Lendületben a tárolóspecialista MHM Computer

Kovács Attila, 2010. május 11. 08:18

Május 10-én sajtótájékoztatót tartott az MHM Computer Hungária Kft., amelynek ügyvezető igazgatója, Lyócsa István többek között a következő információkat tárta a megjelent újságírók elé. 

Az MHM Computer idén lép működésének 15. évébe. A 2009-es év a cégnél a stabilizálás, hatékonyság és megbízhatóság növelésének időszaka volt. Megváltozott az MHM számvitele, pontosabbak lettek a belső folyamatok, integrálódtak a belső funkciók, konszolidálták a projektnyilvántartó rendszert. Továbbá az ügyfélszolgálat működése rendezetté vált. A kft-nél bevezetés alatt áll egy új hibabejelentő és nyilvántartó rendszer. Az MHM-nek sikerült stabilizálni pozicióit eddigi ügyfeleinél, illetve a társaság új ügyfeleket is szerzett.

Gyártói oldalon a hagyományos EMC és HDS eszköz- és megoldásképviselet mellett a NetApp, VMware, FalconStore ágazatokat is erősítették. 2009-ben a sikeres teljesítés mutatói között van, hogy a cég likviditása és stabilitása növekedett.

Lyócsa szerint az MHM 2010. évi feladainak főbb jellemzői a következők.
1. 2009-hez képest 15%-kal magasabb üzleti terv teljesítése (1,72 Mrd Ft);
2. az ügyfélszolgálat létszámbővítése;
3. több projekt generálása érdekében kereskedők felvétele;
4. 2010. áprilisától az MHM létszáma 4 fővel bővült, jelenleg 20 alkalmazott és 6 külső szolgáltató cég végzi a tevékenységeket.  
 

Kulcsszavak: MHM Kft. +céginfo

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Késleltetve jelenik meg az infláció az e-kereskedelemben

Az erős piaci verseny a legtöbb esetben késlelteti az online kereskedelemben értékesített termékek áremelkedését, állapította meg az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portál annak kapcsán, hogy az oldalon közel 90 termékkategória legkeresettebb termékeinek éves árváltozását vizsgálta, több mint 3.000 termékre kiterjedően.

2022. augusztus 14. 15:50

Egyre közelebb a készpénzmentes jövő!

A Covid-19 adott a társadalom számára egy új viszonyrendszert: viszolygunk a közös használatban lévő tárgyaktól, mint például egy tömegközlekedési járaton a fogódzótól vagy éppen a készpénztől. A fizetések elektronikus irányba billenése már korábban is tapasztalható volt, hiszen a korszellemnek megfelelően gyors, kényelmes és biztonságos fizetési lehetőséget biztosít. A koronavírus-járvány ezt az átállást exponenciálisan felgyorsította. Egy több ezer éves evolúciónak lehet most az az eredménye, hogy megszabadulunk a materiális értelemben vett fizetőeszközöktől.

2022. augusztus 14. 11:51

Gyorsjelentett a Siemens

Erős harmadik negyedéves eredményekről számolt be a Siemens. A német technológiai vállalat április 1. és június 30. közötti árbevétele meghaladta a 17,8 milliárd eurót, mely 11%-kal magasabb, mint az egy évvel ezelőtti azonos időszakban. A megrendelések összértéke 22 milliárd euróra rúgott, ez 7%-kal több, mint tavaly ilyenkor.

2022. augusztus 14. 10:18

Saját kriptovalutát indított egy osztrák szendvicsező

A komoly üzleti befektetés mellett életeket hivatott menteni a LAMEA Sandwich Corner által indított kriptovaluta. A tokennel az innsbrucki székhelyű szendvicsező minden éttermében lehet már fizetni, a vállalat célja pedig az, hogy az emberek tudatosan vásároljanak és a termékek összetevőire nagyobb figyelmet szenteljenek világszerte. 

2022. augusztus 13. 09:57

Kanadában terjeszkedik a Chameleon Smart Home Zrt.

Kanadában terjeszkedik az okosotthon-rendszereket fejlesztő magyar Chameleon Smart Home Zrt., amely a napokban három torontói toronyházban kialakított mintalakásában tette elérhetővé a 2021-es Dubaji Világkiállításon bemutatott innovatív megoldásait. 

2022. augusztus 12. 19:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24