D-Link megfigyelő rendszerek kisvállalkozásoknak

Kovács Attila, 2009. december 3. 08:44

Négy új IP megfigyelő rendszer forgalmazását kezdte meg a D-Link Magyarországon. A négy, IP kamerából, hálózati videórögzítőből és a szükséges szoftverekből álló csomag a kisvállalati kör igényeit hivatott egyszerűen kezelhető, professzionális megoldásokkal kielégíteni a korábbi piaci ár töredékéért.

A kkv vállalakok igényeire dolgozta ki a D-Link saját termékpalettájából csomagokat képezve IP Biztonsági Központ névre keresztelt megoldásait. A SoHo, SMB, Professional és Advanced 1,2,3 illetve 4 IP kamerát, 1 hálózati rögzítőt, NVR-t, és menedzsment szoftvert tartalmaznak. Az SMB és a Professional csomagok esetében a D-Link partnerein keresztül ingyenes helyszíni telepítést is vállal, így valóban komplex, egy gyártótól származó rendszer telepíthető kompatibilitási nehézségek nélkül akár egyetlen délelőtt.

A D-Link Biztonsági Központtal lehetőség nyílik az élő videó kép megtekintésére bármely számítógépen,  helyi hálózaton keresztül, vagy az Interneten a világ bármely pontjáról. Akár több kamera élőképét is nyomon követhetik a felhasználók egyidejűleg, és képüket rögzíthetik 24/7 üzemben előre ütemezve vagy mozgásérzékelés alapján.

A D-Link Biztonsági Központ megoldásai lehetővé teszik, hogy mindig rajta tarthassa szemét vagyontárgyain. A csomagok részét képező kamera menedzsment szoftver és a hálózati rögzítő lehetővé teszik, hogy helyi vagy akár távoli telephelyeket, raktárakat, üzleteket vagy egyéb üzleti helységeket figyeljen meg bárhonnan, bármikor.

A D-Link NVR innovatív lejátszó funkciója segítségével az adatok keresése sosem volt még ilyen gyors és hatékony. A smart search funkció ugyanis lehetővé teszi, hogy kívánt eseményt a megfigyelt terület alapján keressük meg, és állítsuk a keresés érzékenységét. A keresés érzékenységével kapcsolatosan opciók lehetnek a mozgásérzékelés, eltűnt vagy elhagyott tárgyak, a fókusz elvesztése vagy a kamera letakarása. Az NVR lejátszó alkalmazása könnyen kezelhető web felületet biztosít az egyszerű lejátszáshoz, kereséshez és video streaming exportáláshoz.

A D-Link Biztonsági Központok tartalma és nettó végfelhasználói ára:

  • Biztonsági Központ SoHo – 1db DCS-2121 kamera, 1db DNS-722-4 NVR, 2db 1TB HDD – ára: 200 ezer Ft;
  • Biztonsági központ SMB – 2db DCS-3110 kamera, 1db DNS-722-4 NVR, 2db 1TB HDD, ingyenes helyszíni telepítés – ára: 300 ezer Ft
  • Biztonsági Központ Professional – 3db DCS-3430 kamera, 1db DNS-726-4NVR, 2db 1TB HDD, ingyenes helyszíni telepítés – ára: 450 ezer Ft
  • Biztonsági Központ Advanced – 4db DCS-3415 kamera, 1 db DNS-726-4 NVR, 2db 1TB HDD – ára: 1,1 millió Ft.
Kulcsszavak: D-Link

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2022-ben is az Euronics lett a legnagyobb 100%-ban magyar tulajdonú online kereskedő

Közzétette a Magyarországon működő legnagyobb forgalmú online kereskedők friss ranglistáját a GKID. 2022-ben már másodszor készült külön rangsor a 100%-ban magyar hátterű cégekről, ahol az Euronics ismét kiérdemelte az első helyet. Az összesített listán a vállalat megőrizte hetedik helyét, 2023-ban pedig további növekedésre számít online értékesítési csatornáján.

2023. május 27. 16:33

Az IFUA Horváth Zöld Kerék díj idei nyertesei

Az idén a Grundfos és az MBH Bank nyerte el az IFUA Horváth Zöld Kerék díjat. A Grundfos „Átfogó ESG-alapú irányítási rendszerfejlesztés” kategóriában, az MBH Bank pedig „ESG-szempontok beépítése a termékfejlesztésbe” kategóriában bizonyult a legjobbnak a pályázók közül.

2023. május 27. 15:05

Konferencia a gépi tanulásról, a mesterséges intelligenciáról és a mély tanulásról

2023. június 2. és 4. között Prágában, az O2 Universumban rendezik meg Európa legnagyobb gépi tanulásról, mesterséges intelligenciáról és mélytanulásról szóló konferenciáját. A Machine Learning Praque társszervezője a Kiwi.com, vezető utazási technológiai vállalat. Az eseményen olyan nagyvállalatok szakértői lesznek előadók, mint az Amazon, az Emplify, a Google, a Microsoft és a Workday.

2023. május 27. 10:19

Véleménykutatás készült az elektronikus fizetési és digitalizációs trendek témájában

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) újabb országos reprezentatív közvélemény-kutatást készíttetett: az Egyesület ezúttal az elektronikus fizetési és digitalizációs trendek kapcsán végezte el a felmérését.

2023. május 26. 20:20

Siemens-technológiával digitalizál magyar gyárában a Poppe + Potthoff

A német cégcsoport átfogó ipari digitalizációs projektje keretében meglévő operatív és informatikai környezetét kapcsolja össze a precíziós gyártás optimalizálásához.

2023. május 26. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01