Megújult a The Washington Post webes politikai hírszolgáltatása

MTI Sajtóadatbank, 2010. május 3. 10:15

Megújította internetes politikai hírszolgáltatását az amerikai főváros vezető napilapja, a The Washington Post, hogy megerősítse pozícióit a digitális hírszolgáltatási versenyben.

A lap szerkesztősége PostPolitics.com címen egy portálon foglalja össze riportereinek és publicistáinak politikai témájú anyagait. Az oldalon fotók és videoriportok is megtekinthetők.

 "A PostPolitics alapelgondolása, hogy a politikai iránt érdeklődő olvasó mindent megtudhasson, ami fontos lehet a számára, és egyetlen helyen tekinthessen át minden vonatkozó tartalmat - jelentette ki a The Washington Post főszerkesztője, Marcus Brauchli a héten beindított weboldalról. - Az oldalt a súlyosan politikafüggő olvasóknak szánjuk, illetve azoknak, akik érdeklődnek a politika és a Washingtonban lezajló folyamatok iránt".

 A kizárólag politikai híreket közlő PostPolitics mellett a lap megtartja eredeti, gazdasági, kulturális, tudományos és sporthíreket is közlő portálját. Az új oldal a lap saját értesülésein kívül hírgyűjtő funkcióval is rendelkezik, így közreadja a konkurencia releváns linkjeit is.

 "Az embereknek így nem kell a hírekre vadászniuk az interneten. Ha van olyan fejlemény, amelyről valaki más számol be, ha valaki másnak van exkluzív információja vagy remek riportja, úgy gondolom, arról tájékoztatnunk kell az olvasóinkat" - közölte Brauchli, aki 2008-ban a The Wall Street Journal főszerkesztői székéből került át a The Washington Posthoz.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32