A "négyek" újra együtt a Mobil Világkongresszuson

Kovács Attila, 2010. február 9. 20:15

A mobil-iparág legjelentősebb eseményén, a február 15-18 között Barcelonában megrendezendő Mobile World Congress-en közös standon állít ki ismét négy magyar cég. Az Allround, a FlexiTon, az ITware, és a BHE Bonn Hungary a világ legnagyobbjai mellett jelennek meg a magyar standon. A „négyek” olyan informatikai, illetve elektronikai kis- és középvállalkozások, amelyek mobilszolgáltatók számára kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat. Bár eltérő szakmai területek művelői, elsődleges céljuk közös: az iparág élvonalába tartozó termékek és szolgáltatások értékesítése világszerte.

Az Allround (amelyről külön hírben is beszámoltunk) mára már a világ több mint húsz országában van jelen szoftvereivel, amelyek a számlázás, barangolás és a bevétel-biztosítás terén segítik a távközlési szolgáltatók működését. Az Allround számára az előző évek részvétele több sikeres ügyfélkapcsolatot eredményezett.

Az ITware 2001 óta van jelen a telekommunikációs piac élvonalában, beszállítója Magyarország legnagyobb mobilkommunikációs és távközlési cégeinek, partnere többek között a Magyar Telekom, az Antenna Hungária és az IQsys. A kiállításon a vállalat bemutatja legújabb, a televíziózás forradalmasítását célzó fejlesztését, a MOTIware-t, mely közösségi élménnyé varázsolja a mobiltelefonos tévézést; a korábbi kiállításokon nagy érdeklődést kiváltó FLEETware-t, a mobil technológián alapuló flottakövető alkalmazás legújabb verzióját, amivel jelentősen csökkenthetők az autóflották költségei, valamint a Web Self Care alkalmazást, ami az online ügyfélszolgálatok új generációja és a komplex ügyintézési modulokkal jelentős költségmegtakarításra alkalmas. 

A FlexiTon Kft. a távközlési hálózatok üzemeltetőinek hálózatkezelő szoftvermegoldás és hálózati adatbázis szállításában partnere. Az ARIADNE termékcsaládon alapuló rendszerek a világ 27 országában üzemelnek. Az ezévi kiállításon a cég az ARIADNE termékcsalád azon elemeit emeli ki, amelyek a jelenlegi gazdasági helyzetben segítik a szolgáltatókat. A megváltozott felhasználói szokások és az új szolgáltatások bevezetése miatt keletkezett kapacitás problémák megoldására, illetve a hálózat bővítések optimális tervezésére kínál a FlexiTon megoldásokat. További fontos, új felhasználási terület a „Rightsourcing” támogatása, ahol a hálózat üzemeltetését kiadó és az üzemeltetést végző cég számára is biztosítjuk a megbízható, hatékony működés alapját.

A BHE Bonn Hungary Kft. RF és mikrohullámú kutatás-fejlesztéssel, valamint saját fejlesztésű termékeik gyártásával foglalkozó vállalkozás, melynek a világ több országában vannak képviseletei. Speciális alkalmazásai a TETRA ismétlői illetve golflabda-helymeghatározó radarberendezése mellet kiemelkedő jelentőségű a mobil termékcsaládja, amely mind aktív mind passzív elemekből átfogó kínálatot nyújt a mobil operátorok számára. Az idei kiállításon többek között az ismétlő (repeater) berendezéscsaládjának legújabb két elemét, az új generációs pico és optikai rendszert mutatja be a katalán városban.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39