Firefox 4.0 screenshotok

Genda Csongor Zoltán, 2010. április 22. 21:25

A Mozilla már jó ideje dolgozik a következő generációs Firefox felületén, a fejlesztésekért felelős részleg első embere most közzétette az aktuális screenshootokat.

Stephen Horlander, az alapítvány vezető dizájnere mindinkább a Vista-hatást részesíti előnyben, és az üveges kinézet minél hitelesebb megvalósítására koncentrál. A szakember blogjában megjelent pillanatfelvételeken jól látszanak a fontosabb változtatások, melyek közül az egyik legérdekesebb a jelszómegjegyző modul külön átlátszó ablakban való bevillanása, melyből több változat is létezik. Újdonságnak számít még a letöltésmenedzser böngészőfelületbe való integrálása, amely a jobb felső sarokban jelenik meg, és kattintásra részletes információkkal szolgál. Ezeken kívül azonban különböző gombokat is bemutatott a dizájner, melyek akkor jelennek meg, ha szöveget ír a felhasználó.
A most közzétett vázlatok azonban még mindig nem tekinthetőek véglegesnek, ugyanis csupán javaslatokról van szó, melyek még vita tárgyát képezik, ám nagy vonalakban ábrázolják az elképzelt koncepciót, melynek megvalósítására törekszik a Mozilla-csapat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulcsszavak: Mozilla böngésző Firefox

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01