"Az Év honlapja" - megvannak az idei győztesek!

forrás Prim Online, 2009. november 18. 20:01

Ünnepélyes díjátadó gálaest keretében kiosztották az idei „Az Év Honlapja” díjakat Balatonalmádiban, a Hotel Ramadában, a XIX. Országos Marketing Konferencián.

A pályázatra 251 nevezés érkezett.

„Az idén sem volt könnyű dolgunk. A legszorosabb verseny a Szolgáltatás, a Márkasite, illetve a Kormányzat és települések kategóriákban volt” - mondta Varga István, a díj alapítója.

A 11 főből álló szakmai zsűri több ún. kreatív kategóriában nem adta ki „Az Év Honlapja” díjat.

A Közönségdíjat az elmúlt évhez hasonlóan idén is a www.myvip.hu közösségi oldal vihette haza.

„Mindig hálátlan dolog szervezőként megszólalni egy zsűrizett verseny után, hiszen ez nem olyan, mint egy 100 méteres síkfutás, ahol egzakt módon látjuk ki ért be elsőnek és ki lett az utolsó. Ezeknek a versenyeknek sokkal több nyertese van, csak hát nem mindenki lehet díjazott. Konkrétabban: azt gondolom, hogy aki már eljutott arra a szintre, hogy számára az online jelenlét olyannyira fontos, hogy nevezi honlapját a legnagyobb hazai versenyen, az csak győztes lehet”- nyilatkozta Béres Ferenc Attila, a pályázat projektvezetője.

 A további helyezésekről a pályázati honlapon informálodhat!

Kulcsszavak: pályázat website

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

125 millió 25 televíziónak

Huszonöt televízió kap közel 125 millió forintos támogatást a rendszeresen jelentkező hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázat második fordulóján. E heti ülésén – többek között – erről döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A grémium ezen kívül a Keszthely 93,4 MHz közösségi használatára a Mária Rádió szolgáltatóját hirdette ki a pályázat nyertesének, továbbá nyilvántartásba vette egy szombathelyi és egy szentesi frekvencia pályázati felhívását. A testület elfogadta a négy társszabályozó szakmai szervezet félévi beszámolóit is.

2019. szeptember 18. 19:53

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

Gyorsabb lesz a net néhány baranyai iskolában

Közel féltucat baranyai iskolában lesz nagysebességű internetkapcsolat ősztől a Vannet technológiájával. Az állami fejlesztési program célja a digitális tananyagok elterjesztése és az oktatási célú WIFI-hálózatok elérése.

2019. július 15. 10:33

A Balatonra is megérkezett az 5G

A Vodafone Magyarország számára kiemelten fontos a balatoni régió, így a szolgáltató az utóbbi években folyamatosan fejleszti hálózatát a térségben. 

2019. június 2. 13:38

NMHH: 11 százalékkal csökkentek az internetárak tavaly

2018-ban 11 százalékkal mérséklődtek az internetszolgáltatások és ennél kisebb mértékben a mobilhang-előfizetések árai, elsősorban az internetáfa-csökkentés hatására – ezek a legfontosabb megállapításai a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb elemzésének, amely a távközlési szolgáltatások árait és piaci kínálatát vizsgálta. A dokumentumból kiderül az is: a kínált szolgáltatások köre folyamatosan változik, a konstrukciók több mint fele csak kevesebb mint egy év óta igényelhető. 

2019. május 7. 16:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás