A Pannon bázisállomás-pályázatának második üteme

Kovács Attila, 2010. április 29. 07:35

A sikeres első szakasz után elindult a Pannon második pályázati üteme, amelyben mintegy 600 állomás befogadóinak kínálnak 15-20 évre biztos jövedelmet.

Új szakaszba lépett a Pannon nemrég elindított bázisállomás-pályázata: április 28-tól országos szinten folyik az ajánlatok gyűjtése. A Pannon további üzemeltetési helyszíneket keres bázisállomásai számára. Az állomásokat befogadó ingatlanok tulajdonosai gyakorlatilag erőfeszítés nélkül tehetnek szert biztos jövedelemre, amely egyben működési költséget takarít meg a vállalat számára. Az így felszabaduló forrásokat a Pannon új, még felhasználóbarátabb szolgáltatások fejlesztésére és a minőség javítására fordítja.

Mintegy 600 új állomás került fel a Pannon weboldalára. Ezek elhelyezésére várják az ajánlatokat azoktól az ingatlantulajdonosoktól, akik szeretnének ingatlanjuk után biztos jövedelemre szert tenni akár 15-20 éven át.

"A kampány első szakasza sikeresnek bizonyult és beváltotta a hozzá fűzött kezdeti reményeket. A potenciális új helyszínek mellett meglévők is jelentkeztek a felhívásra, ezért a következő szakaszban kifejezetten bátorítjuk jelenlegi partnereinket, hogy vegyenek részt az eljárásban, hiszen nyitottak vagyunk rá, hogy velük is újratárgyaljuk a feltételeket a jobb megállapodás reményében” – mutatott rá Koller György, a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettese. Ha a Pannon megfelelőnek találja a felajánlott ingatlant bázisállomás elhelyezésére, megkezdődnek a tárgyalások, és a jelentkező rövid időn belül „munkamentes” jövedelmet szerezhet az általa képviselt ingatlan bérbeadásával. A tornyos kialakítású bázisállomáshoz 2-300 négyzetméternyi földterület szükséges. Ha az állomást épületre telepítik (pl. társasházra, irodaépületre stb.), átlagosan 60 négyzetméter a helyigény. A projekt a teljes országot lefedi, és néhány kiválasztott budapesti bázisállomással indul. A Pannon mintegy 3000 bázisállomásból álló országos hálózattal biztosítja a mobillefedettséget több mint 3,6 millió magyar előfizetője számára.

Kulcsszavak: Pannon GSM Telenor-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Milyen fülhallgatót használj, ha nincs a mobilodon jack csatlakozó?

Szűk egy évtizede még szinte minden telefonon ott volt a szabványos 3,5 mm-es jack csatlakozó, ami azért volt remek, mert így voltaképpen bármilyen fülhallgatót használhattunk a mobilunkhoz. 

2022. augusztus 11. 11:16

A Galaxy Z sorozat új tagjai megváltoztathatják az okostelefonokhoz való viszonyt

A Samsung bejelentette az összehajtható okostelefonok következő generációját: megérkezett a Galaxy Z Flip4 és a Galaxy Z Fold4. A készülékek testreszabható, elegáns külsővel és továbbfejlesztett teljesítménnyel érkeznek. A Galaxy Z sorozat, ahogy eddig is, szakít a hagyományokkal, a negyedik generációs készülékek új lehetőségeket hoznak el a mindennapi kapcsolattartásba.

2022. augusztus 10. 16:01

Minden eddiginél vagányabb arculattal és termékekkel jelentkezett a Mobilfox

A Mobilfox, amely idén ünnepelte 6. születésnapját, teljes változáson ment keresztül, amelynek keretében átalakult a márka kommunikációja és megújult a termékpalettája. Az új arculat és a vállalat teljes külső megjelenése a bátorságról és az önmegvalósításról fog szólni ezután. 

2022. augusztus 2. 12:38

A Dell új szintre emeli a javíthatóságot egy kiterjesztettvalóság-alkalmazással

A Dell Technologies mindig szem előtt tartotta a termékek könnyű javíthatóságát a környezettudatosság jegyében. Most egy újabb lépést tett ezen a területen, bejelentette a világ első szervizeléshez tervezett AR alkalmazását, a Dell AR Assistant applikációt. A vállalat olyan ingyenes iOS-en és Androidon is elérhető alkalmazást fejlesztett, amely a kiterjesztett valóság alkalmazásával, lépésenként vezeti végig az ügyfeleket a Dell eszközök alkatrészeinek cseréjén. 

2022. július 31. 10:05

Így hozd ki a legtöbbet a telefonodból a fesztiválokon

Két év kihagyás után idén ismét ezerrel dübörög a fesztiválszezon, a koncertek hálójában pedig kifejezetten sokféleképp számítunk hű társunk, a telefonunk segítségére. De hogyan hozzuk ki belőle a legtöbbet, ha már úgyis ott lapul a zsebünkben? A Nokia Mobile összegyűjtött pár gyakori fesztiválhelyzetet, és néhány mobilos megoldást, kifejezetten partiarcoknak. ​

2022. július 29. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24