Ilyen lesz a jövő számítógépe

Genda Csongor Zoltán, 2010. január 19. 18:09

A Dell szakítana a hagyományokkal, és egy jövőbemutató számítógépmodellel lepné meg a felhasználókat, egy olyan rendszerrel, amely híján van minden perifériás eszköznek.

Annak ellenére, hogy a legfontosabb komponensek hiányoznak, a Dell Froot egy teljes értékű PC volna, amely a hiányzó elemeket projektorokkal pótolná. A rendkívül elegáns formatervezésű darab még csupán koncepció, de elképzelhető, hogy a jelenleg még csupán rajzasztalon létező rendszer a jövőben életre kel. A készülék elején lévő projektor a falra vetítené a képet, a felhasználó oldalán elhelyezkedő minikivetítő pedig egy virtuális billentyűzetet varázsolna az íróasztalra. A gép belsejében helyet kapna egy optikai meghajtó is, s a valódi kuriózum az ívelt vonalvezetésű, környezetbarát anyagból épített, élénk színekben pompázó számítógépház volna, ami némi vidámságot lopna a szürke hétköznapokba.

Kulcsszavak: Dell PC jövő

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ötéves digitális átalakítási program elindításáról állapodott meg a Diageo az SAP-val és az IBM-mel

Informatikai környezetének teljes korszerűsítésére indított programot a világhírű italmárkák gyártásáról és forgalmazásáról ismert Diageo. A többek közt a Guinness, a Smirnoff és a Johnnie Walker márkákat birtokló Diageo a folyamatainak újratervezését és fejlesztését célozza meg, mind a 180 országra kiterjedően, ahol a vállalat működik. A vállalat eddigi legnagyobb és legátfogóbb stratégiai projektjének kivitelezésére az SAP és az IBM fogtak össze.

2023. május 27. 13:21

Megoldás a nagyméretű, elosztott hálózatokat üzemeltető cégek számára

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks bemutatta új XGS2220 Layer 3 Access Switch sorozatát, amely segít a kis- és középvállalkozásoknak lépést tartani a hálózatukkal szemben támasztott növekvő igényekkel és elvárásokkal.

2023. május 25. 20:35

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

A Fujitsu 13. generációs Intel processzorral ellátott, új noteszgépekkel lép piacra

A Fujitsu bemutatta a legújabb, 13. generációs Intel processzorok teljesítményét és kényelmét kiaknázó, új noteszgépeit. A modern üzleti felhasználóknak szánt eszközök kategóriavezető mobilitása és nagy teljesítménye fejlett biztonsági funkciókkal párosul. 

2023. május 22. 18:40

Új tápegységet mutatott be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a legújabb Toughpower GF A3 Gold sorozatot. 

2023. május 22. 17:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01