Két Sziget-bérlet egy jó fotóért

Vértes Ádám, 2010. április 3. 11:18

A játékban való részvételhez nem kell mást tennünk, csak megmutatni a világnak ötletes / művészi / kreatív / vidám / bolondos / exhibicionista oldalunkat. Fényképezzük le magunkat vagy barátainkat a világ bármely pontján szigetes pólóban és küldjük el a szervezőknek.

A sziget szervezői idén is indítanak kifejezetten fotósoknak szánt pályázatot, arra buzdítanak, hogy az Eiffel-torony vagy a Diadalív tövében, a Fuji oldalában, vagy éppen a hortobágyi Kilenclyukú híd mellett készítsünk képeket. A lényeg, hogy egy jellegzetes helyen mutassuk meg magunkat, természetesen Szigetes pólóban.

Egy rövid regisztráció után fotóinkat töltsük fel a fesztivál oldalára itt.

A legjobb képekből hetente TOP10-es válogatást készítenek, melyet a Sziget Festival Official fanpage-n tesznek közzé. Az aktuális héten a legtöbb látogató által kedvelt kép készítője 2 db Sziget ottalvós bérletet és VIP passt nyer. A szavazók sem maradnak Sziget póló nélkül, köztük minden héten 3 pólót sorsolnak ki.

A játék április elején indul, a képek máris feltölthetőek, és 5 héten keresztül zajlik, a fotókat folyamatosan várják a szervezők. Az április 11-ig beérkezett képek közül a legjobb tizet április 12-én, hétfőn teszik közzé a rajongói oldalon.

I. forduló
Válogatás a március 31.–április 11. között beérkezett képekből.
Közzététel: Április 12.

II. forduló
Válogatás az április 12-18. között beérkezett képekből.
Közzététel: Április 19.

III. forduló
Válogatás az április 19-25. között beérkezett képekből.
Közzététel: Április 26.

IV. forduló
Válogatás az április 26.-május 2. között beérkezett képekből.
Közzététel: Május 3.

V. forduló
Válogatás a május 3-9. között beérkezett képekből.
Közzététel: Május 10.

Kulcsszavak: fotó Sziget fesztivál

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a tökéletes elmosódást nyújtó objektív

A Nikon új magaslatokba emeli az S sorozat optikai kiválóságát a NIKKOR Z 135mm f/1.8 S Plena objektívvel. Legyen szó állóképekről vagy videókról, e prémium, teljes képes objektív elhozza a tökéletességre emelt elmosódást. A képzőművészeti fotózástól kezdve a portrékon, a divaton, a természeten át az egyéb témákig még a legigényesebb fotósok is lenyűgöző mélységű és művészi képeket alkothatnak. 

2023. szeptember 28. 09:57

"Story in Sight": inspiráció és tudás a fotográfián keresztüli önkifejezésre

A Xiaomi a nagy elismertségnek örvendő Leica Akademie Instructor szakmai közösséggel és a híres fotóriporterrel, Giuseppe Nucci-val együttműködésben indította el "Story in Sight" elnevezésű projektjét. A kezdeményezés keretében a fényképészet iránt érdeklődő egyetemisták vehetnék részt szakmai workshopokon, amelyeken a vizuális történetmesélés módszereibe avatják be őket.

2023. szeptember 26. 11:21

Új tükör nélküli fényképezőgép a Nikontól

A Nikon ma bejelentette a legújabb teljes képkockás, FX-formátumú tükör nélküli fényképezőgépét, amelyben az örökség ihlette kialakítás fejlett technológiával és a kimagasló teljesítménnyel találkozik. Ez a Z f. Az ikonikus FM2 által inspirált fényképezőgép ugyanolyan jól néz ki, mint amilyen jó érzés kézben tartani. 

2023. szeptember 20. 21:07

Megérkezett a Panasonic új fényképezőgépe

A Panasonic büszkén mutatja be a LUMIX G9II digitális tükör nélküli fényképezőgépet, amely új képérzékelővel és PDAF (Phase Detection Auto-Focus) technológiával rendelkezik. A LUMIX G9II az első olyan fényképezőgép a mikró négyharmados LUMIX G sorozatban, amely PDAF technológiát vonultat fel.  

2023. szeptember 18. 16:43

Két új Alpha 7C kamerát dob piacra a Sony

A Sony bejelenti az α7C szériájának két új, kompakt, full-frame, cserélhető objektíves kameráját, az Alpha 7C II és Alpha 7C R modelleket.

2023. augusztus 30. 17:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38