Motorola androidos okostelefon Xenon vakuval

Kovács Attila, 2010. június 9. 08:37

A Motorola bemutatta a Milestone XT720 okostelefonját, a világ egyik legvékonyabb, 8 megapixeles Android operációs rendszerrel, és a világon elsőként Xenon vakuval.

A keskeny (10.9 mm), 2.1 Android mobilplatform alapú, kapacitív érintőképernyős telefon nagyfelbontású (HD) videó-, és új szinteken megvalósuló mobil internet élményt, valamint csúcskategóriás médiakezelést kínál a legújabb technika rajongói számára.

Csúcskategóriás digitális kamera és videó
A Milestone XT720 új távlatokat nyit az Android rendszerű okostelefonok között: Xenon vakuval ellátott 8 megapixeles kamera, 10x digitális zoom, és 720p HD felbontású videokamera áll a felhasználók részére. Nem csupán létrehozhatók, megtekinthetők, megoszthatók a kiváló fotók és videók, de minőségük még tovább fokozható az extra tulajdonságoknak köszönhetően. Fontosabb jellemzők:

  • Intelligens képszerkesztés: könnyű panorámakészítés, arcfelismerés, multi-shot (hat kép egymás után), arc-szűrő, vörösszem-csökkentő funkció, rázkódáscsökkentés és még számos képjavító funkció.
  • High Definition Multimedia Interface (HDMI): A gyári csomagban található HDMI-kábel lehetővé teszi, hogy a telefonnal HD minőségben felvett videókat közvetlenül a HD TV nézhessék meg a felhasználók.
  • Memóriakártya-támogatás: 8GB microSD-kártya a gyári csomagban, 32GB-ig bővíthető tárhely.


Mobilinternetre tervezve

A Milestone  XT720 telefont úgy tervezték, hogy a nagy sebességű internet-böngészés a lehető legnagyobb élmény legyen rajta. Ehhez nyújt segítséget az akár 8 egyszerre megnyitható böngésző ablak, és a hatalmas, 3,7 hüvelykes, WVGA (480X854) kijelző is. A telefon képernyője teljes weboldalakat, videókat, játékokat, vagy fotókat tökéletes képminőségben és részletgazdagon képes megjeleníteni. Az Android 2.1 minden előnyét kihasználva a Milestone XT720 kombinálja a Motorola felhasználói felületét (UI) egy kapacitív érintésérzékeny képernyővel, így a léptetés és a görgetés könnyed mozdulatok sora.

Számos Google mobil alkalmazás gyárilag megtalálható a készülékben, így pl. a Google Search, a Google Maps, a Gmail és a YouTube is. A tökéletes tájékozódást segíti az okostelefonon futó MOTONAV navigáció.

Korszerű Mobil iroda

A Milestone XT720 a dokumentumok szerkesztését, és a multi-taskot is támogatja, akkor is, ha a felhasználó úton van.

  • Szinkronizálás és több e-mail fiók kezelése, egyszerre: így a felhasználó elkülönítheti a munkahelyi levelezést a személyes postaládájától.
  • Gmail kapcsolatok szinkronizálása: a névjegyzékben együtt megjeleníthetők a különböző e-mail fiókokból betöltött kapcsolatok.Az új eszköz több ezer alkalmazáshoz nyújt könnyű hozzáférést az Android Market-en keresztül, és biztosítja, hogy a kedvenc alkalmazások gyorsan és zökkenőmentesen fussanak.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobilbank-projekt nyert a WirtschaftsWoche versenyén

A svájci Cler Banknál kialakított okostelefonbank-koncepció érdemelte ki a WirtschaftsWoche német gazdasági hetilap Best of Consulting díját „Stratégia” kategóriában. Ezzel a digitalizációs projekttel a Horváth & Partners - amely Magyarországon IFUA Horváth & Partners néven működik - immár kilencedik alkalommal került be a legjobb német tanácsadó cégek közé.

2019. december 10. 11:35

Új, kárrendezést egyszerűsítő digitális megoldásokat vezet be az Allianz

Az Allianz ConnX applikációján keresztül elérhető egy távoli videós kárfelvételi szolgáltatás így az ügyfelek mobiltelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, néhány egyszerű lépésben, élő kapcsolat mellett oszthatják meg a káreseményről készült felvételeket lakás- és gépjármű kár esetén. Az új Allianz Online kárstátuszkövető alkalmazás pedig a bejelentett károk nyomon követését teszi még könnyebbé és átláthatóbbá.

2019. december 10. 09:07

Nagygombos okostelefon az idősebb korosztálynak

Új, az idősebb korosztálynak ajánlott telefont mutatott be az EVOLVEO. Az Easyphone AD könnyen kezelhető, nagygombos, érintőképernyős telefon, amely ötvözi a hagyományos és okostelefonok legjobb tulajdonságait.

2019. december 9. 11:20

A Tettek hálózatán biztonságban tudhatod azokat, akik igazán fontosak

A Telekom portfóliója új IoT (Internet of Things – a dolgok internete) megoldásokkal bővül, amelyek speciális, kedvező díjcsomagokat és ezekhez tartozó eszközöket tartalmaznak. A Gyerek okosóra megoldás, a Kisállat Radar megoldás, valamint Táska Radar megoldás biztosítják, hogy a Telekom ügyfelek távolról is láthassák hozzátartozóik útját, kapcsolatba léphessenek velük, valamint követhessék házi kedvencük csatangolásait, vagy akár értékeik földrajzi pozícióját. 

2019. december 8. 12:05

Fenntarthatósági okokból felére csökken a Vodafone SIM kártyák mérete

Hitelkártya méretű SIM kártya-tartóit fele akkora formátumra cseréli a Vodafone. Az intézkedéssel 50%-kal csökkenti a SIM kártyák előállításához felhasznált műanyag mennyiségét. Az újítás része annak a hosszú távú stratégiának, amely a nem alapvető műanyagok felhasználását igyekszik minimalizálni a vállalaton belül. 

2019. december 7. 12:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás