Feltuningolt adattárolás - négy egyedi Kingston pendrive

forrás Prim Online, 2010. április 7. 15:23

A Kingston bejelentette a Kingston DataTraveler korlátozott számban kapható USB-termékkínálatát. A limitált példányszámú kiadás négy egyedi stílusban jelenik meg, amelyek között mindenki megtalálhatja a hozzá illő designt.

„A flash meghajtóink termékpalettáján négy exkluzív és merész design alkotja ezt a stílusos termékcsoportot” – nyilatkozta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. „Ezek az USB-k is minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek a Kingston DataTraveler terméksorozattól elvárhatóak” – folytatta Kaszál Norbert.

A korlátozott ideig megvásárolható kínálat: a Red, a Flowers, a Geometric, és a Boca mindegyike elérhető 4 GB kapacitással, amely bőven elegendő helyet biztosít szükséges fájljaink, adataink tárolására. A Boca design, amely a Rolling Stones ikonikus képére emlékeztető nyitott szájat ábrázol, 4 GB, 8 GB és 16 GB kapacitású változatban is megvásárolható.

A Kingston DataTraveler termékkínálatának tervezése során a gyártó azt is szem előtt tartotta, hogy az adatok tárolása, szállítása, és kezelése a lehető legegyszerűbb legyen. Az eszközök eltolható mechanizmusának köszönhetően az USB-csatlakozó teljesen védett marad.

A korlátozott számban, a készlet erejéig hozzáférhető kiadások 4GB-os verziói jelenleg a Media Markt, később pedig a Tesco üzletekben is kaphatóak lesznek bruttó 3490 Ft javasolt végfelhasználói áron. 

Kulcsszavak: memória pendrive Kingston

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel új modellekkel bővíti népszerű switch sorozatát

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

2023. szeptember 27. 18:45

A Thermaltake The Tower 200 Mini toronyház új zöld színekben debütál

A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházak új verzióit a PC-rajongók kedvenc Turquoise, Racing Green színeiben, valamint az idei év új árnyalatában, Matcha Greenben. A Tower 200 egy kicsi, mégis tágas mini-ITX toronyház, amely egy ikonikus, függőleges kialakítással érkezik, képes befogadni akár egy 4090-es grafikus kártyát, és akár egy 280 mm-es AIO-t is támogat. A felhasználók már nagyon várták a The Tower 200 különböző színű változatait, a Thermaltake pedig meghallotta ezeket az igényeket. 

2023. szeptember 27. 17:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59