Megérkezett a Samsung Monte

forrás Prim Online, 2010. február 10. 15:23

Teljes érintőkijelző, közösségi hálózatok könnyű elérése és keskeny design.

A keskeny, kifinomult, csillogó külső számos multimédiás alkalmazást takar: a Monte (S5620) egy csúcskategóriás készülék teljesítményét és stílusát nyújtja, megfizethető áron. A vibrálóan kontrasztos ezüst és fekete borításával, valamint felhasználóbarát TouchWiz 2.0 Plus kezelőfelületével a Monte a legújabb kedvenc érintőképernyős modell lesz.

A Samsung Monte segítségével használója bárhol és bármikor hozzáférhet Facebook vagy MySpace profiljához, és ezt kiegészíti a Twitter és Bebo widget és multi-IM lehetőséggel a csevegéshez. A készülék neten való böngészésre is kiváló, egy mozgásérzékelő segítségével automatikusan forgatja a képernyőn látható képet, amikor a telefont mozgatjuk.

A mobil életmódot élők tökéletes társaként a Monte-t egy Google Latitude által támogatott A-GPS-szel is ellátták, így segítségével bárki közölheti ismerőseivel, hogy éppen hol tartózkodik, a közelben lévőkkel pedig a szoftverből való kilépés nélkül kezdhet közös programot szervezni.

A mobil többi szolgáltatása között érdemes megemlíteni a Wi-Fi kapcsolatot, az Exchange ActiveSync-et Outlook-hoz és a Google Sync plugint is. Ezek teszik lehetővé, hogy használója egyidejűleg tudja frissíteni Outook naptárát és Facebook profilját anélkül, hogy az alkalmazásokat külön el kellene indítania.

A kiváló képminőségről egy 3 colos, 16:10 arányú WQVGA felbontású LCD kijelző gondoskodik. A Monte 3.2 megapixeles kamerával is rendelkezik, melyhez mosoly- és arcfelismerés funkció, valamint panorámafotó készítési lehetőség is társul. 
Zenefelismerés funkciója azonosítja a hallgatott zeneszámot: csak fel kell venni egy kis részletet a számból, elküldeni a szerverre, és pár pillanat múlva megjelenik a zeneszám címe és előadója.

A Samsung Monte egyujjas zoom-jának használatával a felhasználók egy kézzel zoom-olhatnak, míg az Intelligens feloldás használatával mindössze egyetlen betűt kell a képernyőre rajzolniuk, és a menü máris rendelkezésükre áll.


 

Kulcsszavak: Samsung mobiltelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Exkluzív betekintést adnak három hősies hivatás munkájába a HUAWEI P60 Pro-val készített fényképek

Magyar fotográfusokkal együttműködve különleges mobilfotó-sorozattal mutatja be az éjszaka hétköznapi hőseinek életét a Huawei. A Huawei P60 Pro okostelefonnal készített képek exkluzív betekintést adnak három olyan hivatás – kutató-mentők, tűzoltók, polgárőrök – képviselőinek életébe, akik éjszakánként mások biztonságáért, nyugalmáért dolgoznak, akkor is készenlétben állva, amikor a többség az időt pihenéssel, alvással tölti. 

2023. június 7. 20:41

Divatfotózás a HONOR csúcskategóriás készülékével

A fotózás a kezdetektől fogva a divatipar elengedhetetlen része. A folyamatosan változó trendeket és stílusokat ugyanis meg kell örökíteni, elvégre meghatározzák az egyes korszakokat. A fotótechnológia fejlődése jelentős szerepet játszott a divatfotózás alakulásában is, exkluzív művészeti formából a személyes stílus médiumává alakítva azt. A HONOR Magic5 Pro egy forradalmi okostelefon, amely új szintre emeli a fotózást. Egy olyan eszköz a divatrajongók számára, amely ideális hogy, segítségével felfedezzék és kiaknázzák kreatív lehetőségeiket.

2023. június 7. 15:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39