A Magyar Telekom ügyfélszolgálati igazgatója lett az év projektmenedzsere

forrás Prim Online, 2010. április 7. 11:43

Az évente megrendezésre kerülő Projektmenedzsment Fórum Szervező Bizottsága kilencedik alkalommal írta ki "Az év projektmenedzsere" díj nyilvános pályázatát. A pályázat célja elsősorban a hazai projektmenedzsment szakma egy kiemelkedő szakemberének elismerése, és példáján keresztül a figyelem felhívása a projektmenedzseri tudás és szakma jelentőségére, illetve a kiemelkedő projektek eredményeire. A zsűri döntése alapján a díj 2009. évi győztese Mahler Gusztáv, a Magyar Telekom ügyfélszolgálati igazgatója.

Mahler Gusztáv az "Optika projekt, a Magyar Telekom szélessávú internet fejlesztési programja" vezetőjeként pályázott a díjra. A projekt feladata az új, szélessávú internet alapú szolgáltatások megtervezése, kialakítása és értékesítésének megszervezése, az ehhez szükséges hálózati és IT infrastruktúra kialakítása volt. A projekt komplexitását alapvetően az adta, hogy az új szolgáltatási portfólió kialakításában szinte minden nagyvállalati funkció részt vett. A projekt nyomán kialakult, kiváló minőségű szélessávú internet szolgáltatások elérhetővé váltak 18 különböző településen, több mint 550 ezer háztartásban. Mahler Gusztáv 37 éves közgazdász, MBA végzettséggel, a Magyar Telekom csoport hazai és külföldi vállalatainál szerzett projektmenedzsment gyakorlatot.

A Szervező Bizottság egyhangú szavazással a fődíj mellett két különdíj kiadásáról döntött: Móra Krisztina projektvezető szakértékesítőnek (IQSYS) és Puskás Zoltán senior szakértőnek (Magyar Telekom), kiemelkedő szakmai és projektmenedzseri tudásuk elismeréséül.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05