Legjobb társaságirányítás díj a Magyar Telekomnak

forrás Prim Online, 2010. március 13. 08:54

A Magyar Telekom nyerte a Legjobb társaságirányítás díjat Magyarországon, a World Finance magazin által odaítélt 2010. évi társaságirányítási díjak egyikeként.

A díj azt tükrözi, hogy a társaság elkötelezett a legjobb gyakorlat követése és a magas színvonalú társaságirányítás iránt. Magyarországon 5 vállalat került a díjra jelöltek közé, amelyek közül a díjat odaítélő bizottság a Magyar Telekomot választotta. A World Finance olyan társaságokat választott, amelyek a kedvezőtlen gazdasági környezet ellenére megőrizték a társaságirányítás kiemelkedő színvonalát, és túlmutatva a minimális közzétételi kötelezettségein továbbra is a befektetőik legjobb tájékoztatását tartották szem előtt.

A World Finance vezető pénzügyi folyóirat Londonban jelenik meg. A World Finance vállalatirányítási díjakkal azokat a cégeket ismerik el, amelyek elérték a legkiválóbb szintet a vállalatirányításban. A díj nyertesei azok, akik messze túlteljesítették a nemzetközi tőzsdei jelenlét és a szabályozási keretek által előírt követelményeket, közzétételeikben biztosítják a teljes átláthatóságot, és a legjobb gyakorlatnak megfelelően tartják fenn kapcsolataikat részvényeseikkel és érdekelt feleikkel.
 

Kulcsszavak: Magyar Telekom +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59