Pannon: Itt a hívás-darabszám alapú számlázás!

forrás Prim Online, 2010. február 8. 13:06

A Pannon új számlázási módot vezet be. A Hívás tarifacsomagok esetében a számlázás nem a hívások hossza, hanem a hívások darabszáma alapján történik. Ez a tarifacsomag új megközelítést alkalmazva nyújt kedvező ár-érték arányt az ügyfelek számára. A Hívás tarifacsomag azok számára tökéletes megoldás, akik a hosszú, tartalmas, elmélyült beszélgetéseket részesítik előnyben.

A darabszám alapú számlázás a belföldi, normál díjas mobil és vezetékes, valamint hangposta- és kékszám hívásokra vonatkozik. A Hívás tarifacsomag három változatban érhető el. A 40Hívás, 100Hívás, 200Hívás csomagok havidíja a nevüknek megfelelően havi 40, 100 vagy 200 darab indított hívást tartalmaznak, és hívásonként 60 percnyi beszélgetésre adnak lehetőséget, bármely belföldi hálózatba.

Mostantól hosszú, elmélyült és tartalmas beszélgetésekre lehetőséget adó tarifacsomagok könnyítik meg a Pannon új és leendő ügyfeleinek választását.  „Ismerjük a piacot és fogyasztóink igényeit. Az aktív mobilhasználók körében egyre többen vannak, akik mobiltelefonjaikat fő telekommunikációs eszközként használják nemcsak a munkában, hanem a mindennapi életben is. Közülük sokan a korábban vezetékes telefonon bonyolított tartalmas, mély beszélgetéseket részesítik előnyben. Számukra lesznek kedvezőek a Magyarországon elsőként elérhető új, beszélgetésbarát tarifacsomagok. Ezzel az egyedülálló számlázási móddal mostantól az idő egyik ügyfelünk számára sem lehet akadály, mindannyian nyugodtan hívhatják mobiljukról azokat, akik számukra fontosak.” – nyilatkozta Laczkó Tóth Gergely, a Pannon kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A legkisebb, 40 hívást tartalmazó csomag segítségével akár 2400 percet lehet beszélgetni bármely belföldi előfizetővel, 4960 Ft-os havidíjért. A 100Hívás tarifacsomag ára havonta 8900 Ft, a legnagyobb 200Hívás csomag havidíja pedig 16800 Ft, melyek 100%-ban lebeszélhetők.

Az ezekben foglalt összes kimenő hívás ellenértéke minden számlázási időszakban kiszámlázásra kerül, a fel nem használt mennyiség nem vihető át a következő számlázási időszakra. A tarifacsomagban foglaltakon felül indított hívások, valamint a szöveges és képes üzenetek díja szintén darabszám alapján kerül kiszámlázásra.

Részletes tarifatáblázat és további információ itt érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48