Európai online szavazás: a Sziget már a legjobb tíz között

Kiss Ádám Zoltán, 2009. december 18. 21:15

Európa legjobb 10 nagyfesztiválja között szerepel a Sziget a Nemzetközi Fesztiválszövetség által - idén először - hirdetett versenyen. S hogy ki lesz a legjobb, arról a rajongók dönthetnek, így bármely Sziget látogató segíthet a fesztivál népszerűsítésében.

Európa legjobb fesztiváljait keresi a kínosan vicces nevű YOUROPE Nemzetközi Fesztiválszövetség. A Virtual Festivals Europe-pal közösen meghirdetett The European Festival Awards versenyében a - különböző kategóriákban -  már csak a legjobb 10-10 fesztivál szerepel. A Sziget a nagy fesztiválok összevetésében került a legjobbak közé. A végső megmérettetés azonban csak most következik: a Virtual Festivals oldalán szavazhatnak az érdeklődők. Vélhetően a fesztivál jó üzlet mind a szervezőknek, mind a szponzoroknak, ám az tény, hogy a Sziget az egyik legnagyobb jól körvonalazható turisztikai vonzerő Magyarországon. Ráadásul befektetés a jövőbe, hiszen éppen az a fiatal réteg ismeri meg a sokak számára  egyébként csak a távoli kelet-európai országok egyikeként számon tartott hazánkat, akiket alig néhány év elmúltával immáron kis pocakkal és saját családjukkal, valamint jóval tömöttebb pénztárcájukkal visszatérve a turisztikai szakemberek álmaként szoktak emlegetni. A Sziget rajongói tehát egy kattintással emelhetik kedvenc fesztiváljuk nemzetközi presztízsét, ha a www.eu.virtualfestivals.com/festivalawards oldalon leadják szavazatukat.

Kulcsszavak: Sziget fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38