Cseppálló mini Walkmanek a Sonytól

Kiss Ádám Zoltán, 2010. április 30. 16:51

A Sony megújítja Walkman kínálatát, az apró készülékek közül a W250-es sorozat cseppálló, a B150 a fiataloknak készült, akár tuneres változatban és kartokkal kiegészítve.

A legfiatalabb zenerajongóknak készült a kompakt, színes Walkman NWZ-B150 sorozat lüktető, tényleg érezhető basszussal. Apró mérete ellenére a Walkman B150 sorozat teljes értékű, gazdag hangzással rendelkezik. Kényelmesen, egy gombbal aktiválható az azonnali basszuserősítés, amelyet a villogó, piros LED fény kísér, hangsúlyozva a zenei élményt. A beépített USB csatlakozóval a Walkman közvetlenül összeköthető a számítógéppel külön kábel vagy szoftver alkalmazása nélkül: használjuk egyszerűen a “drag-and-drop” funkciót. A közvetlen USB csatlakozás egyszerű tartalommásolást és közvetlen felvételt vagy lejátszást biztosít. Sőt lehetővé válik így a már tárolt zeneszámok kompatibilitása, Mini/Micro audiorendszereken való megszólaltatása is.

A kezelés egyszerű és letisztult, amelyet a 3 soros LCD kijelző információi tesznek átláthatóvá a szám címét és az előadót kijelezve. Egyetlen gombnyomásra a Zappin technológia aktiválható, amely a tárolt számok közül egy-egy apró ízelítőt játszik le, egy újabb gombnyomással pedig kijelölhető a kívánt szám. Ha nincs idő a teljes feltöltésre, a 3 perces gyors töltéssel 90 percnyi zenehallgatásra elegendő energia biztosítható, miközben egy teljesen feltöltött beépített elemmel akár 18 órányi nonstop szórakozás áll rendelkezésre. A Walkman B150F sorozat a beépített FM tuner segítségével a kedvenc rádióadók hallgathatók. Sőt akár hangjegyzetek vagy rádiós műsorok is felvehetők a beépített rögzítővel. A sorozat opcionális kiegészítői közül a CKA-NWU10 kartokot emelnénk ki – amely hasznos eszköz, ha aktív mozgás közben is szeretnénk a Walkmant biztonságban tudni. A készülékek fekete, kék, pink és piros színekben 2010 június elején jelennek meg a botlok polcain.

A W250-es sorozat is az előbbiekben felsorolt tulajdonságokkal bír, különbség a már említett cseppállóság, és az, hogy emellett még mosható is!

Kulcsszavak: walkman Sony

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bemutatja az új „INZONE” PC-s gaming periféria márkát

A Sony bejelentette az INZONE-t, egy új játékkiegészítő-márkát PC-s játékosok számára, amely élesíti az érzékeket és maximális játékbeli teljesítményt biztosít. Az INZONE monitorok elképesztő, nagy felbontású és dinamikatartományú képpel, a fejhallgatók pedig kiváló hangzással és 360 Spatial Sound for Gaming funkcióval rendelkeznek. 

2022. június 30. 11:27

Csúcstechnológiájú okoseszközök sorát mutatta be a Huawei

Számos új, innovatív eszközt, köztük okostelefonokat, notebookokat, üzleti felhasználású termékeket és okosotthon-megoldásokat jelentett be nagyszabású törökországi eseményén a Huawei Technologies. A vállalat bemutatta a mobiltelefon-piac legkisebb összehajtható modelljét, a Mate Xs 2-t, az egyedi méretű, 16 inches MateBook D16 és 16s notebookokat, az első e-ink kijelzős táblagépet, a MatePad Papert, valamint a nova Y70 és nova Y90 okostelefonokat, illetve a FreeBuds Pro 2 fülhallgatót is. Az új eszközökkel a Huawei tovább bővíti ökoszisztémáját, minden élethelyzetre gördülékeny, okos megoldást kínálva a felhasználóknak.

2022. június 25. 14:35

A Continental lett az „Év gumiabroncsgyártója” 2022-ben

Az „Év gumiabroncsgyártója” díjjal tüntette ki a Continentalt a Tire Technology International (TTI) nemzetközi szakmai magazin. A TTI innovációért és kiválóságért átadott díjait, melyek az abroncstechnológia legújabb fejlesztéseit és vívmányait jutalmazzák, az iparág legfontosabb elismeréseiként tartják számon. Az idei kiválasztási szempontok ismét a termékbiztonság és a fenntarthatóság további fejlesztését célzó technológiai innovációkat helyezték a középpontba, a díjakról pedig egy több mint húsz újságíróból és az abroncsipar vezető szakértőiből álló nemzetközi zsűri döntött.

2022. június 25. 11:16

Kalandra fel! Európa legszebb motoros panorámaútjai rád várnak

Tombol a nyár és a motoros szezon! Ha eleged van a forróságból és inkább a hűvösebb hegyi levegőre vágysz, akkor pattanj nyeregbe és élvezd a frissítő kalandokat Európa magashegyi szerpentinútjain. A Mio három csodás panorámautat ajánl most neked – bármelyiket is választod, jól döntesz! A gyönyörű útvonalat pedig rögzítsd a Mio motoros kameráinak egyikével, amelynek felvételei szükség esetén bizonyítékul is szolgálhatnak.

2022. június 24. 12:29

A Continental új érzékelőket dob piacra

A Continental két új, elektromos járművekhez tervezett érzékelővel bővíti széles szenzorportfólióját: az áramérzékelő modullal (Current Sensor Module – CSM) és az akkumulátor ütésérzékelő (Battery Impact Detection – BID) rendszerrel. Mindkét új megoldás az akkumulátor védelmére és/vagy az akkumulátor paramétereinek megőrzésére összpontosít. A Continental a 2022-es év során fogja megkezdeni a vadonatúj nagyfeszültségű áramérzékelő modul (CSM) gyártását. 

2022. június 23. 12:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

2022. június 13. 17:27