Új PlateSpin verziókat jelentett be a Novell

forrás Prim Online, 2010. június 9. 16:30

A Novell bejelentette PlateSpin adatközpont-felügyeleti termékcsaládja három tagjának - a PlateSpin Migrate, a PlateSpin Protect és a PlateSpin Forge - új verzióit.

A Novell számos új, az adatközpontok biztonságos működtetését garantáló funkcióval bővítette a PlateSpin Migrate, a PlateSpin Protect és a PlateSpin Forge termékeket, például:

A PlateSpin Migrate 9, a Novell piacvezető alkalmazásfelügyeleti és -átviteli termékének legújabb verziója szétválasztja a kiszolgálókon futó informatikai szolgáltatásokat az őket működtető hardvertől, és lehetővé teszi a hálózaton belüli korlátlan migrációjukat, a fizikai kiszolgálók, a virtuális gépek és az image archívumok között. A PlateSpin Migrate új Linux Live Transfer és Linux Live „Server Sync” szolgáltatásaival leállás nélkül, működés közben helyezhető át a szerverek tartalma. A PlateSpin Migrate 9 már támogatja a komplett Windows Server Cluster áthelyezését is a fizikai és a virtuális infrastruktúrák között.

A PlateSpin Protect 10 minden eddiginél kedvezőbb áron biztosít teljes értékű katasztrófavédelmi megoldást az adatközpontokhoz, Windows és Linux platformon egyaránt. Az új verzió replikálja a kiszolgálón futó összes informatikai szolgáltatást (az adatokat, az alkalmazásokat és az operációs rendszereket) és egyetlen irányító felületről biztosítja ezek gyors helyreállítását. A PlateSpin Protect új szolgáltatásaival a meglévő virtuális infrastruktúra felhasználásával az összes fizikai és virtuális szerverre kiterjedő katasztrófa-helyreállítási tervet tud készíteni Windows és Linux szerverekről is. Az áttervezett webes felhasználói kezelőfelülettel a katasztrófa-helyreállítási tervek távoli eléréssel is megtervezhetők, letesztelhetők, és szükség esetén a tartalék szerverek üzembe helyezhetők. A PlateSpin Protect a beépített jelentések és riasztások segítségével átláthatóbbá teszi a helyreállítási folyamatokat és elősegíti a megfelelőségi jelentések elkészítését.
   
A PlateSpin Forge 3 olyan előtelepített szerverkészülék, amely PlateSpin Protect 10 szoftvert egy arra optimalizált hardverrel integráltan tartalmazza, így a megvásárlást követően azonnal használható. Beágyazott virtualizációs technológiája révén a fizikai és virtuális, a Windows és Linux kiszolgálókat is egyaránt védi. A PlateSpin Forge legújabb verziója megnövelt memóriával és háttértár kapacitással rendelkezik.

A PlateSpin Migrate 9, a PlateSpin Protect 10 és a PlateSpin Forge 3 még június hónap folyamán elérhető lesz.

Kulcsszavak: Novell adatközpont

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kelet-Közép-Európa távközlési piacát kevésbé érintheti a válság

A koronavírus-járvány kezdete óta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) rendszeresen készít összefoglalókat a hírközlési piac alakulásáról, amelyekhez többek között nemzetközi elemzőcégek előrejelzéseit és távközlési vállalatok elemzéseit veszi alapul. A májusi összefoglalók kiemelt témái közé tartozik a távközlési cégek jövője és a mobiltelefon-értékesítés piacának jelenlegi helyzete. 

2020. május 29. 17:33

Virtuális és fizikai használatra is alkalmas a Vodafone okostanterem-megoldása

A Vodafone Magyarország kínálatában már elérhető a Digitális Tanterem szolgáltatás, amely segítségével a piacon egyedülálló módon a tanórákat offline és online módon is le lehet bonyolítani. Az okostanterem keretszoftverét a SEOS adja, a hardveres megvalósításért, az üzembe helyezésért és az üzemeltetésért rendszerintegrátorként a Delta Csoport felel. A komplett, mindenre kiterjedő Digitális Tanterem szolgáltatás koncepcióját a Vodafone Magyarország alakította ki, az azokhoz szükséges eszközök szállítására és üzemeltetésére a Delta Csoporttal kötött együttműködési szerződést. 

2020. május 29. 13:12

Rohamtempóban próbálnak a cégek képben maradni

A magyar vállalatok közel negyede tekinthető érett mesterséges intelligencia felhasználónak a Microsoft friss felmérése szerint. A technológiát érett szinten használó vállalatok kétharmada szerint már rövid távon jelentős előnyük származik a mesterséges intelligencia használatából, míg dolgozóik szerint értékesebb és örömtelibb munkalehetőséget kínál nekik a technológia. Az előnyök kiaknázásához ugyanakkor elengedhetetlen a dolgozók képzése, ezt egyre több vezető látja be.

2020. május 29. 10:44

A régió egyik legnagyobb social impact befektetését kapta a Green Fox Academy

450 millió forintos befektetést biztosít az Impact Ventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. a Green Fox Academynek. Az Impact Ventures egy impact (társadalmi hasznosságú) befektetési alap, amely kifejezetten olyan szociális vállalkozásoknak nyújt kockázati tőkét, amelyek az üzleti eredmények mellett pozitív társadalmi hatást fejtenek ki. A mostani befektetés az egyik legnagyobb régiós dedikált impact befektetés. 

2020. május 28. 19:13

Évet értékelt és előrejelzést adott a magyarországi Bosch csoport

A Bosch, a technológiák és szolgáltatások vezető szállítója, miután 2020 márciusától több hazai telephelyén az ipari tevékenységet átmenetileg csökkentette, sőt bizonyos esetekben felfüggesztette, a gyártási kapacitások fokozatos növelésére készül. A termelés átmeneti mérséklésével a vállalat a gépjárművek iránti kereslet - különösen Európában tapasztalható – nagymértékű csökkenésére, valamint az autógyárakban folyó termelés ezzel összefüggő leállítására reagált. A gyártási kapacitás kiegyensúlyozottságának érdekében a vállalatcsoport számos intézkedést vezetett be, hogy gondoskodjon munkatársai egészségének védelméről a koronavírus-járvány időszakában is.

2020. május 28. 17:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás