Webes oktatási és információs rendszert vezetett be az Erste Befektetési Zrt.

Kovács Attila, 2010. július 2. 09:57

Az Erste Befektetési Zrt. a T-Systems Virtualoso Meeting havidíjas szolgáltatásának igénybevételével, online együttműködési rendszert vezetett be az országos hálózatában dolgozó tanácsadóinak oktatására és a rendszeres napi információátadásra. A több mint 200 bankfiókban dolgozó 1300 munkatárs rendszeres képzésére fordított idő és költségek is jelentősen lecsökkentek, a vállalat oktatói az eddig utazással töltött időt a képzésekre fordítva megduplázták az adott időszak alatt elért kollégák számát.

Az Erste Befektetési Zrt. számára a tevékenységből adódóan elengedhetetlen, hogy kollégái naprakész információk birtokában szolgálják ki az ügyfeleket, így a gyors és rugalmas információátadás a cég napi munkamenetének szerves része. E jelentős erőforrásokat igénylő tevékenység hatékonyabbá tételére keresett a vállalat olyan megoldást, amely a jó minőségű, kedvező helyi tarifával hívható hangkapcsolat mellett a különböző oktatási anyagok valós idejű megosztását is lehetővé teszi. Ezekre az igényekre találtak választ a T-Systems Virtualoso Meeting megoldásában.

A Virtualoso Meeting a Cisco WebEx Meeting Center megoldásán alapul, és az online együttműködés különböző formáit – a hangkapcsolat mellett például dokumentumok megosztását, a dokumentumokban való közös munkát, a résztvevők jelenlétének a követését, chatelést és számos egyéb funkciót – teszi elérhetővé, biztonságos formában.

A szolgáltatásként igénybe vehető rendszer nem igényel kezdeti beruházást, a használata után a vállalat egy telefonszámlához hasonló havidíjat fizet. Az Erste Befektetési Zrt. számára meggyőző volt, hogy a fix havidíjas szolgáltatás a képernyőmegosztáson túl, a Magyar Telekom által biztosított telefonkonferenciával is rendelkezik, valamint a virtuális megbeszélésekbe behívó fiókirodák maguk fizethetik a saját hívásdíjukat, így a költségek arányosan és átlátható módon oszlanak el a telephelyek között.

Az új webes együttműködési megoldás bevezetése mintegy 1 hónapot vett igénybe, amely magában foglalta a cég szigorú előírásainak megfelelő beállításokat is.

A Magyar Telekom rövid időn belül új funkcióval bővíti a szolgáltatást, amely révén például rögzíteni lehet az oktatásokat, így azok később megismételhetők újabb hallgatók számára.
 

Kulcsszavak: Erste Bank oktatás

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung európai felmérése rámutat a telefontöltés társadalmi szerepének átalakulására

A mobiltelefonok ma már sokkal többet jelentenek a felhasználók számára egyszerű kommunikációs eszköznél. A Samsung nemzetközi kutatása alapján az európai emberek erősen kötődnek a készülékükhöz és tartanak akkumulátorának lemerülésétől. Ilyen helyzetben a válaszadók 35 százaléka a pénznél is jobban örülne a felajánlott töltésnek.  

2019. október 22. 15:02

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

Ötödik alkalommal hirdette meg fiatal vezetőknek szóló pályázatát a Coaching Team Kft.; a felhívást október 17-én tették közzé a HR Festen. Az Év Fiatal Vezetője díjjal azokat kívánják elismerni, akik 40 éves korukig kimagasló eredményeket értek el vezetőként. A pályázat az úgynevezett leader szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét helyezi fókuszba. Újdonság, hogy idén a nevezések előtt ajánlásokat is fogadnak. 

2019. október 22. 13:26

A Dyntell lett a régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai cége

A 18 ország 50 vállalkozását tartalmazó Deloitte Technology Fast 50 versenyen az előkelő hatodik helyet szerezte meg a debreceni székhelyű Dyntell, amely üzleti szoftver fejlesztőjeként egy év alatt 2537 százalékos növekedést ért el. 

2019. október 22. 11:50

Az IBS UpSkill programja nyert a HR Best díj Toborzás kategóriájában

Első hellyel díjazta az International Business School UpSkill programját a HR Best nevű HR-szakmai díj zsűrije. Idén először adták át az elismerést az ország legnagyobb toborzási, munkaerő-piaci konferenciáján, a HR Festen. Öt kategóriában érkeztek be a nevezések számos pályázótól, melyeket két körben értékelt a szakmai zsűri.

2019. október 22. 10:18

Ausztria történetének eddigi legnagyobb hálózatbővítésében vesz részt az ABB

Az ABB ötéves, várhatóan 100 millió dollárnál is nagyobb értékű keretszerződést írt alá az ausztriai villamosenergia-rendszer üzemeltetőjével, az Austrian Power Griddel (APG) gázszigetelésű kapcsolóberendezések (GIS) szállításáról. E projekt lesz Ausztria történetének eddigi legnagyobb villamosenergia-hálózati bővítése. Az ABB a GIS kapcsolóberendezéseket egy olyan villamosenergia-hálózat kiépítéséhez biztosítja, ami segít felkészíteni az infrastruktúrát a fokozatosan növekvő mennyiségű, megújuló forrásból származó villamos energia fogadására. 

2019. október 21. 16:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás