Kívánsággép, civil pályázat a Szigetre

Kiss Ádám Zoltán, 2010. március 17. 18:38

A rendezvény szervezői idén is pályázatot hirdettek a civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Szigeten való részvételre, két kategóriában, jelentkezés kizárólag online formában, a látogatók pedig kedvenc együtteseikre szavazhatnak.

A korábbi évekhez hasonlóan két felvezető koncertnap után, idén augusztus 11-én indul a Sziget fesztivál, így az öt fesztiválnapon ismét belefeledkezhetünk a változatos bulihömpölybe. A két kategória, amelyben indulni lehet, ugyanaz mint a tavalyi évben. Egyrészt a Civil Sziget helyszínen való megjelenésre, másrészt a fesztivál lebonyolításában való részvételre lehet jelentkezni. A Civil Szigetre olyan programokat várnak, amelyek bemutatják a pályázó szervezet mások számára hasznos tevékenységét és törekszenek a „szigetlakók” aktivizálására, a programokba való bevonására. Ezen a helyszínen 100 szervezet tud majd bemutatkozni. A pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani. A bírálás eredményét 2010. április 15-ig hozzák nyilvánosságra. Egyik kategóriában sem pályázhatnak magánszemélyek, profit-érdekelt, illetve politikai szervezetek, szerveződések, zenekarok, előadóművészek. Részletes információ és a pályázati online űrlap a www.sziget.hu/civilsziget oldalon található.

A http://sziget.hu/fesztival/kivansaggep címen pedig a már jól bevált kívánsággép érhető el, ahol a közönség szavazhat kedvenceire. A kisebb együttesek esetében ez még komolyan befolyásolhatja a fellépők listáját, ám mint a korábbi években is, csak külföldi előadókra lehet szavazni, hazai zenekarokra nem.

Kulcsszavak: Sziget fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59