Megjelennek az SE A Sony Ericsson (SE) Extras tartozékok

Kovács Attila, 2010. június 5. 08:17

Az SE bejelentette, hogy tartozékait a továbbiakban Extras néven forgalmazza. A cég az új név alatt két új Bluetooth Headset-et – VH110 és a VH410 – is bemutatott.

A négy kategóriába – Talk, Play, Listen és Go – sorolt, új Sony Ericsson Extras segítségével a fogyasztók egyszerűbben találhatják meg a számukra legteljesebb felhasználói élményt nyújtó kiegészítőt. A Sony Ericsson Extras négy új kategóriája a következő:

Talk: Beszéljen szabadon, bárhol is jár – csevegjen termékeink, köztük Bluetooth és vezetékes headseteink segítségével
Play: Még több szórakozás a hétköznapokban – ezekkel a tartozékokkal a készülékek új élményeket nyújtanak azoknak, akik szeretnek kütyükkel játszani
Listen: Egyszerű és kiváló minőségű audiomegoldások a hétköznapokra – hallgassa kedvenc számait vagy videoklipjeit bárhol a Bluetooth hangfalak, headsetek, valamint felcsíptethető hangfalak segítségével
Go: Megoldások minden helyzetre – alapvető fontosságú tartozékok szállításhoz, töltéshez és hordozáshoz

A Sony Ericsson két új headsetje a GreenHeart család Bluetooth Noise Shield Handsfree VH700 tagjához csatlakoznak: a VH410 Bluetooth Headset és a VH110 Bluetooth Headset. A Sony Ericsson Extras Talk termékcsoportjának első két típusa a vezetéknélküli szabadság élményét nyújtja a felhasználók számára.

A Sony Ericsson Extras kiegészítők bármilyen Bluetooth eszközzel használhatók, nem csak a Sony Ericsson telefonokkal. A megfizethetőbb Sony Ericsson Extras segítségével a beszélgetést szeretnék élvezetesebbé tenni a felhasználók számára, miközben a mobilgyártó többféle választási lehetőséget is kínál.

A VH410 és a VH110 újdonsága:  mindkét tartozék újrahasznosított műanyagból készül, valamint vizes bázisú festékkel kezelték. A Bluetooth Headset VH410 főbb jellemzői: zajcsökkentés; akár egyszerre két mobiltelefonhoz való csatlakozás, és átváltási képesség egyik hívásról a másikra; hívásfogadás és befejezés egyetlen érintéssel:

A Bluetooth Headset VH110 főbb jellemzői:  beszélgetés folytatása akár utazás közben is; beszélgetési lehetőség a három válaszható fülhallgató segítségével; max. 10 órányi beszélgetési idő. A VH410 Bluetooth Headset és a VH110 Bluetooth Headset 2010 augusztusában kerül a boltokba.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rendszerszintű védelem a mobil munkavégzés korában

A távoli munkavégzés elterjedése teljesen új kihívások elé állította a legtöbb vállalatot és így a felhasználókat is. Az otthoni irodákra való átállás a mobileszközök szerepét is átalakította, egyre több feladat elvégzéséhez váltak szükségessé. A megnövekedett használattal pedig a biztonság és az adatvédelem szerepe is felértékelődik. A Samsung csúcskészülékeiből és egyedi szolgáltatásaiból álló Galaxy ökoszisztéma folyamatos fejlesztésével mostanra egy teljeskörű platform áll a felhasználók rendelkezésére, amelyben biztonsággal kezelhetik az adataikat és használhatják távolról az irodai eszközparkot az 5G hálózatokon keresztül.

2021. október 21. 12:40

Okostelefonnal készített filmeket mutat be a Samsung

A Samsung új kezdeményezésében a világ legismertebb filmeseivel működik együtt, hogy kreativitásra és az ötleteik megvalósítására ösztönözze a Galaxy felhasználókat.

2021. október 18. 18:50

A POCO márka először a magyar mobilszolgáltatói kínálatban

A magyar szolgáltatók közül elsőként a Telenor kezdte meg a POCO márka X3 Pro készülékének értékesítését. Az egyedülálló játékélményt biztosító, nagy teljesítményű készülék már a Telenor online felületén és üzleteiben is kapható.  

2021. október 18. 12:34

Népszerű a szálláshelyek okmányolvasásához kifejlesztett furfangos magyar szoftver

Nincs több haladék - szeptember elsejétől minden magyarországi szálláshelyre érvényes az új adatszolgáltatási kötelezettség. A kormányrendelet újabb kihívásokat és költségeket jelent a pandémia miatt nehéz helyzetbe került turizmus vállalkozásai számára. A problémára a GoodID készített költséghatékony és szakszerű megoldást, így eszközberuházás helyett egy meglévő okostelefon is megteszi. 

2021. október 9. 16:13

Holnaptól a CIB Bank ügyfelei is használhatják a Google Pay alkalmazást

Visa bankkártyával rendelkező lakossági és vállalati ügyfelek részére Magyarországon első pénzintézetként, a CIB Bank elérhetővé teszi 2021. október 7-től a Google Pay alkalmazást. A CIB Bank a digitális szolgáltatások további térnyerését várja a lépéstől, és természetesen tervezi a Google Pay kiterjesztését a más típusú bankkártyákra is.

2021. október 6. 20:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20