Szervezz koncertet az otthonodba!: hétvégéig még pályázhatunk a SzobaSzigetre

Kiss Ádám Zoltán, 2010. május 11. 22:31

Szeretnél egy jó koncertet megnézni barátaiddal, szomszédaiddal, de soha senkit nem lehet kirobbantani otthonról? Szereted a zenét, de sosem hallod a gitárt és nem érted az éneket? Ha mégis eljutsz egy fesztiválra, nagy a tömeg, a zaj, a folyamatos jövés-menés? Május 15-ig pályázhatsz saját külön bejáratú Szobasziget koncertedért.

„Hozd el Anyádnak is!!”

A SzobaSziget egy házi koncertsorozat, aminek helyszínei lakások nappalijai, lakóközösségek közös terei vagy házak kertjei. A koncertekre a közönség egy részét barátaid/szomszédaid adják, a másik részét a Facebookon jelentkezők. A befogadóképességet a koncert helyszínének mérete alapján a Sziget-szervezők a házigazdával és ismerőseivel közösen határozzák meg. Ha adott egy lakás jó nagy nappalival, vagy egy ház kellemes kerttel, vagy egy összetartó lakóközösség jó kis belső udvarral vagy ganggal, pályázz te is! Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy minden érintettel megbeszélve töltsd ki a kérdőívet, a lakásod "koncerthelyszínének" fotóját pedig küldd el május 15-ig a szoba@sziget.hu címre, majd a szervezőkkel egyeztess egy hétköznap kora estét, és az általad megjelölt műfajban megjelenik egy jól ismert zenekar akusztikus hangszerekkel, és kész is a házikoncert! (Félelemre semmi ok, orgonát nem visz senki..) A koncertek nem zavarhatják a környezet, szomszédság nyugalmát, ennek érdekében a zenekarok akusztikus hangszerekkel úgy nevezett „unplugged” műsorral készülnek, és a szomszédságot, környezetet előzetesen tájékoztatják a várható eseményről - szintén közösen a házigazdával.

Pályázni május 15-ig lehet.

Kulcsszavak: Sziget fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38