Nokia C3, C6, E5: Középpontban az üzenetküldés és a közösségi kapcsolatépítés

forrás Prim Online, 2010. április 13. 18:10

A Nokia bemutatott három új készüléket, a Nokia C3-at, a Nokia C6-ot és a Nokia E5-öt, amelyeket arra terveztek, hogy világszerte még több ember juthasson megfizethető áron jobb üzenetküldési és közösségi kapcsolatépítő eszközökhöz. Az új mobilkészülékek teljes QWERTY billentyűzettel rendelkeznek, és lehetővé teszik több különböző e-mailfiók, IM-közösségek és közösségi oldalak elérését.

A Nokia C3 az első S40-es készülék, amely teljes QWERTY billentyűzettel rendelkezik, és az első a sorozatban, amely közvetlenül a kezdőoldalról teszi lehetővé a közösségi oldalak elérését. Az emberek megtekinthetik, kommentálhatják és frissíthetik állapotukat, és megoszthatják fotóikat kedvenc közösségi oldalaikon, mint például a Facebookon vagy a Twitteren.

A Nokia C3, amely megközelítőleg adók és támogatások nélkül, 90 eurós áron kerül kereskedelmi forgalomba, Ovi Maillel és Ovi Chattel érkezik, így az új felhasználók közvetlenül a készülékről állíthatják be email- és chat-fiókjaikat, anélkül, hogy szükségük lenne ehhez egy PC-re. További figyelemre méltó tulajdonságai a Wi-Fi kapcsolat, a 2 megapixeles kamera, a gazdag színeket felvonultató 2,4” kijelző és az akár 8GB-os memóriakártya támogatása. A Nokia C3 várhatóan 2010 II. negyedévétől lesz kapható egy sor divatos színben, mint például az aranyfehér, a palaszürke és az élénkrózsaszín.

A Nokia C6 egy Symbian-alapú okostelefon, amely egyesíti a 3,2” érintőképernyő előnyeit a teljes kicsúsztatható billentyűzettel. A nagy kijelző remek internetezést biztosít, valamint hozzáférést nyújt a Facebookhoz közvetlenül a kezdőoldalon. A Nokia C6 egész sor üzenetkezelési és közösségi kapcsolatépítési képességgel rendelkezik, így tökéletesen megfelel azoknak, akik útközben is képben akarnak maradni.
A Nokia C6, amely várhatóan 2010 II. negyedévétől lesz kapható adók és támogatások nélkül, 220 euróért, olyan lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a jó minőségű 5 megapixeles kamera autofókusszal és vakuval, és az Ovi Térképek ingyenes gyalogos és autós navigációval. Emellett több ezer alkalmazás érhető el az Ovi Áruházban – játékoktól kezdve videókon át hírmotorokig és webes szolgáltatásokig.

A trió harmadik tagja a Nokia Eseries sorozat legújabb tagja, a Nokia E5. A Symbian-alapú Nokia E5, amelyet azoknak terveztek, akik eredményesek szeretnének lenni mind a szakmai, mind a magánéletükben, a sikeres Nokia E72 és Nokia E63 mintájára készült. A Nokia E5 egyesíti az üzleti tulajdonságokat az összes olyan személyes kapcsolatépítési és szórakozási lehetőséggel, amelyet egy elfoglalt ember elvár egy okostelefontól.

A Nokia E5 tökéletes a zsúfolt napirendek kezelésére az Ovi Áruházban elérhető termelékenységet növelő alkalmazások széles választékával. Mivel a világ vállalati e-mailfiókjainak több mint 90 százaléka közvetlenül elérhető a Mail for Exchange-en és az IBM Lotus Notes Traveler-ön keresztül, bárhonnan egyszerű a kapcsolattartás.

A Nokia E5 várható ára adók és támogatások nélkül 180 euró lesz, és 2010 III. negyedévétől lesz kapható.


 

Kulcsszavak: Nokia mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39