megfontolunk vásárlás előtt? Vajon mennyire különböznek az európai nemzetek egymástól?

2019. február 19. 19:03

Családbarát intézkedések a Morgan Stanley-nél

A Morgan Stanley budapesti irodája számos családbarát intézkedéssel igyekszik elősegíteni a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtését. Gyermek érkezésekor például a vállalat 15 nap extra apasági szabadságot biztosít az édesapáknak vagy második szülőknek, a kismamák pedig a távollétük első 24 hetében a teljes fizetésükre jogosultak.

2019. február 19. 10:12

Közeledik a „posztdigitális” korszak

Az Accenture Technology Vision 2019 éves jelentése szerint a vállalatok hamarosan átlépnek a „posztdigitális” korszakba, ahol egy cég sikere attól is függhet, mennyire tudja alkalmazni az ügyfeleinek, munkavállalóinak és üzleti partnereinek a személyre szabott valóságot és élményt nyújtó új technológiákat.

2019. február 19. 09:03

Az ABB technológiája 40%-kal csökkenti az InterContinental Madrid energiafelhasználását

Egy hotel, mely a maga nemében mérföldkőnek számít, az ABB hajtásainak és nagy hatékonyságú motorjainak segítségével teljesíti környezetvédelmi céljait. A felhasznált energia mennyisége egyetlen év alatt 445.000 kWh-val csökkent, ami kétmillió kanna víz felforralásához volna elegendő.

2019. február 18. 17:24

Beszámoló a Safer Internet Program 2018. évi oktatási eredményeiről

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, az Európai Unió Safer Internet Programjának (SIP) hazai konzorciumvezetője összesítette 2018-as oktatási tevékenységét. A szervezet a korábbi évekhez hasonlóan tavaly is kötetlen, játékos, interaktív formában hívta fel a szülők, pedagógusok, gyermekek figyelmét az internethasználatból fakadó esetleges veszélyekre, azok kivédésének lehetőségeire, és az internet által kínált pozitív lehetőségekre, azok hasznos felhasználására.

2019. február 18. 15:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Christopher Mattheisen a Microsoft Magyarország új ügyvezető igazgatója

2019. február 18. 11:50

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

2019. február 15. 12:20

Minden eddiginél gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Huawei új chipkészlete

2019. január 25. 11:21

Technológiával az örökélet felé

2019. január 14. 10:53
cloudappsportal.com