Canon IXUS 300 HS 240 kép/mp szuperlassítás videó móddal

Kiss Ádám Zoltán, 2010. május 19. 14:22

A nagysebességű gép mutatós rozsdamentes acél váza 10 megapixeles, nagy érzékenységű, 240 kép/mp szuperlassítás videó módot kínáló CMOS érzékelőt és f/2,0 objektívet rejt modern formába öltöztetve.

A külső
Az IXUS 300 HS a jó minőségű képkészítést eleganciával ötvözi. A gép sportos külseje minőségi, rozsdamentes acélból készült, matt fekete és acélszürke színben kapható. Az IXUS mindenütt magára vonja a figyelmet.

Nagy érzékenységű, 10,0 megapixeles CMOS érzékelő
A nagy érzékenységű, háttérvilágítású CMOS érzékelő a legkülönfélébb megvilágítási viszonyok között is jó képminőséget ad. Még a nagy ISO-érzékenység mellett készített képek zajszintje is alacsony és dinamikatartománya nagy.

Nagy-látószögű, fényes objektív
A nagy fényerejű f/2,0 objektív sokoldalúsága gyenge fényben, illetve gyorsan mozgó tárgyak nagy zársebességgel történő fényképezését is lehetővé teszi. A 28 mm-es nagy-látószögű lefedettséggel többet rögzíthetünk egy képkockán, közben a fejlett optikai képstabilizátor csökkenti a fényképezőgép remegése által okozott életlenséget.

HS rendszer
Az új HS rendszer jelentősen javítja a képminőséget, a rendszer a DIGIC 4 feldolgozás és a nagy érzékenységű érzékelő hatékony kombinációja révén ISO 3200 (10MP) vagy Gyenge fény módban (2,5 MP) ISO 6400 felbontásig teszi lehetővé a fényképezést.

Nagy sebesség vagy lassú mozgás
A CMOS érzékelővel kombinált HS rendszer max. 3,7 felvétel/mp sebességgel biztosít folyamatos fényképezést 10 MP felbontással, illetve 8,4 felvétel/mp sebességgel 2,5 MP mellett. Ez ideális a gyors mozgáson alapuló sportesemények pillanatainak rögzítéséhez, de elérhető 240 kép/mp szuperlassítás videó mód is.
 
7,5 cm-es (3,0”) PureColor II G LCD
A 16:9 képméretarányú, 7,5 cm-es (3,0”) PureColor II G LCD ideális, ha széles formátumú HD videókat szeretnnénk készíteni vagy lejátszani. A temperált üvegréteg erőteljesebb ellenálló felületet képez, és javítja a láthatóságot erős fényben.

Egyszerű felvételkészítés
A Smart automata mód jelenetérzékelő technológia segítségével határozza meg a jelenet típusát a fényerő, a kontraszt, a távolság és a színárnyalat alapján. A gép kiválasztja a megfelelő jelenetet a 22 lehetőség közül, és az optimális beállításokat alkalmazza.

High Definition videók
A gép képes rögzíteni kisebb felbontású  HD 720p videókat sztereó hangzással és optikai zoommal. Ezután a beépített HDMI-porton keresztül csatlakozhatunk a funkcióval kompatibilis HDTV-készülékre.

Manuális beállítások
Az Av vagy Tv módba váltással nem vagyunk teljes mértékben az automatika ügyességére bízva: beállíthatjuk a mélységélességet, vagy megállíthatjuk a mozgást. A kreatív módok közé tartozik a halszemhatás, a miniatűrhatás és a gyenge megvilágítás mód is.

Funkciók:


10,0 MP CMOS
f/2,0, 28 mm-es, 3,8-szoros objektív képstabilizátorral
HS rendszer, DIGIC 4
240 kép/mp-es videó. 8,4 felvétel/mp-es állóképek (2,5 MP)
7,5 cm (3,0”) PureColor II G LCD
Smart automatka, intelligens vaku-expozíció
HD videók. HDMI
A rekesznyílás és a záridő szabályzása
Intelligens zár

 

 

 

 

 

 

 

  

Kulcsszavak: kamkorder kamera Canon

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világcsúcs és két arany: tarolt a Széchenyi-egyetem csapata

A kontinens legnevesebb egyetemeit megelőzve az első helyen végzett a győri Széchenyi István Egyetem elektromos járművet fejlesztő hallgatói csapata, a SZEnergy Team Európa legnagyobb energiahatékonysági versenyén önvezető és városi kisautó kategóriában, az utóbbiban ráadásul saját tavalyi világcsúcsát megdöntve. Az eredmény egyszerre mutatja a győri intézményben folyó gyakorlatorientált képzések és a tehetséggondozás magas színvonalát.

2023. május 29. 13:38

A digitális oktatáshoz tervezett interaktív kijelzőmegoldásokat az LG

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy piacra dobja a CreateBoard elnevezésű, új, digitális oktatást segítő termékcsaládot. A 86TR3DK, a 75TR3DK, a 65TR3DK és 55TR3DK modellekből álló portfóliót a tantermekbe tervezte a vállalat: a CreateBoard kijelzők 40 pontos*  multi-touch érintőképernyővel teszik teljessé az interaktív tanítás és tanulás élményét. Az eszközök ráadásul kényelmesen összekapcsolhatók különféle digitális oktatási alkalmazásokkal, miközben a távoli elérést egy könnyen kezelhető felhőalapú megoldás biztosítja.** 

2023. május 29. 11:50

A TP Vision és az FC Barcelona több évre szóló megállapodást kötött

A Philips TV, Philips Sound és AOC Audio termékeket tervező, gyártó és értékesítő TP Vision bejelentette, hogy új partneri megállapodást köt az FC Barcelonával, melynek értelmében a vállalat lesz a legendás futballcsapat televíziókért, kijelzőkért és audio eszközökért felelős kiemelt partnere. Az FC Barcelona vállalja a világvezető TP Vision TV- és audiotermék-kínálatának népszerűsítését, kiemelt figyelmet fordítva a vállalat saját fejlesztésű Ambilight TV technológiájára, mely a hagyományos tévénézést semmi máshoz nem fogható élménnyé varázsolja. Az Ambilight TV-vel minden más lesz!

2023. május 28. 15:17

Galaxy Buds2 Pro fejlesztéssel támogatja a hallási nehézséggel élőket a Samsung

A Digitális Akadálymentesség Világnapja alkalmából a Samsung elkötelezte magát amellett, hogy a Galaxy Buds2 Pron elérhető, továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció segítségével a nagyothallók számára is élvezhetővé tegye az őket körülvevő világ hangjait. Akár zenehallgatásról van szó, akár a környezetre kívánunk hangolódni – vagy épp kizárni azt –, az eszköz igényre szabottan kínálja a kiváló hangzást. 

2023. május 26. 11:24

Már előrendelhetők az LG 2023-as OLED evo és QNED tévéi

Az LG idei tévémodelljei között egészen változatos formaterveket és funkciókat találhatunk. Vannak kimondottan játékhoz ajánlott, jelentősen megnövelt fényerejű készülékek, de a kínálatban megtalálható a falhoz illeszkedő, műalkotásra emlékeztető, minimalista kialakítású modell is. A továbbfejlesztett processzorokkal a készülékek új szintre léptek mind a képi megjelenítés, mind a hangzás terén. Az LG limitált ideig az előrendelésben résztvevő modellek mellé most ajándék hangprojektort is kínál.

2023. május 24. 12:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01