Samsung netbook 12 órás üzemidővel

forrás Prim Online, 2010. január 10. 16:15

A Samsung netbooksorozatának legújabb darabjai a 12 órás üzemidőt biztosító N210-es és a 8,5 órát bíró N150-es modell.

Az új modellek 10.1 inches kijelzője tükröződésmentes, így még éles fényben is részletgazdag képi megjelenítést tesz lehetővé. Az integrált Easy Resolution Manager eszköz segítségével a képernyő felbontása könnyen módosítható, ha például egy játékhoz vagy programhoz 1024x768 felbontásra van szükség. A netbookok beépített webkamerával is rendelkeznek.

Az N210-es modell különleges kristálymintázatú designjával is felhívja magára a figyelmet, míg az N150 beépített forgópánttal rendelkezik, ami finom mozgást és minőségi csatlakozást biztosít. A sérülés- és karcolásmentes tok a fizikai károsodás kockázatát is csökkenti.

A Phoenix HyperSpace „Instant On” opciója a készülék bekapcsolásakor azonnal online kapcsolatba köti a gépet anélkül, hogy várni kellene a Windows elindulásásra. Az AnyPC „remote PC access” egyszerű kapcsolódást teszi lehetővé asztali számítógépünkre, így biztonságosan, egyszerűen helyezhetünk át, nézhetünk meg file-okat. A Phoenix FailSafe lehetővé teszi az ellopott vagy elveszett netbook helyének meghatározását, a fontos adatok kinyerését, törlését vagy titkosítását. Az új netbookok az Intel legújabb, kifejezetten netbook használatra tervezett Atom N450 processzorával rendelkeznek.

A termékek februártól a magyarországi üzletekben is kaphatóak.

Kulcsszavak: Samsung notebook

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Agresszív zsarolóvírus-taktikákról és tömeges jelszó-feltörő támadásokról számol be az ESET új vírusriportja

A kiberbiztonsági megoldásokat fejlesztő ESET közzétette a 2021 második harmadát vizsgáló vírusriportját, amely összefoglalja észlelőrendszereinek legfontosabb statisztikáit és kutatási eredményeit. Az ESET legújabb vírusriportja több aggasztó tendenciát is kiemel, köztük az egyre agresszívabb zsarolóvírus-taktikákat, az egyre intenzívebb brute-force támadásokat, valamint a gyakori, megtévesztő adathalász-kampányokat, melyek az otthonról dolgozókat célozzák.

2021. október 14. 12:27

Modern támogatások és biztonsági megoldások a Dell Technologiestól

A Dell Technologies bejelentette új támogatását és biztonsági megoldásait, amelyek elősegítik, hogy az informatikai vezetők modern, intelligens és biztonságos felhasználói élményt nyújthassanak az alkalmazottaknak. A ProSupport Suite for PCs új funkciói a mesterséges intelligenciára és a folyamatos rendelkezésre állásra épülnek, így az informatikai támogatás leegyszerűsödik és testre szabhatóbb lesz. Az új biztonsági megoldások az üzleti számítógépeket új biztonsági ellenőrzési funkciókkal bővítik, és kiegészítő védelmi megoldásokat biztosítanak az operációs rendszer alatti szinteken.

2021. október 13. 18:26

Népszerű a szálláshelyek okmányolvasásához kifejlesztett furfangos magyar szoftver

Nincs több haladék - szeptember elsejétől minden magyarországi szálláshelyre érvényes az új adatszolgáltatási kötelezettség. A kormányrendelet újabb kihívásokat és költségeket jelent a pandémia miatt nehéz helyzetbe került turizmus vállalkozásai számára. A problémára a GoodID készített költséghatékony és szakszerű megoldást, így eszközberuházás helyett egy meglévő okostelefon is megteszi. 

2021. október 9. 16:13

Fejlettebb kiberbiztonsági védelmet biztosít a Nebula Felhő Hálózati Megoldáshoz a Zyxel

A Zyxel Networks bejelentette, hogy csúcskategóriás, fejlett fenyegetésvédelmi (ATP) tűzfalainak sorozata is támogatja mostantól a központosított felhőalapú kezelést, további, a kis- és középvállalkozásokat és menedzselt szolgáltatókat támogató funkciófrissítésekkel a Nebulán keresztül, hiszen mára a hibrid munkavégzés alaphelyzetté vált.

2021. október 9. 13:49

A Kingston Technology DDR5 memóriáját validálták elsőként az Intel platformra

A Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy bevezetés előtt álló DDR5 UDIMM-memóriáit validálták az Intel platformra. Ez az első és legfontosabb mérföldkő a Kingston DDR5 memóriamegoldásai és a DDR5-öt alkalmazó Intel platformok közötti kompatibilitás igazolásának folyamatában.

2021. október 8. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20