Már 400 millióan vannak a hatéves Facebookon

MTI Sajtóadatbank, 2010. február 8. 09:12

Weboldalának egyszerűsítésével és új szoftverek maratoni éjszakájával ünnepelte hatodik születésnapját a Facebook közösségi portál, amely immár 400 millió tagot számlál.

"Hogy megünnepeljük a hatéves Facebookot és annak 400 millió felhasználóját, azt tesszük, amit a leggyakrabban: szolgáltatásokat építünk és indítunk a tagok számára" - olvasható Mark Zuckerbergnek, a közösségi oldal alapítójának a blogbejegyzésében.

 "Öröm látni, hogy miként növekedett a Facebook, hogy az emberek világszerte kisebb-nagyobb eseményekről szóló információk megosztására használják, ezzel tartva a kapcsolatot mindazokkal, akikkel törődnek" - fogalmazott Zuckerberg.

 A születésnapi újítások keretében változtattak a főmenün, ami által könnyebb észrevenni az új üzeneteket, értesítéseket és bejegyzéseket. Az alkalmazások terén a felhasználók megtekinthetik az általuk és az ismerőseik által legutóbb használt programokat, és ezentúl egy külön "játékszekció" is várja a tagokat.

 "Legyen szó akár tragédiáról vagy örömről, az emberek meg akarják osztani életüket másokkal és segíteni akarnak. Ez az a szükséglet, amely az újítások és a könnyű kapcsolattartás építésének további fejlesztésére sarkall minket" - mondta Zuckerberg.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08