A Pannon bázisállomás-pályázatának második üteme

Kovács Attila, 2010. április 29. 07:35

A sikeres első szakasz után elindult a Pannon második pályázati üteme, amelyben mintegy 600 állomás befogadóinak kínálnak 15-20 évre biztos jövedelmet.

Új szakaszba lépett a Pannon nemrég elindított bázisállomás-pályázata: április 28-tól országos szinten folyik az ajánlatok gyűjtése. A Pannon további üzemeltetési helyszíneket keres bázisállomásai számára. Az állomásokat befogadó ingatlanok tulajdonosai gyakorlatilag erőfeszítés nélkül tehetnek szert biztos jövedelemre, amely egyben működési költséget takarít meg a vállalat számára. Az így felszabaduló forrásokat a Pannon új, még felhasználóbarátabb szolgáltatások fejlesztésére és a minőség javítására fordítja.

Mintegy 600 új állomás került fel a Pannon weboldalára. Ezek elhelyezésére várják az ajánlatokat azoktól az ingatlantulajdonosoktól, akik szeretnének ingatlanjuk után biztos jövedelemre szert tenni akár 15-20 éven át.

"A kampány első szakasza sikeresnek bizonyult és beváltotta a hozzá fűzött kezdeti reményeket. A potenciális új helyszínek mellett meglévők is jelentkeztek a felhívásra, ezért a következő szakaszban kifejezetten bátorítjuk jelenlegi partnereinket, hogy vegyenek részt az eljárásban, hiszen nyitottak vagyunk rá, hogy velük is újratárgyaljuk a feltételeket a jobb megállapodás reményében” – mutatott rá Koller György, a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettese. Ha a Pannon megfelelőnek találja a felajánlott ingatlant bázisállomás elhelyezésére, megkezdődnek a tárgyalások, és a jelentkező rövid időn belül „munkamentes” jövedelmet szerezhet az általa képviselt ingatlan bérbeadásával. A tornyos kialakítású bázisállomáshoz 2-300 négyzetméternyi földterület szükséges. Ha az állomást épületre telepítik (pl. társasházra, irodaépületre stb.), átlagosan 60 négyzetméter a helyigény. A projekt a teljes országot lefedi, és néhány kiválasztott budapesti bázisállomással indul. A Pannon mintegy 3000 bázisállomásból álló országos hálózattal biztosítja a mobillefedettséget több mint 3,6 millió magyar előfizetője számára.

Kulcsszavak: Pannon GSM Telenor-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így lehetsz képben 52 ország adózási híreivel egy csapásra!

Immár letölthető a KPMG okostelefonos alkalmazása, amivel első kézből értesülhetünk a világ bármely országának adózási témában megjelenő híréről, illetve a KPMG szervezetén belül készülő szakmai elemzésekről, jelentésekről. A KPMG Digital Economy Tax Tracker iOS-en és Androidon is fut.

2019. november 14. 18:55

Új szolgáltatást vezetett be a UPC Direct

A UPC Direct új, innovatív TV Everywhere szolgáltatást vezet be, amellyel a tévénézés még könnyebben hozzáférhető lesz és még több élményt kínál. Az új UPC Direct Now alkalmazással rendelkezők bárhol megnézhetik kedvenc műsoraikat. A UPC Direct új szolgáltatása akár 50 csatorna elérését biztosítja a meglévő műholdas termék kiegészítőjeként. Az applikációt a UPC Direct előfizetők díjmentesen tölthetik le. 

2019. november 12. 10:25

A Techradar szakértői díjazták a Huawei P30 Pro-t

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága két szakmai díjjal gazdagodott az idei TechRadar Mobile Choice Consumer Awards eseményen. A tizenkilencedik alkalommal megrendezett eseményen a P30 Pro elnyerte a Legjobb Kamerás Okostelefon (Best Camera Phone) díját, a P Smart 2019 pedig a Legjobb Értékű Okostelefon (200 font alatt) díját. 

2019. november 12. 08:58

A Zyxel új szolgáltatása növeli a hálózati biztonságot

A tajvani Zyxel bemutatta új, AiShield szolgáltatását, amely jelentősen hozzájárul az otthonok és vállalkozások hálózati biztonságához. A MultyX és Multy Plus eszközök mellé használható intuitív alkalmazás az egyre kifinomultabb zsarolóvírusokkal és a rosszindulatú szoftverekkel veszi fel a harcot.

2019. november 11. 15:57

A Samsung 46 megoldása nyerte el a CES 2020 Innovációs Díját

A Samsung 46 új termékinnovációs megoldását ismerték el a CES 2020 Innovációs Díjával, köztük három termék a Legjobb Innováció díjat nyerte el kategóriájában. A nívós elismerés a legújabb technológiával rendelkező, kiemelkedő formatervezésű és egyedi kialakítású termékeket és szolgáltatásokat tünteti ki. A Galaxy Note10+ 5G okostelefon is a Legjobb Innováció díjat kapta meg.  

2019. november 11. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás