Új lehetőség SAP Business One felhasználóknak

Kovács Attila, 2009. november 18. 16:47

Integrált dokumentummenedzsment rendszert kínál SAP Business One felhasználóknak, a VariaTech Consulting Kft. és a netTeam-DMSone ZRt. közös fejlesztése.

A BX-DMSone-t, a már több mint 3500 dokumentumkezelő rendszer bevezetésének tapasztalatával rendelkező netTeam-DMSone ZRt., valamint a számos világszerte sikeres fejlesztést készítő SAP fejlesztőpartner, a Variatech Consulting Kft. együttesen, az SAP Business One felhasználói igényeknek és elvárásoknak megfelelően fejlesztette ki. A BX-DMSone egy megbízható és biztonságos  dokumentumtároló- és kezelő add-on, ami tökéletesen illeszkedik az SAP Business One vállalatirányítási rendszerhez - összekapcsolja (szinkronizálja és integrálja) a dokumentumkezelő rendszerrel.

A hatékonyság növelésének érdekében gyakran merül fel a vállalatirányítási rendszerek további területekre való kiterjesztése. A legtöbb esetben a következő racionalizálásra váró terület a hatékony és biztonságos dokumentumkezelés, mely az egyik legkritikusabb pont egy vállalat működésében. Felmérést végeztek az SAP Business One vállalatirányítási rendszert használó irodai dolgozók körében, melynek eredményei alátámasztották ezt az állítást. Egyes dolgozók akár heti 4,5 órát is eltölthetnek azzal, hogy dokumentumokat, információkat keresnek. Ezt figyelembe véve merült fel az természetes felhasználói igény, hogy az SAP Business One is képes legyen integrált elektronikus dokumentumkezelésre. A két cég szakemberei - ötvözve az SAP Business One add-onok és a dokumentummenedzsment szoftverek fejlesztése és bevezetése terén szerzett tudást és tapasztalatokat – közösen alakították ki azt a megbízható és biztonságos információtároló- és kezelő add-ont, ami tökéletesen illeszkedik az SAP Business One vállalatirányítási rendszerhez.

Az új add-on szoftver teljes körű folyamatintegrációval rendelkezik. Az SAP Business One folyamataiba beillesztett kapcsolódási pontokon keresztül egyszerűen és azonnal elérhető, kezelhető minden információ és dokumentum. Az SAP Business One-ban végzett munka közben, a már jól ismert SAP Business One menüből, a munkafolyamat adott pillanatában egyszerűen, néhány kattintással rögzíteni lehet az információt, illetve a dokumentumokat. Az új add-ont kiváló eredménnyel használják az értékesítés, a pénzügy, a raktározás és a szolgáltatás/szerviz területeken dolgozók.

Kulcsszavak: dokumentumkezelés SAP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Ericsson és a Swisscom elindította az első európai kereskedelmi 5G hálózatot

Az Ericsson és Svájc legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója, a Swisscom bekapcsolták Európa első nagyszabású, kereskedelmi 5G-hálózatát, támogatva a kereskedelemben kapható okostelefonokat. A hálózat és az ahhoz tartozó 5G szolgáltatások Svájc 54 városában érhetők el, köztük a legnagyobb lélekszámú településeken, Zürichben, Bernben, Genfben, Baselben, Lausanne-ban és Luzernben. 

2019. április 25. 17:30

Vezet a Telekom az online értékesített mobiltelefonok és tabletek piacán

2018-ban a Magyar Telekom volt a legnagyobb forgalmú mobiltelefon- és tablet értékesítő a magyar online kiskereskedelmi piacon – derül ki a GKI Digital piacelemzéséből.* Az elemzőcég mérései szerint az értékesített mobiltelefonok és tabletek 2018-as online forgalmának harmadát adja a Telekom online értékesítési platformja.

2019. április 25. 16:24

Svéd nagyvállalatok fognak össze, hogy közép-kelet-európai startupokat támogassanak

A Svéd Nagykövetség védnöksége alatt négy svéd nagyvállalat fogott össze és hirdette meg a MATCH Startup Programot.  Ennek keretében a közép-kelet-európai régió innovatív startupjai személyesen mutathatják be termékeiket és szolgáltatásaikat az Ericsson, az ABB, a SIGMA és az AQ Anton döntéshozóinak június 14-én, Budapesten. 

2019. április 25. 15:59

Négy sávban fog idén új, széles sávú frekvenciahasználati lehetőségeket értékesíteni az NMHH

Két fő frekvenciaértékesítési feladaton dolgozik idén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Egyrészt a 700 MHz-es, a 2100 MHz-es, a 2600 MHz-es és a 3600 MHz-es frekvenciasávokban összesen több mint 600 MHz-nyi frekvenciát fog értékesíteni ebben az évben, másrészt ezzel párhuzamosan már gondozza a földfelszíni digitális televízió műsorszóró hálózatok lejáró frekvenciajogosultságára áprilisban kiírt pályázatot, amelyre az ajánlatok április 30-án nyújthatók be.

2019. április 25. 15:12

Szedjük ráncba az üzleti folyamatokat

Már platformszolgáltatásként is elérhető a Micro Focus Solutions Business Manager. A vállalat nemrég jelentette meg a folyamatkezelő rendszer legfrissebb kiadását, amellyel egyidejűleg a megoldás most már PaaS (Platform-as-a-Service) formában is elérhető. Az eszköz segítségével a szervezetek számos különféle üzleti területen kezelhetik és követhetik nyomon folyamataikat, jelentősen javítva ezzel a hatékonyságot.

2019. április 25. 15:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel 50 millió forint EU-s támogatást kapott a MIDI Mobil ID Innovációs KFT.

2019. április 25. 11:05

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04

Van kedvenc webáruházad?

2019. április 9. 12:46

Elindult a jelentkezés a Nagy Digitális Kalandra

2019. április 2. 08:54
cloudappsportal.com