Megjelent az EMC My Documentum termékcsaládja

Kovács Attila, 2009. november 29. 09:31

A mai üzleti felhasználók elvárják, hogy éjjel-nappal hozzáférjenek az információkhoz, azonban nem akarják az idejüket vesztegetni azzal, hogy több alkalmazás között keresgéljenek, vagy új eszközöket tanuljanak meg. Az általánosan használt eszközök – például a Microsoft Outlook, Microsoft Windows Explorer, Microsoft SharePoint – integrációjával a My Documentum termékcsalád minden asztali rendszerre kiterjeszti a kifinomult ECM-funkciók előnyeit, így az IT-szervezetek elfogadottabbá tehetik a megoldást az információ-feldolgozó munkatársak számára és javíthatják a Documentum megoldás megtérülését.

Az EMC Corporation az athéni Momentum Europe konferencián bejelentette az EMC My Documentum  megjelenését, amely a szervezet minden tagja számára lehetővé teszi az EMC Documentum vállalati tartalomkezelő rendszer szolgáltatásainak használatát, közvetlenül a szokásos asztali alkalmazásokból és ismerős felületekről. A My Documentum eszközökkel az összes üzleti szempontból kritikus fontosságú információ elérhető, felügyelhető és archiválható a szabályozási és megfelelési követelményeknek megfelelően, anélkül, hogy a felhasználóknak el kellene hagyniuk a mindennapos alkalmazások jelentette környezetet.

Az EMC My Documentum termékcsalád

- EMC My Documentum for Outlook az Outlook natív felületén található szolgáltatások, menük és eszköztárak teljes körű használatával iktathatók, tárolhatók, kereshetők és felügyelhetők a Documentum tárban. A My Documentum for Outlook legújabb kiadásának jellemzői: szorosabb integráció az Outlook menükkel, eszköztárakkal, keresési és mappastruktúrákkal a gyorsabb megtanulhatóság érdekében. A felhasználók egyszerűen áthúzhatják a leveleket és a csatolmányokat az adattár mappáiba és közvetlenül az Outlook felületéről adhatják meg a tulajdonságokat, jogosultságokat, verziókat és helyeket. Használati tökéletesítések, például az Outlook szabályok támogatása a tartalomimportálásnál és egylépéses küldési-mentési művelet. A tár offline elérése, és újracsatlakozáskor a változások automatikus szinkronizálása.

- EMC My Documentum for SharePoint zökkenőmentes, közvetlen hozzáférést nyújt a Documentum tárban kezelt tartalomhoz a SharePoint felhasználói felületén keresztül. Az ügyfelek egyszerűen bővíthetik a SharePoint kezelőfelületét a Documentum-specifikus funkciókkal a virtuális dokumentumok, életciklusok és átadások kezeléséhez, valamint használhatják a fejlett keresési szolgáltatásokat a Documentum könyvtárakban is.

- EMC My Documentum for Desktop biztosítja a Documentum tárban tárolt tartalom elérését, mentését és védelmét a Windows Explorer, az Apple Macintosh Finder és a Microsoft Office programok használatával. A My Documentum for Desktop legújabb kiadása nagyobb teljesítményt és jobb méretezhetőséget kínál.

- EMC My Documentum Offline új, egyszerűsített kliensprogram a mobil felhasználók számára, hogy elérhessék a leggyakrabban használt tartalmak legfrissebb változatát akkor is, ha nem csatlakoznak a Documentum tárhoz. A tartalom előfizethető, módosítható és törölhető offline állapotban is, az újracsatlakozáskor pedig automatikusan szinkronizálódik. A My Documentum Offline teljesen integráltan működik a Microsoft Windowszal.
 

Kulcsszavak: EMC dokumentumkezelés

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szingapúrban díjazták a magyar techcég famentő megoldásait

Szingapúr környezetvédelmi és fenntarthatósági miniszterétől vett át rangos környezetvédelmi elismerést a magyar hátterű greehill vezetése a városi növényzet digitális eszközökkel történő tervezésében használt úttörő megoldásaiért. A magyar gyökerű, az intelligens városi megoldások globális piacán meghatározónak számító techcég évek óta jelen van a városi erdészet (urban forestry) terén a világ legfejlettebb régiójának számító városállamban, a Szingapúri Nemzeti Parki Igazgatóság technológiai partnereként, a közelmúltban pedig a budapesti Népligetben is megkezdte a fák egészségének felmérését.

2022. december 9. 11:24

Új megoldásokat mutatott be az Enlit 2022-n a Schneider Electric

Gyakorlati és fenntartható megoldásokat kínálnak Európa rövid és hosszú távú energetikai kihívásaira a Schneider Electric új fejlesztései és kísérleti projektjei, amelyeket az „Enlit Europe 2022” konferencián mutattak be. A digitalizáció kulcsszerepet játszik az európai energiabiztonság megteremtésében, illetve a klímaváltozás elleni küzdelemben. Az Enlit Europe az energiaszektor meghatározó eseménye, amit idén Frankfurtban november 29. és december 1. között tartottak. A kiállításon mintegy 700 kiállító és 15 ezer látogató vett részt, és 500 előadó osztotta meg gondolatait az energiaszektor jelenéről és jövőjéről.

2022. december 9. 09:59

A Dell Technologies kutatása szerint a cégeket több katasztrófa érte idén, mint a korábbi években

A Dell Technologies legújabb megoldásaival tovább erősíti vezető iparági szerepét az adatvédelmi eszközök és szoftverek*1 terén, hogy segítsen az ügyfeleknek megvédeni az adataikat a helyszínen, a publikus felhőszolgáltatóknál és az edge-en. A Dell PowerProtect Data Manager egyszerűen használható fejlesztésekkel támogatja a multi-cloud adatvédelmet. A Dell fejlesztései a mesterséges intelligencián alapuló Zero Trust-architektúrák bevezetésével segítik megvédeni a cégeket a kibertámadások egyre növekvő veszélyeitől.

2022. december 8. 18:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55