A rEVOLUTION sikeresnek ítéli válság alatti tevékenységét

Kovács Attila, 2010. június 8. 14:49

525 millió forintos árbevétellel zárta a 2009-es évet a rEVOLUTION Software, és ezzel teljesítette célkitűzését. Az üzemi eredmény az előző évi 1 millióról 20 millióra nőtt, egyszeri tételek nélkül pedig 41 millió forint volt. A sajtó képviselőit a mai napon Kustos Ferenc, a kft. ügyvezetője, Juhász Zsolt, üzletfejlesztési igazgató és Bódog Krisztina gazdasági igazgató tájékoztatta. 

Összességében a cég mindhárom üzletága – ERP, Iroda++ és rEVOL Express – növelni tudta a megrendeléseit, ami részben a magas ügyfél-elégedettségnek köszönhető.

Az ERP üzletág tette ki a rEVOLUTION forgalmának felét, és dinamikusan bővült a 2009-es évben. Ez többek között annak köszönhető, hogy a szoftveres cég nyerte meg az év legnagyobb Microsoft Dynamics NAV projektjét, több mint 100 millió Ft értékben. Az üzletág sikere mögött az áll, hogy a rEVOLUTION számos lényeges ponton jelentős többletértéket ad az ügyfeleknek; ilyen a RevNAV egyedi kiegészítés és a Diagnosztika (kanadai eredetű eljárás).

A kft. működésének 2009-ben új lendületet adott az év elején bejelentett és jól bevált átszervezés. Ennek értelmében a funkcionális szervezeti egységeket új, állandó összetételű, termék-orientációjú csapatok váltották fel, melyekben értékesítők, tanácsadók és fejlesztők együtt, közös célért dolgoznak. Elkülönült, pénzügyi felelősséggel felruházott üzletágakat és termékorientációjú multifunkcionális teameket hoztak létre, így feloldódott a hasonló cégeknél megszokott cégen belüli ellentétrendszer az egyes funkciók (kereskedelem, konzulensek, fejlesztők) között. A munkatársak (most 41 fő) számára a korábbiaknál kedvezőbb munkafeltételeket biztosít az is, hogy a rEVOLUTION egy újonnan épült, exkluzív Váci úti irodaházba költözött az év során.

A nyereségesség növelésében szerepet játszott az is, hogy a kft-nél nagy hangsúlyt fektetnek a kintlévőségek menedzselésére, így a válság ellenére is drasztikusan csökkent a kintlévőség-állomány. A saját kedvező tapasztalatok alapján a kintlévőség-kezelést szolgáló továbbfejlesztett megoldásokat 2010-ben az ügyfelek számára is hozzáférhetővé teszik.

A 2010-es évre a rEVOLUTION szelíd mértékben növekvő árbevételt és nyereséget tervez, a jelenlegi termékkínálat megtartásával. Ez Kustos Ferenc, a rEVOLUTION ügyvezetője szerint elérheti az 660 millió forintot. „Az ERP üzletágban még kihasználjuk egyedi előnyeinket, mint a RevNav és a Diagnosztika. Több új termékkel is készülnek a piacra mindhárom üzletágban, ide tartozik például az Andoc dokumentumkezelő-megoldással készülő szoros integráció mind a Dynamics NAV, mind az Iroda++ terméknél; továbbá a cégek kintlévőség-kezelését megkönnyítő, továbbfejlesztett

Kulcsszavak: +céginfó ERP Revolution

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A KPMG és a Microsoft globális ESG Akadémiát indított

A „KPMG ESG Akadémia” a KPMG, a Microsoft és számos elismert egyetem együttműködésében indult el. Célja, hogy elérhetővé tegye a naprakész és nélkülözhetetlen ESG-tudást, támogassa és képezze az üzleti élet szereplőit a legváltozatosabb fenntarthatósági témákban.

2023. szeptember 30. 16:52

Mesterséges intelligenciával harcol a Binance a tiltott piacbefolyásolás ellen

Nagy mennyiségű adat elemzésére alkalmas, mesterséges intelligenciát alkalmazó szoftvert használ a Binance a tiltott piacbefolyásolás azonosítására a kriptoszektorban. A világ legnagyobb kriptotőzsdéje más cégekkel és a hatóságokkal is együttműködik annak érdekében, hogy a gyanús szereplőket ne csak a saját platformjáról, hanem a teljes piacról el lehessen távolítani. Ugyanakkor a befektetőknek is érdemes odafigyelniük azokra a jelekre, amelyek az árakat manipuláló tevékenységekre utalnak.

2023. szeptember 30. 13:24

Mostantól a Liberty irodaházban működik az eMAG hazai központja

2023 nyarának végén az eMAG Magyarország új székházba, a Wing Zrt. által fejlesztett Liberty irodaház déli szárnyába költözött a Könyves Kálmán körúton. A legnagyobb magyar e-kereskedő*  a 40 ezer négyzetméter alapterületű irodaház harmadik és negyedik emeletét, mintegy 3800 négyzetméternyi irodaterületet bérel. Ide tette át székhelyét a cégcsoport két másik brandje, a Sameday futárszolgálat és a felújított okostelefonok piactereként működő Rejoy.hu is.

2023. szeptember 30. 11:40

Stratégiai megállapodást írt alá a Corvinus és az ExxonMobil

A piacvezető magyar gazdasági egyetem és az energiaipari cég magyarországi leányvállalata együttműködésének fő célja, hogy a kölcsönös fejlődés érdekében szorosabbra fűzzék az oktatás-kutatás, valamint a gazdasági szféra kapcsolatát. 

2023. szeptember 30. 10:18

Ahol jelen és jövő találkozik

Októberben második alkalommal szervezi meg a hazai járműipar egyik kiemelkedő eseményét, a TECHTOGETHER+-t az autopro.hu csapata, ahol jelen és jövő találkozik. A rendezvény keretében megtartott járműipari konferencián hazánk meghatározó iparvállalatainak top menedzserei adnak elő, az innovatív ipari trendekre fókuszáló szakmai találkozón pedig az itthon tevékenykedő kulcsszereplőkkel találkozhatnak az érdeklődők. A rendezvény harmadik pillérjeként hazánk legtehetségesebb egyetemistái mérik össze tudásukat a mérnökhallgatói verseny keretében. 

2023. szeptember 29. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38