Lendületben a tárolóspecialista MHM Computer

Kovács Attila, 2010. május 11. 08:18

Május 10-én sajtótájékoztatót tartott az MHM Computer Hungária Kft., amelynek ügyvezető igazgatója, Lyócsa István többek között a következő információkat tárta a megjelent újságírók elé. 

Az MHM Computer idén lép működésének 15. évébe. A 2009-es év a cégnél a stabilizálás, hatékonyság és megbízhatóság növelésének időszaka volt. Megváltozott az MHM számvitele, pontosabbak lettek a belső folyamatok, integrálódtak a belső funkciók, konszolidálták a projektnyilvántartó rendszert. Továbbá az ügyfélszolgálat működése rendezetté vált. A kft-nél bevezetés alatt áll egy új hibabejelentő és nyilvántartó rendszer. Az MHM-nek sikerült stabilizálni pozicióit eddigi ügyfeleinél, illetve a társaság új ügyfeleket is szerzett.

Gyártói oldalon a hagyományos EMC és HDS eszköz- és megoldásképviselet mellett a NetApp, VMware, FalconStore ágazatokat is erősítették. 2009-ben a sikeres teljesítés mutatói között van, hogy a cég likviditása és stabilitása növekedett.

Lyócsa szerint az MHM 2010. évi feladainak főbb jellemzői a következők.
1. 2009-hez képest 15%-kal magasabb üzleti terv teljesítése (1,72 Mrd Ft);
2. az ügyfélszolgálat létszámbővítése;
3. több projekt generálása érdekében kereskedők felvétele;
4. 2010. áprilisától az MHM létszáma 4 fővel bővült, jelenleg 20 alkalmazott és 6 külső szolgáltató cég végzi a tevékenységeket.  
 

Kulcsszavak: MHM Kft. +céginfo

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A diákmunkában elindult a nyári szezon

A Prohuman Diákmunka tapasztalatai alapján az átlagos órabérek 1700 és 2000 forint között alakulnak idén, de a kiemelt területeken akár 4000 forintos órabért is kézhez kaphat egy diákmunkás. 

2023. június 5. 17:10

Mesterséges intelligencia ír hirdetéseket egy ingatlanirodának

Az ingatlanpiac olyan szektor, ahol az ügynököknek gyakran szembe kell nézniük a mindennapi teendők mellett nagy mennyiségű adminisztrációs feladatokkal is. Egy forradalmi innováció azonban egészen új távlatokat nyit a szakmában: egy magyarországi ingatlanos hálózatnál már a mesterséges intelligencia (MI) generálja a hirdetési szövegeket. 

2023. június 5. 15:41

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

A Széchenyi István Egyetem újabb 32 fiatal kutatója nyerte el az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíját

A győri Széchenyi István Egyetem újabb 32 hallgatója és oktatója nyerte el a Kulturális és Innovációs Minisztérium által meghirdetett Új Nemzeti Kiválósági Program (ÚNKP) ösztöndíját, akik idén is kétnapos konferencián mutatták be az általuk vizsgált témákat. A pilóta nélküli járművektől a kis- és középvállalkozások helyzetén át egészen az egészséges csokoládé előállításáig számos érdekes kutatás hangzott el a rendezvényen.

2023. június 5. 12:43

Már várja az érdeklődőket a Schneider Electric Fenntarthatósági Iskolája

Új eszközt kínál a fenntarthatósági törekvések még eredményesebb megvalósításához a vállalkozások és szakemberek számára a Schneider Electric, már lehet jelentkezni a társaság Fenntarthatósági Iskolájába. Az ingyenesen elérhető digitális platform számos interaktív tanfolyamot kínál, amelyek célja, hogy felvértezze az érdeklődőket a fenntarthatósági teljesítményük javításához szükséges ismeretekkel és készségekkel.

2023. június 4. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39