Strapakompakt HD videóval: Mju TOUGH-3000

Kiss Ádám Zoltán, 2010. január 8. 19:51

Az Olympus zsebméretű fényképezőgépe HD mozgókép felvétellel, az új [ib] szoftverrel, valamint 3,6x zoommal, kettős képstabilizátorral is rendelkezik, 3 méter mélységig vízálló, -10°C-ig fagyálló, illetve akár 1,5 méter magasságból történő leejtés esetén is ütésálló.

A fényképezőgép nem csak masszív, számos új funkciójával bír, mint HD mozgóképfelvétel és HDMI csatlakozó, 1GB belső memória és SD kártyahely, képböngészés, [ib] szoftver, valamint USB töltő funkció A képböngészés funkció segítségével HD mozgóképfelvételeinket időrendben, vagy képeinket egy eseményhez kapcsolódóan mutathatjuk meg barátainknak – például HDMI csatlakozón keresztül egy HD TV-készüléken. Az Olympus [ib] technológia megoldja a kiválogatás feladatát: az új képkezelő szoftver az arcfelismerő technológia alkalmazásával személy szerint, GPS segítségével hely szerint, valamint akár esemény szerint képes kiválasztani a keresett képeket. A 3,6x zoommal ellátott nagylátószögű optika (28-102mm gyújtótávolsággal) mellett rendelkezésünkre áll az SD memóriakártya bővítési lehetőség és 1GB belső memória biztosítja a kezdő tárolási kapacitást, miközben az akkumulátor töltését az USB töltés funkciónak köszönhetően bármilyen USB csatlakozóval rendelkező számítógéppel elvégezhetjük. Amennyiben gondunk akad egy-egy funkcióval, a Mju TOUGH-3000 beépített használati útmutatója siet segítségünkre. A fényképezőgép a TOUGH sorozat minden népszerű funkciójával rendelkezik a Retus üzemmódtól az i-Auto, illetve a követő AF funkciótól a kettős képstabilizátorig.A 12 megapixel felbontással rendelkező modell 2010 márciusától, „Oxide Red” vörös, „Turquoise Blue” kék, „Hot Pink” rózsaszín, valamint „Emerald Green” zöld színben lesz kapható 200 eurós irányáron.Olympus Mju TOUGH-3000 – fő jellemzők:

 • 1.5 méterig ütésálló, 3 méter mélységig vízálló, -10°C-ig fagyálló, illetve karcálló
 • 3,6x nagylátószögű zoom optika (28-102mm)
 • Mechanikus és digitális technológiát ötvöző kettős képstabilizátor
 • HD mozgóképfelvétel és HDMI technológia
 • 12 megapixel felbontás
 • 1GB belső memória és SD memóriakártya kompatibilitás
 • Képböngészés és integrált fotókereső és rendszerező [ib] szoftver
 • 6.9cm / 2.7” HyperCrystal III LCD kijelző 230,000 képponttal
 • Továbbfejlesztett arcfelismerő technológia és árnyékkompenzáló technológia
 • „Intelligens-automatikus” (i-Auto) üzemmód és követő AF
 • Mágikus szűrők
 • Beépített használati útmutató
 • USB töltés funkció

Kulcsszavak: Olympus kamera

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Nikon kiadja az első tükör nélküli DX formátumú fix objektívet

A Nikon ma bővíti a NIKKOR Z DX objektívek kínálatát az első DX formátumú fix objektívvel. A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy fényerejű, éles, és közeli felvételekhez is kiváló, valamint gyenge fényben is remekül teljesít. A kompakt és sokoldalú objektív tökéletes fix objektív élénk mindennapi fényképekhez.

2023. május 31. 18:31

A Sony bejelentette legújabb ultraszéles látószögű zoomos vlogkameráját

A Sony bemutatja a ZV vlogkamera sorozatának második generációs kameráját, a ZV-1 II-t, amely rendkívül népszerű, piacvezető funkciókat tartalmaz. A ZV-1-nél szélesebb látószöggel a ZV-1 II segít a vloggereknek, hogy kiemelkedően fotogén képminőséggel még magával ragadóbb történeteket mesélhessenek.

2023. május 25. 15:42

A Nikon kiadja az agilis z 8 fényképezőgépet

A Nikon a nagy teljesítményű és agilis Z 8 fényképezőgéppel bővíti a professzionális Z sorozatú, tükör nélküli fényképezőgépei kínálatát. A Z 9 számos funkciója mellett könnyű vázzal rendelkező, vadonatúj Z 8 elképesztő rugalmasságot biztosít a videókkal és állóképekkel is dolgozó hibrid alkotók számára, amellyel életre kelthetik elképzeléseiket.

2023. május 11. 11:23

Szépirodalmi és fotós pályázatot hirdettek

Titkot rejt az erdő címmel hirdet országos vers- próza- és meseíró pályázatot a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület. Nyolcadik alkalommal rendezi meg az egyesület a különleges versenyt. A természetvédelmi-irodalmi pályázattal a 6-19 éves kategóriát célozzák meg. Idei újítás, hogy fotós kategóriába is külön címen jelentkezhetnek a gyerekek. A rendezvény fővédnöke Halász Judit, Kossuth- és Jászai díjas színművész, aki ötödik éve támogatja a rendezvényt.

2023. május 10. 14:17

A Sony új firmware-frissítést jelentett be az FX3 és FX30 kamerákhoz

A Sony új firmware-frissítéseket jelentett be az FX3 full-frame és az FX30 Super 35 digitális mozikamerákhoz, amelyek a filmes történetmesélés funkcióinak bővítésével és a filmalkotók szorosabb kapcsolatával jár. 

2023. április 20. 17:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39