T-Home, T-Mobile: vezetékes és mobilszolgáltatások egyben, kedvező havi díjjal!

forrás Prim Online, 2010. június 1. 11:55

A T-Home és a T-Mobile június 1-jétől Paletta néven két új, tévézést, vezetékes internet-hozzáférést, otthoni és mobiltelefonálást biztosító, a hazai távközlési piacon különlegességnek számító szolgáltatáscsomagot vezet be. A Magyar Telekom szolgáltatási területén elérhető Paletta M és Paletta XL szolgáltatáscsomagok kedvező havi díj ellenében a távközlési szolgáltatások széles skáláját kínálják, és a csomagban foglalt otthoni telefonról 0 Ft-os percdíjjal hívható minden belföldi Magyar Telekom vezetékes és T-Mobile előfizető. 

A T-Home és a T-Mobile új akciós ajánlatának célja, hogy a lehető legteljesebben elégítse ki a magyar háztartások kommunikációs igényeit. A hazai távközlési piacon elsőként érhető el olyan szolgáltatáscsomag, amely összesen négy, 3 vezetékes és 1 mobiltelefonszolgáltatást tartalmaz egyetlen havi díjért.

Négy szolgáltatás egyben kedvező havi díjjal, különleges kedvezményekkel

A Paletta szolgáltatáscsomagok legfőbb előnye, hogy négy különböző, a hétköznapokban leggyakrabban igényelt távközlési szolgáltatást (tévé, internet, vezetékes és mobiltelefonálás) kínálnak egy csomagban. Akiknél a Paletta szolgáltatáscsomagokban foglalt szolgáltatások elérhetők, és a T-Home-nál és a T-Mobile-nál fizetnek elő vezetékes és mobilszolgáltatásokra, azok számára a Paletta szolgáltatáscsomagokban mindezek egyszerűbben, és akár jelentős megtakarítással vehetők igénybe.
Köszönhetően többek között a kifejezetten csak a Paletta csomagokban elérhető különleges kedvezményeknek is. Ilyen pl.. hogy a Paletta csomagokban foglalt vezetékes telefonszámról 0 Ft-os percdíjjal hívhatók a normál díjazású belföldi Magyar Telekom vezetékes földrajzi számok és a belföldi T-Mobile előfizetők. Emellett a Paletta szolgáltatáscsomagokba kedvező havi díjjal további 3 mobil-előfizetés vonható be, és összesen 4 mobil-előfizetés esetén díjmentesen vehető igénybe a Családbarát kedvezmény, amellyel a csoportba bevont vezetékes és mobilszámok belföldön szintén 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást, előfizetésenként havi 100 óra erejéig.

A Paletta szolgáltatáscsomagok díjai és tartalmai

A kisebb Paletta M havi 10990 Ft-ért maximum 5 Mbps letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést, 53 digitális vagy analóg tv-csatornát, 100 perc belföldi mobiltelefonálást és otthoni vezetékes telefonról indított hívások esetén 0 Ft-os percdíjat biztosít a belföldi normál díjazású, földrajzi Magyar Telekom vezetékes számok és a belföldi T-Mobile-előfizetők felhívása esetén.

A Paletta XL 16990 Ft-os havi díja maximum 25 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet, az 53 digitális vagy analóg tv-csatorna mellett HBO Pak-ot, 300 percnyi belföldi mobiltelefonálást és a csomagban foglalt vezetékes előfizetésről indított hívások esetén 0 Ft-os percdíjat biztosít a Magyar Telekom vezetékes és T-Mobile előfizetőinek felhívása esetén.

Sőt, mindkét csomagban a vezetékes előfizetésről a T-Home díjszabás szerinti helyi, helyközi I-es egyéb irányok is 0 Ft-os percdíjjal érhetők el, ezzel a legtöbb szolgáltató ügyfele is 0 Ft-os percdíjjal hívható körzeten belül.

A Paletta csomagok igénylése esetén a T-Home és a T-Mobile szolgáltatások előfizetője eltérő lehet, de az egyes T-Home szolgáltatások előfizetőjének azonosnak kell lennie (aki a szolgáltatásokat azonos előfizetőként, egy számlán, azonos telepítési helyen veszi igénybe). Amennyiben az előfizető még nem rendelkezik mind a négy, fent részletezett T-Home és T-Mobile előfizetéssel, úgy a Paletta szolgáltatáscsomag igénybevételéhez a hiányzó szolgáltatás(ok) megrendelése, a promóciós nyilatkozat aláírása, és a Paletta szolgáltatáscsomag feltételrendszerének elfogadása szükséges. A Paletta csomagok igénybevételének részletes és teljes körű feltételei a T-Home és T-Mobile honlapjain tekinthetők meg.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már iOS-szel is vehetünk MÁV bérletet

Újabb hasznos funkciók válnak elérhetővé február 15-étől a MÁV alkalmazásban. A MÁV-START vonalaira érvényes bérleteket immár az iOS operációs rendszert használók is megvásárolhatják. A H5-ös szentendrei vonalra pedig – várhatóan szintén február közepétől – a kiegészítő MÁV-HÉV bérlet teljesárú, 30 napos változatát is meg lehet majd vásárolni mind Android, mind pedig az iOS alapú készülékeken. 

2020. február 14. 15:11

Digitális bugyival segít a Telekom a bajba jutott szerelmeseken

A technológia megjelent a hálószobában, és kezdi kitúrni onnan a romantikát: a magyar fiatalok harmadát zavarja a mobilozás, ha intimitásról van szó – derül ki a YouGov által végzett ezer fős reprezentatív kutatásból.*  Ahol a Repülőgép- és a Ne zavarjanak üzemmódók kudarcot vallanak, ott lépi át a hálószobák küszöbét a Deutsche Telekom Connected Underwear névre hallgató digitális bugyija, hogy végre ledöntse a falakat a digitalizáció és annak párkapcsolatukra gyakorolt hatásai között. 

2020. február 14. 11:57

Valentin-napi ajándék a Vodafone-tól

A Vodafone ezzel az akcióval elsősorban azoknak kíván kedveskedni, akik párjuktól távol töltik a Valentin-napot. A kommunikáció megkönnyítésére 100 gigabájt adatkeretet biztosít 3 napon át ügyfelei számára a szolgáltató.

2020. február 13. 16:20

A jövő új alakot ölt – érkezik a Samsung Galaxy Z Flip

A Samsung bemutatta az egyedülálló kihajtható kialakítással érkező Galaxy Z Flip okostelefont. A Galaxy Z Flip egyedi stílusát azok számára alkották, akik a csúcstechnológiás eszközeiken keresztül fejezik ki magukat. Az izgalmas dizájnnal és rugalmasan használható kamerarendszerrel érkező Galaxy Z Flip megnyitja a mobil innováció új évtizedét. 

2020. február 12. 12:21

A Telenornál is előrendelhetők a Samsung Galaxy új csúcskészülékei

Tegnap este 8 órától a Telenornál is előrendelhető a Galaxy S20-család három új csúcskészüléke. Aki előrendeléssel vásárolja meg a telefonokat, akár három nappal a hivatalos megjelenés előtt megkaphatja készülékét.

2020. február 12. 10:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás