Megjelent az EMC My Documentum termékcsaládja

Kovács Attila, 2009. november 29. 09:31

A mai üzleti felhasználók elvárják, hogy éjjel-nappal hozzáférjenek az információkhoz, azonban nem akarják az idejüket vesztegetni azzal, hogy több alkalmazás között keresgéljenek, vagy új eszközöket tanuljanak meg. Az általánosan használt eszközök – például a Microsoft Outlook, Microsoft Windows Explorer, Microsoft SharePoint – integrációjával a My Documentum termékcsalád minden asztali rendszerre kiterjeszti a kifinomult ECM-funkciók előnyeit, így az IT-szervezetek elfogadottabbá tehetik a megoldást az információ-feldolgozó munkatársak számára és javíthatják a Documentum megoldás megtérülését.

Az EMC Corporation az athéni Momentum Europe konferencián bejelentette az EMC My Documentum  megjelenését, amely a szervezet minden tagja számára lehetővé teszi az EMC Documentum vállalati tartalomkezelő rendszer szolgáltatásainak használatát, közvetlenül a szokásos asztali alkalmazásokból és ismerős felületekről. A My Documentum eszközökkel az összes üzleti szempontból kritikus fontosságú információ elérhető, felügyelhető és archiválható a szabályozási és megfelelési követelményeknek megfelelően, anélkül, hogy a felhasználóknak el kellene hagyniuk a mindennapos alkalmazások jelentette környezetet.

Az EMC My Documentum termékcsalád

- EMC My Documentum for Outlook az Outlook natív felületén található szolgáltatások, menük és eszköztárak teljes körű használatával iktathatók, tárolhatók, kereshetők és felügyelhetők a Documentum tárban. A My Documentum for Outlook legújabb kiadásának jellemzői: szorosabb integráció az Outlook menükkel, eszköztárakkal, keresési és mappastruktúrákkal a gyorsabb megtanulhatóság érdekében. A felhasználók egyszerűen áthúzhatják a leveleket és a csatolmányokat az adattár mappáiba és közvetlenül az Outlook felületéről adhatják meg a tulajdonságokat, jogosultságokat, verziókat és helyeket. Használati tökéletesítések, például az Outlook szabályok támogatása a tartalomimportálásnál és egylépéses küldési-mentési művelet. A tár offline elérése, és újracsatlakozáskor a változások automatikus szinkronizálása.

- EMC My Documentum for SharePoint zökkenőmentes, közvetlen hozzáférést nyújt a Documentum tárban kezelt tartalomhoz a SharePoint felhasználói felületén keresztül. Az ügyfelek egyszerűen bővíthetik a SharePoint kezelőfelületét a Documentum-specifikus funkciókkal a virtuális dokumentumok, életciklusok és átadások kezeléséhez, valamint használhatják a fejlett keresési szolgáltatásokat a Documentum könyvtárakban is.

- EMC My Documentum for Desktop biztosítja a Documentum tárban tárolt tartalom elérését, mentését és védelmét a Windows Explorer, az Apple Macintosh Finder és a Microsoft Office programok használatával. A My Documentum for Desktop legújabb kiadása nagyobb teljesítményt és jobb méretezhetőséget kínál.

- EMC My Documentum Offline új, egyszerűsített kliensprogram a mobil felhasználók számára, hogy elérhessék a leggyakrabban használt tartalmak legfrissebb változatát akkor is, ha nem csatlakoznak a Documentum tárhoz. A tartalom előfizethető, módosítható és törölhető offline állapotban is, az újracsatlakozáskor pedig automatikusan szinkronizálódik. A My Documentum Offline teljesen integráltan működik a Microsoft Windowszal.
 

Kulcsszavak: EMC dokumentumkezelés

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05