Új Vodafone-üzlet, kiterjesztett mobilinternet a Belvárosban

Kovács Attila, 2010. június 16. 08:15

Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatója és Rogán Antal, Belváros-Lipótváros polgármestere június 15-én közösen nyitotta meg hivatalosan a mobilszolgáltató első belvárosi üzletét az Október 6. utca és a Arany János utca kereszteződésénél 141 négyzetméter alapterületen kialakítva. Ugyanettől a naptól a belvárosi mobilinformációs szupersztráda második lépcsőfokaként a Duna korzó után – egyelőre tesztjelleggel – az átlagos sebesség tízszeresével mobilnetezhetnek a Vodafone előfizetők a Belváros új Főutcájának (Október 6. utca) nagy részén.

Az új Vodafone-képviselet az idén tizenegyedik életévébe lépő cég közel 40 fővárosi értékesítési pontja után az első belvárosi üzlete. A XXI. századi dizájnjegyek alapján megtervezett, innovatív környezetben, kipróbálható mobiltelefonok, mobilinternet, internetmegosztó és a mobil és vezetékes internetkapcsolatot egyszerre kezelni képes Smart Office várja a üzletfeleket. Az üzlet teljes körű szolgáltatást kínál a vásárlástól, a feltöltésen át az ügyfélszolgálatig bezárólag. A környék nemcsak a turizmus, de az üzleti élet egyik központja is, így a Vodafone felkészült a vállalati ügyfélkör kiszolgálására is, többek között külön tárgyaló áll az üzleti partnerek rendelkezésére.

A Vodafone az üzlet megnyitásával párhuzamosan folytatta a Belvároson átívelő, még idén februárban bejelentett mobil-információs szupersztráda további kiépítését, amelynek előnyeit a belvárosiak és a turisták várhatóan június végétől élvezhetik a Szabadság tér és a Szent István tér között, valamint a Lánchíd és az Erzsébet híd közötti, Pesten a Váci, Budán pedig a Lánchíd utca és Döbrentei tér által határolt területeken. Csúcstechnológiájú mobil internet segítségével, megfelelő modemmel rendelkezők a megszokott sebesség tízszeresével böngészhetnek a világhálón, miközben a Duna korzón sétálgatva a világörökségbe tartozó kilátásban gyönyörködnek. Rogán emlékeztetett rá: a következő nagy lépés a belvárosi Fő utca és környékének mobil internet szolgáltatásokkal való megtöltése lesz (máris látható, hogy a környékbeli élelmiszer áruházak és kávéházak megújították az ilyen szolgáltatásaikat). 

Mindemellett a Vodafone által lefedett területek felén már elérhető a 2 megabit/sec feltöltési sebesség (azaz UL sebesség vagy HSUPA), amely az V. kerületben is élvezhető, így a web és és online alkalmazások a korábbiaknál sokkal kedvezőbben használhatóak.

Kulcsszavak: Vodafone-hu HSDPA

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

Hajlítható élmény a Try Galaxy segítségével

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

2023. szeptember 23. 10:23

Az iPhone 15 mostantól hazánkban is megvásárolható

Az ikonikus iPhone sorozat legfrissebb készülékei, az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max mellett az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 is a boltok polcaira kerül szeptember 22-én. Az Apple innovációinak sorában újabb mérföldkövet jelentő termékek mától a tavalyinál jelentősen kedvezőbb áron kaphatóak az iSTYLE hazai, kilenc üzlettel rendelkező Apple Premium viszonteladói hálózatában. 

2023. szeptember 22. 17:31

Növekszik a használt mobilok népszerűsége, az Euronics is belép a piacra

A legújabb szériás okostelefonok helyett egyre nagyobb az érdeklődés a használt, de jó állapotban lévő, értékálló mobilok iránt. Az Euronics éppen ezért úgy döntött, belép a használt telefonok piacára: a webshopon már most megrendelhetőek a legújabb modellekhez képest kedvezőbb áron elérhető készülékek. Az első készletet a kifejezetten időtálló iPhone modellekből állította össze a cég.

2023. szeptember 20. 17:20

Díjmentes 1 GB adat és 100 lebeszélhető perc a Vodafone kínálatában

A Vodafone Magyarország célja, hogy az alapvető telekommunikáció lehetőségét minél szélesebb körben tegye elérhetővé. Ezt szolgálja, hogy augusztus elejétől a TUTI100+ feltöltőkártyás díjcsomagban a kártya aktiválását követően az előfizetők díjmentes 1 GB kiinduló adatkeretet, valamint 100 lebeszélhető percet kapnak, melyet 30 napig használhatnak fel. A díjmentes szolgáltatásoknak köszönhetően feltöltés nélkül is kapcsolatban tudnak maradni az ügyfelek. 

2023. szeptember 10. 13:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59