Halo Reach béta május 19-én

Milkovits Gábor, 2010. május 4. 09:15

A Microsoft május 19-én kiadja a Halo Reach játékprogram nyilvános béta tesztváltozatát az Xbox 360 játékkonzolhoz, annak érdekében, hogy minél jobban tesztelhesse a játék multiplayer élményét.

A Microsoft szerint a Halo Reach legfőbb újítása a Halo sorozat eddigi tagjaihoz képest az, hogy a játékosok kezdettől fogva számos extrához férhetnek hozzá. A játékmódtól függően számos új fegyverből, képességből és kiegészítőből lehet majd válogatni, míg ezek a Halo-ban eddig hagyományosan csak a játék során fokozatosan voltak megszerezhetők. Így például a Reach-ben már a legelején lehetőség lesz majd láthatatlanná válni, vagy éppen jetpack kézi rakéta segítségével repülni.

A Halo Reach változtatásai elsősorban azt szolgálják, hogy az online multiplayer üzemmódban kiegyenlítettebb legyen a küzdelem a már régóta játszó, illetve a friss játékosok között. Hogy ez mennyire lesz majd népszerű, az a béta tesztelés során fog kiderülni. Az új játékról mindenesetre megtekinthető egy angol nyelvű bemutató videó a http://www.youtube.com/watch?v=ty1P_gUI_IQ&feature YouTube csatornán.
 

Kulcsszavak: Microsoft játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20