Gyorsabb PEN fényképezőgépek az új firmware-rel

Kiss Ádám Zoltán, 2010. április 15. 18:13

Az Olympus retro külsejű PEN fényképezőgépeinek teljesítményét új firmware verzióval növeli. A frissítés mindegyik PEN modell esetében az automatikus élességállítás műveletét gyorsítja.

Az E-P1, E-P2 és E-PL1 PEN fényképezőgépek használói az állóképek felvételénél élvezhetik a gyorsabb automatikus fókuszálást. Az E-P1 és E-P2 esetén ugyanakkor a frissítés az új E-PL1-nél megismert sebességű és pontosságú témakövető autofókusz funkciót biztosít filmfelvétel közben. Így mindhárom fényképezőgép képessé válik az Olympus új ’MSC’ (Movie and Still Compatible) objektívek képességeinek teljes kihasználására. Az új objektívek tervezésekor az elsődleges szempontok között szerepelt a gyors, pontos és csendes automatikus élességállítás – például az M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 és az M.ZUIKO DIGITAL ED 9-18mm 1:4.0-5.6 esetén.
A frissítés lehetővé teszi az E-P2 és E-PL1 használói számára a menü és a felvett képek megjelenítését a kijelzőn – a VF-2 elektronikus kereső csatlakoztatása esetén is.

Letöltési útmutató
Az Olympus a fényképezőgép és az objektívek egyszerre történő frissítését ajánlja. A frissítés elvégzése előtt a Firmware frissítő alkalmazás letöltése és telepítése, a fényképezőgép és a számítógép USB kábellel történő csatlakoztatása, majd az instrukciók követése szükséges. Az Olympus digitális fényképezőgép frissítő alkalmazás letölthető innen.

Az új firmware 2010. április 22.-től, közép-európai idő szerint hajnali három órától tölthető le az Olympus weboldalairól.

Kulcsszavak: Olympus

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bejelentette legújabb ultraszéles látószögű zoomos vlogkameráját

A Sony bemutatja a ZV vlogkamera sorozatának második generációs kameráját, a ZV-1 II-t, amely rendkívül népszerű, piacvezető funkciókat tartalmaz. A ZV-1-nél szélesebb látószöggel a ZV-1 II segít a vloggereknek, hogy kiemelkedően fotogén képminőséggel még magával ragadóbb történeteket mesélhessenek.

2023. május 25. 15:42

A Nikon kiadja az agilis z 8 fényképezőgépet

A Nikon a nagy teljesítményű és agilis Z 8 fényképezőgéppel bővíti a professzionális Z sorozatú, tükör nélküli fényképezőgépei kínálatát. A Z 9 számos funkciója mellett könnyű vázzal rendelkező, vadonatúj Z 8 elképesztő rugalmasságot biztosít a videókkal és állóképekkel is dolgozó hibrid alkotók számára, amellyel életre kelthetik elképzeléseiket.

2023. május 11. 11:23

Szépirodalmi és fotós pályázatot hirdettek

Titkot rejt az erdő címmel hirdet országos vers- próza- és meseíró pályázatot a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület. Nyolcadik alkalommal rendezi meg az egyesület a különleges versenyt. A természetvédelmi-irodalmi pályázattal a 6-19 éves kategóriát célozzák meg. Idei újítás, hogy fotós kategóriába is külön címen jelentkezhetnek a gyerekek. A rendezvény fővédnöke Halász Judit, Kossuth- és Jászai díjas színművész, aki ötödik éve támogatja a rendezvényt.

2023. május 10. 14:17

A Sony új firmware-frissítést jelentett be az FX3 és FX30 kamerákhoz

A Sony új firmware-frissítéseket jelentett be az FX3 full-frame és az FX30 Super 35 digitális mozikamerákhoz, amelyek a filmes történetmesélés funkcióinak bővítésével és a filmalkotók szorosabb kapcsolatával jár. 

2023. április 20. 17:40

A Sony új vlogkamerája biztosítja a tökéletes tartalomgyártási élményt

A Sony bejelentette az új ZV-E1 modellt, egy cserélhető objektíves vlogkamerát, amely nagy teljesítményű, 35 mm-es full-frame szenzorral rendelkezik a tökéletes tartalomkészítés élményéért. 

2023. április 20. 17:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01