A Magyar Telekom ügyfélszolgálati igazgatója lett az év projektmenedzsere

forrás Prim Online, 2010. április 7. 11:43

Az évente megrendezésre kerülő Projektmenedzsment Fórum Szervező Bizottsága kilencedik alkalommal írta ki "Az év projektmenedzsere" díj nyilvános pályázatát. A pályázat célja elsősorban a hazai projektmenedzsment szakma egy kiemelkedő szakemberének elismerése, és példáján keresztül a figyelem felhívása a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, illetve a kiemelkedő projektek eredményeire. A zsűri döntése alapján a díj 2009. évi győztese Mahler Gusztáv, a Magyar Telekom ügyfélszolgálati igazgatója.

Mahler Gusztáv az "Optika projekt, a Magyar Telekom szélessávú internet fejlesztési programja" vezetőjeként pályázott a díjra. A projekt feladata az új, szélessávú internet alapú szolgáltatások megtervezése, kialakítása és értékesítésének megszervezése, az ehhez szükséges hálózati és IT infrastruktúra kialakítása volt. A projekt komplexitását alapvetően az adta, hogy az új szolgáltatási portfólió kialakításában szinte minden nagyvállalati funkció részt vett. A projekt nyomán kialakult, kiváló minőségű szélessávú internet szolgáltatások elérhetővé váltak 18 különböző településen, több mint 550 ezer háztartásban. Mahler Gusztáv 37 éves közgazdász, MBA végzettséggel, a Magyar Telekom csoport hazai és külföldi vállalatainál szerzett projektmenedzsment gyakorlatot.

A Szervező Bizottság egyhangú szavazással a fődíj mellett két különdíj kiadásáról döntött: Móra Krisztina projektvezető szakértékesítőnek (IQSYS) és Puskás Zoltán senior szakértőnek (Magyar Telekom), kiemelkedő szakmai és projektmenedzseri tudásuk elismeréséül.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01