Szórakozás az LG GS500 mobillal

forrás Prim Online, 2010. február 22. 11:35

Az LG Electronics újabb nagy dobásra készül az érintőképernyős mobiltelefonok piacán a külföldön LG Cookie Plus néven ismert LG GS500 bevezetésével. Az LG GS500 egy új és elegáns, közösségi kapcsolatépítésre szolgáló, 3G-s készülék. Az LG GS500 ugyanazt a teljes érintőképernyős felhasználói élményt kínálja, mint népszerű elődje, a külföldön LG Cookie néven ismert LG KP500, ugyanakkor számtalan izgalmas új funkcióval fűszerezve azt.

A közösségi kapcsolatépítésről elhíresült, szórakoztató és megfizethető LG GS500 sikeres elődjét követi teljes érintőképernyőjével, miközben a KP500 élményét grafikus kezelőfelülettel és kényelmes közösségi hálózati szolgáltatásokkal ötvözi. A LG GS500 a „közösségi létet” helyezi a középpontba, amelyhez egy sor funkciót kínál. A közösségi oldalak, például a Facebook, a Twitter, a Flickr vagy más népszerű webhelyek, egyszerűen elérhetők és használhatók a mobiltelefonnal. Az LG egyedi LiveSquare™ alkalmazása további dinamikus és interaktív dimenzióval bővíti a „nethaverokkal” való kapcsolattartást.

Az LG GS500 számos szórakoztató funkcióval megőrzi elődje játékos szellemét. Az LG szerkeszthető MMS képernyőképeivel kreatív közösségi párbeszédre nyílik mód, hiszen a weben található képek szerkeszthetők és továbbküldhetők, az animált kezelőfelület és a színes témaválaszték pedig teret enged a képzelőerőnek és az egyediségnek.

Az LG GS500 készüléket elsőként márciusban vezeti be a gyártó Franciaországban és Olaszországban. A telefon magyarországi megjelenéséről a későbbiekben adunk tájékoztatást.
 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkeznek a felújított telefonok a Telekomtól

Október 2-től A+ prémium minősítésű felújított készülékek vásárolhatók a Telekomtól. A vállalat ezzel is szeretné azt támogatni, hogy a digitális világ tüneményeihez való hozzáférés még szélesebb kör számára legyen elérhető.

2023. október 2. 18:20

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38