Virtuális próbafülkék a Tommy Hilfigernél

Kiss Ádám Zoltán, 2010. április 28. 18:45

A megoldás összekapcsolja az amszterdami, a New York-i, a hongkongi és a tokiói irodákat, és a jövőben további egységek is bekapcsolódhatnak majd, munkacsoportok úgy tudnak majd kommunikálni és együttműködni egymással, mintha ugyanabban a szobában lennének.

A Tommy Hilfiger, a világ egyik legnagyobb ruházati tervező vállalata ötéves, menedzselt szolgáltatásokról szóló szerződést írt alá a BT-vel. A szerződés értelmében a BT videokonferencia-szolgáltatást nyújt partnerének, amely magában foglal egy, az iparágban elsőként megjelenő „virtuális próbafülke” szolgáltatást.

A technológiát a Cisco újonnan létrehozott TelePresence Technológiai Csoportjának részét képező Tandberggel közösen fejlesztette ki a BT. A próbafülkék azonnali „személyes” kommunikációra és együttműködésre adnak lehetőséget a Tommy Hilfiger divattervezői és gyártóegységei között. A virtuális próbafülkék, melyek a BT Egységes Videókommunikációs (Unified Communications Video) megoldásán és a Tandberg technológiáján alapulnak, néhány további eszközt, mint például mobilkamerákat és felvevőegységeket is tartalmaznak.

A bejelentéshez kapcsolódik az alábbi kisfilm, amely bemutatja a virtuális próbafülkék működését. Mobil kamerák és felvevőegységek használatával a tervezett ruhák apróbb részletei is láthatóvá válnak a telepresence segítségével, és jelentős költségcsökkentés érhető el: www.bt.com/telepresence

Kulcsszavak: Cisco Tandberg

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a Microsoft MI-alapú virtuális asszisztense

Épp most lépünk be a mesterséges intelligencia által meghatározott korszakba – egy olyan új világba, amelyben alapvetően változik meg a technológiához való viszonyunk, és az is, hogy milyen előnyöket kínál számunkra a technológia. 

2023. szeptember 24. 15:52

Erre nem számítottunk – megtorpant az online kiskereskedelem

Az idei II. negyedévben mind értékben, mind a vásárlások számában visszaesett az online boltokban bankkártyával fizetett tranzakciók száma az év első három hónapjához képest. Ennek ellenére minden 5. bankkártyával itthon fizetett forintot webshopokban költünk el – derül ki a BiztosDöntés.hu összeállításából.

2023. szeptember 24. 13:20

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

MI-vel teszi hatékonyabbá és fenntarthatóbbá a cégek működését a Schneider Electric

Mesterséges intelligencia (MI) megoldással egészíti ki EcoStruxure Resource Advisor megoldását a Schneider Electric, a lépésnek köszönhetően a vállalati döntéshozók még gyorsabban férhetnek hozzá a cégük energiafelhasználási és fenntarthatósági adataihoz. Az új rendszer zártkörű béta tesztje szeptemberben indul és várhatóan az év végén, illetve 2024 elején lesz szélesebb körben is elérhető.

2023. szeptember 24. 10:16

Nemzetközi nagyágyúk beszélnek Budapesten a legfrissebb mesterséges intelligencia trendekről

Október 5-én és 6-án először jelentkezik a Compass Tech Summit, melyre a világ minden tájáról több mint 1.200 szakembert várnak a szervezők a Magyar Vasúttörténeti Park indusztriális miliőjébe. 

2023. szeptember 22. 15:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59