LG Mini, avagy LG GD880 letisztult formákkal

Kiss Ádám Zoltán, 2010. február 10. 20:35

Az LG Electronics bejelentette az új LG Mini (LG GD880) mobiltelefon piacra bocsátását, amelyet extra karcsú megjelenése mellett számos intelligens jellemzővel látott el.

Az LG Mini a piacon jelenleg elérhető legkisebb és legkeskenyebb 3,2 inches, teljes érintőképernyős mobiltelefon, amely azok számára lehet érdekes, akik a legújabb kommunikációs funkciókat szeretnék viszontlátni egy könnyű, kompakt készülékben. A jó minőségű anyagokból megalkotott keskeny készülék karakteres fémbetétei, a gombok nélküli előlap és a 16:9 képarányú 3,2 inches érintőképernyő, mely egészen a telefon széléig ér, hangsúlyozzák a telefon letisztult megjelenését. Az alapvető funkciók mellett, mint a gyors webböngészés vagy a push technológiával továbbított e-mailek, az LG Mini számos egyedi jellemzővel is bír. A beépített alkalmazásoknak köszönhetően egyetlen érintéssel elérhetjük például a közösségi oldalakat, így a Facebookot vagy a Twittert is, ezáltal az online kapcsolattartás lehet egyszerűbb. A kezdőképernyőn pedig folyamatosan láthatjuk a barátokkal, családtagokkal kapcsolatos történéseket, de az új bejegyzések a címjegyzékben a barátok és ismerősök neve mellett is megjelennek. Az LG Mini 5 megapixeles, arcfelismerést kínáló kamerával is rendelkezik. Az éles, élénk képek és videók egyetlen lépésben, vezeték nélkül tölthetők fel a közösségi oldalakra. A készülék számtalan népszerű fájlformátumban képes zenét és filmeket megjeleníteni, sőt FM rádióval is rendelkezik. A 7,2 Mbps sebességű HSDPA hálózati csatlakozással és Wi-Fi hozzáféréssel az LG Mini nagysebességű internetböngészést, az A-GPS révén pedig valós idejű helymeghatározást kínál. A készülék magyarországi bevezetéséről a későbbiekben adnak tájékoztatást.


 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HMD elindítja az 5G-s okostelefonok európai gyártását

Az új, többmárkás portfolióstratégiájuk bejelentését követően nem sokkal a HMD Global, a legnagyobb európai okostelefon-gyártó ma újabb fontos mérföldkőhöz érkezett: a vállalat megkezdte az 5G-képes okostelefonok európai gyártását – az első Európában készült okostelefont, a Nokia XR21-et pedig már üzleti ügyfelek is megvásárolhatják. A HMD lépései összhangban állnak az általános európai növekedési potenciállal, a Canalys előrejelzése szerint az európai okostelefon-piac 2024-re ugyanis 7%-kal fog növekedni.

2023. október 3. 20:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38