A Pannon bázisállomás-pályázatának második üteme

Kovács Attila, 2010. április 29. 07:35

A sikeres első szakasz után elindult a Pannon második pályázati üteme, amelyben mintegy 600 állomás befogadóinak kínálnak 15-20 évre biztos jövedelmet.

Új szakaszba lépett a Pannon nemrég elindított bázisállomás-pályázata: április 28-tól országos szinten folyik az ajánlatok gyűjtése. A Pannon további üzemeltetési helyszíneket keres bázisállomásai számára. Az állomásokat befogadó ingatlanok tulajdonosai gyakorlatilag erőfeszítés nélkül tehetnek szert biztos jövedelemre, amely egyben működési költséget takarít meg a vállalat számára. Az így felszabaduló forrásokat a Pannon új, még felhasználóbarátabb szolgáltatások fejlesztésére és a minőség javítására fordítja.

Mintegy 600 új állomás került fel a Pannon weboldalára. Ezek elhelyezésére várják az ajánlatokat azoktól az ingatlantulajdonosoktól, akik szeretnének ingatlanjuk után biztos jövedelemre szert tenni akár 15-20 éven át.

"A kampány első szakasza sikeresnek bizonyult és beváltotta a hozzá fűzött kezdeti reményeket. A potenciális új helyszínek mellett meglévők is jelentkeztek a felhívásra, ezért a következő szakaszban kifejezetten bátorítjuk jelenlegi partnereinket, hogy vegyenek részt az eljárásban, hiszen nyitottak vagyunk rá, hogy velük is újratárgyaljuk a feltételeket a jobb megállapodás reményében” – mutatott rá Koller György, a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettese. Ha a Pannon megfelelőnek találja a felajánlott ingatlant bázisállomás elhelyezésére, megkezdődnek a tárgyalások, és a jelentkező rövid időn belül „munkamentes” jövedelmet szerezhet az általa képviselt ingatlan bérbeadásával. A tornyos kialakítású bázisállomáshoz 2-300 négyzetméternyi földterület szükséges. Ha az állomást épületre telepítik (pl. társasházra, irodaépületre stb.), átlagosan 60 négyzetméter a helyigény. A projekt a teljes országot lefedi, és néhány kiválasztott budapesti bázisállomással indul. A Pannon mintegy 3000 bázisállomásból álló országos hálózattal biztosítja a mobillefedettséget több mint 3,6 millió magyar előfizetője számára.

Kulcsszavak: Pannon GSM Telenor-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új ajánlatokkal jelentezik a Telekom

Vajon hogyan tudnánk még elégedettebbé tenni az ügyfeleinket és még magasabb minőségű szolgáltatást, vagy terméket biztosítani nekik? – teszi fel a legtöbb cégvezető a kérdést, legyen szó akár most induló, akár több éve jól működő vállalkozásról. Miközben a fejlesztés és a fejlődés vállalkozásonként mást és mást jelent, a digitális megoldások szerepe mindenhol és minden ponton ugyanúgy felértékelődött, kulcsfontosságúvá vált: a Telekom most arra vállalkozik, hogy egy online követhető „átalakító show” segítségével megmutassa, hogyan járul hozzá a digitalizáció a vállalkozások fejlődéséhez, amit a Telekom új üzleti ajánlatokkal és megoldásokkal is támogat.

2022. július 5. 17:01

Stratégiai partnerség a képalkotó technológiákban

Bemutatta a Xiaomi a Leicával közösen tervezett új, Xiaomi 12S sorozatot, amely a két társaság stratégiai partnerségének első mérföldköve. A Xiaomi 12S ötvözi a Leica optikával, képfeldolgozással, képminőséggel kapcsolatos mélyreható ismereteit a Xiaomi okostelefonos fényképezés terén szerzett gazdag tapasztalataival. Az új széria típusai Leica Summicron lencsékkel rendelkeznek, és támogatják a Leica képalkotó profiljait, amelyek egyszerre segítik a felhasználókat abban, hogy minél inkább kifejezzék kreativitásukat, miközben a legmodernebb algoritmusok segítenek megőrizni a Leica évszázados képesztétikáját.

2022. július 4. 20:03

Mobilhálózata modernizációjával készül a Telekom a drasztikusan növekvő adatforgalomra

Lekapcsolta 3G hálózatát a Magyar Telekom, amely már sehol nem érhető el. Az ügyfelek nem maradnak szolgáltatás nélkül ezt követően sem: a közel országos lefedettségű, a korábbi technológiáknál jobb ügyfélélményt nyújtó 4G hálózat továbbra is rendelkezésre áll mind a hang-, mind az adatforgalom céljára. A legfeljebb 3G-képes készülékkel rendelkező ügyfelek hangforgalmát a meglévő 2G hálózat veszi át. 

2022. július 2. 15:40

Yettel: Tudatos utazási tippek

Elfogyott a mobilnetünk, lemerült a készülék vagy éppen a vízállósági teszten bukott el a mobilunk? Az okostelefonok korában már nem kérdés, hogy a mobilunk egyszerre az utazási irodánk, a beszállókártyánk, a fényképezőgépünk, a térképünk és a tudakozónk. 

2022. július 1. 09:55

A neves divatfotós örökítette meg a HONOR Magic4 Pro szépségét

A HONOR globális technológiai márka Nima Benatival, a tehetséges olasz, évek óta haute couture divatfotózással foglalkozó művésszel dolgozott együtt, hogy egy új oldaláról mutassák meg az egész világnak a HONOR Magic4 Pro készüléket. A HONOR a 2022-es Mobile World Congress-en mutatta be vadonatúj prémium termékcsaládját, élén a zászlóshajó HONOR Magic4 Pro-val.

2022. június 30. 17:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24