Érkezik az Olympus Viewer 2

Kiss Ádám Zoltán, 2010. április 15. 18:05

Az Olympus Master 2 és Olympus Studio 2 utódja nagyobb operációsrendszer-kompatibilitást biztosít, RAW fájlok esetében is használható művészi szűrőkkel látták el, de teljes mértékben magában hordozza elődei eddig megismert képességeit is.

Az Olympus bemutatja az Olympus Viewer 2 programot, mely a képek és videók válogatását és szerkesztését, valamint a RAW fájlok felhasználását teszi lehetővé. Az Olympus Master 2 és Olympus Studio 2 utódja a Művészi szűrők alkalmazásának lehetőségét nyújtja, valamint még nagyobb operációsrendszer-kompatibilitást biztosít. Az új program az E-System és PEN felhasználók számára 2010. május elejétől tölthető le – ingyenesen – az Olympus weboldalairól.

Az Olympus Viewer 2 a képfeldolgozás és kezelés eszközeinek teljes skáláját kínálja. Az Olympus Studio 2-nél megismert kedvenc RAW feldolgozó funkciók – mint például a Light Box és az e-Portré – mellett a PEN használók számára a fényképezőgépükben elérhető Művészi szűrők alkalmazása is lehetővé válik RAW fájlok szerkesztéséhez. Az új program képszerkesztés, kiválasztás és RAW képfeldolgozás funkciói tökéletesen kiegészítik a nagyszerű E-PL1 modell megjelenésekor megismert [ib] fájlkezelő programot. Az új szoftver természetesen teljes mértékben kompatibilis a legújabb (például Windows 7 és a Mac OS X Snow Leopard) operációs rendszerekkel.
 

Kulcsszavak: Olympus

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Nikon kiadja az első tükör nélküli DX formátumú fix objektívet

A Nikon ma bővíti a NIKKOR Z DX objektívek kínálatát az első DX formátumú fix objektívvel. A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy fényerejű, éles, és közeli felvételekhez is kiváló, valamint gyenge fényben is remekül teljesít. A kompakt és sokoldalú objektív tökéletes fix objektív élénk mindennapi fényképekhez.

2023. május 31. 18:31

A Sony bejelentette legújabb ultraszéles látószögű zoomos vlogkameráját

A Sony bemutatja a ZV vlogkamera sorozatának második generációs kameráját, a ZV-1 II-t, amely rendkívül népszerű, piacvezető funkciókat tartalmaz. A ZV-1-nél szélesebb látószöggel a ZV-1 II segít a vloggereknek, hogy kiemelkedően fotogén képminőséggel még magával ragadóbb történeteket mesélhessenek.

2023. május 25. 15:42

A Nikon kiadja az agilis z 8 fényképezőgépet

A Nikon a nagy teljesítményű és agilis Z 8 fényképezőgéppel bővíti a professzionális Z sorozatú, tükör nélküli fényképezőgépei kínálatát. A Z 9 számos funkciója mellett könnyű vázzal rendelkező, vadonatúj Z 8 elképesztő rugalmasságot biztosít a videókkal és állóképekkel is dolgozó hibrid alkotók számára, amellyel életre kelthetik elképzeléseiket.

2023. május 11. 11:23

Szépirodalmi és fotós pályázatot hirdettek

Titkot rejt az erdő címmel hirdet országos vers- próza- és meseíró pályázatot a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület. Nyolcadik alkalommal rendezi meg az egyesület a különleges versenyt. A természetvédelmi-irodalmi pályázattal a 6-19 éves kategóriát célozzák meg. Idei újítás, hogy fotós kategóriába is külön címen jelentkezhetnek a gyerekek. A rendezvény fővédnöke Halász Judit, Kossuth- és Jászai díjas színművész, aki ötödik éve támogatja a rendezvényt.

2023. május 10. 14:17

A Sony új firmware-frissítést jelentett be az FX3 és FX30 kamerákhoz

A Sony új firmware-frissítéseket jelentett be az FX3 full-frame és az FX30 Super 35 digitális mozikamerákhoz, amelyek a filmes történetmesélés funkcióinak bővítésével és a filmalkotók szorosabb kapcsolatával jár. 

2023. április 20. 17:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39