Samsung netbook 12 órás üzemidővel

forrás Prim Online, 2010. január 10. 16:15

A Samsung netbooksorozatának legújabb darabjai a 12 órás üzemidőt biztosító N210-es és a 8,5 órát bíró N150-es modell.

Az új modellek 10.1 inches kijelzője tükröződésmentes, így még éles fényben is részletgazdag képi megjelenítést tesz lehetővé. Az integrált Easy Resolution Manager eszköz segítségével a képernyő felbontása könnyen módosítható, ha például egy játékhoz vagy programhoz 1024x768 felbontásra van szükség. A netbookok beépített webkamerával is rendelkeznek.

Az N210-es modell különleges kristálymintázatú designjával is felhívja magára a figyelmet, míg az N150 beépített forgópánttal rendelkezik, ami finom mozgást és minőségi csatlakozást biztosít. A sérülés- és karcolásmentes tok a fizikai károsodás kockázatát is csökkenti.

A Phoenix HyperSpace „Instant On” opciója a készülék bekapcsolásakor azonnal online kapcsolatba köti a gépet anélkül, hogy várni kellene a Windows elindulásásra. Az AnyPC „remote PC access” egyszerű kapcsolódást teszi lehetővé asztali számítógépünkre, így biztonságosan, egyszerűen helyezhetünk át, nézhetünk meg file-okat. A Phoenix FailSafe lehetővé teszi az ellopott vagy elveszett netbook helyének meghatározását, a fontos adatok kinyerését, törlését vagy titkosítását. Az új netbookok az Intel legújabb, kifejezetten netbook használatra tervezett Atom N450 processzorával rendelkeznek.

A termékek februártól a magyarországi üzletekben is kaphatóak.

Kulcsszavak: Samsung notebook

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vékonykliens munkaállomásokkal támogatja a Delta Technologies a debreceni szakemberképzést

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Delta Technologies Nyrt. kiemelt figyelmet fordít az oktatási intézmények digitális felzárkóztatására. Ezen törekvés mentén a társaság leányvállalata, a Delta Systems Kft. a Delta Informatika Zrt-vel közösen összesen 1 000 darab vékonykliens munkaállomással járult hozzá a Debreceni Szakképzési Centrum eszközparkjának fejlesztéséhez.

2021. november 29. 12:20

Új notebookot hozott Magyarországra a HUAWEI

Megérkezett a legújabb HUAWEI notebook a magyar piacra. A prémium kialakítású MateBook 14-et nagy sebességű SSD-meghajtóval, Intel Core i5-1135G7 processzorral és Shark fin hűtőrendszerrel szerelték fel. A FullView képernyő 90 százalékos képernyő-test arányt biztosít. A HUAWEI MateBook 14 egyetlen töltéssel egy teljes napig használható, köszönhetően nagy kapacitású 56 Wh-s akkumulátornak. A notebookot kifejezetten arra tervezték, hogy könnyedén együttműködjön más eszközökkel, és munkára, valamint szórakozásra egyaránt alkalmas. 

2021. november 29. 11:07

Védelem a készülék minden szintjén

A megkérdezett magyarok közel 85 százaléka internetezik naponta*, a folyamatosan az online közegben mozgó felhasználókat pedig számos biztonsági fenyegetés veszélyeztetheti. Kevesen tudják, hogy a malware-ek vagy más vírusok akár hetekig észrevétlenek maradhatnak a hagyományos védelemmel ellátott eszközökön. 

2021. november 28. 17:59

Bemutatjuk az új XPS asztali számítógépet

A Dell Technologies bemutatta legújabb XPS asztali számítógépét, amely számos új teljesítménynövelő technológiát és erősebb hűtési megoldást tartalmaz, illetve elődjénél csaknem 42 százalékkal nagyobb. Az eddigi legerősebb XPS asztali modellt visszafogott, minimalista váz jellemzi, miközben kiemelkedő teljesítményt nyújt a kreatív szakembereknek és a játékosoknak.

2021. november 28. 14:11

A piaci szereplők együttműködése gyorsíthatja az 5G elterjedését

A felhasználóknak egyelőre nem sürgős átállni az 5G-s technológiára – derül ki a Deloitte felméréséből. Egyfelől elégedettek aktuális szolgáltatójukkal, másfelől egyelőre várat magára az 5G legizgalmasabb aspektusai és az ezek által tökéletesedő alkalmazási lehetőségek széleskörű elterjedése. Ezek közé tartozik az önvezető autó, a távolról elvégezhető műtét, a drónos kiszállítás vagy a virtuális edzés.

2021. november 28. 12:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12