Ferencz Gyula a Microsoft nagyvállalati üzletágának élén

forrás Prim Online, 2010. július 2. 14:41

Mától Ferencz Gyula tölti be a Microsoft nagyvállalati üzletágának (Enterprise Partner Group, EPG) vezető pozícióját. Kinevezésével olyan szakember került a divízió élére, aki az elmúlt években sikerrel irányította a nagyvállalati szegmens szolgáltatásokat kínáló területét (Enterprise Services), így üzleti és vezetői szempontból egyaránt bizonyította rátermettségét.

Az új üzletágvezető 1997-ben csatlakozott a Microsoft Magyarország csapatához, két évig konzulensként szerzett tapasztalatokat, majd öt éven át konzultációs vezetőként már a szakterület irányítása közben mélyítette tovább ismereteit. Több mint másfél évig dolgozott a Microsoft müncheni közép-kelet-európai központjában, ahol a régió szolgáltatási üzletágának napi működését irányította. 2005 óta ismét Magyarországon, a nagyvállalati szolgáltatások csapatának vezetőjeként folytatta pályáját – a terület az elmúlt években megháromszorozta bevételeit és létszámát. Ebben az időszakban kulcsfontosságú üzleti szerződések kidolgozásában vett részt, kiépítette a nagyvállalati szegmens szolgáltatási üzletágának önálló kereskedelmi csapatát, emellett több olyan tehetséget nevelt ki, akik ma a Microsoft anyavállalatánál, vagy a regionális központban töltenek be jelentős pozíciókat.

Ferencz Gyula 1994-ben a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Kar Informatikai szakának elvégzése után vehette át diplomáját, 2001-ben ugyanitt pedig MBA képzést végzett. Az utóbbi hónapokban az 5 hónapos kislányával töltött idő foglal egyre nagyobb teret szabadidős naptárában – amiben egyébként a „futás/úszás/squash” bejegyzések szerepelnek leggyakrabban.
 

Kulcsszavak: Microsoft-hu +céginfo CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A digitális oktatáshoz tervezett interaktív kijelzőmegoldásokat az LG

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy piacra dobja a CreateBoard elnevezésű, új, digitális oktatást segítő termékcsaládot. A 86TR3DK, a 75TR3DK, a 65TR3DK és 55TR3DK modellekből álló portfóliót a tantermekbe tervezte a vállalat: a CreateBoard kijelzők 40 pontos*  multi-touch érintőképernyővel teszik teljessé az interaktív tanítás és tanulás élményét. Az eszközök ráadásul kényelmesen összekapcsolhatók különféle digitális oktatási alkalmazásokkal, miközben a távoli elérést egy könnyen kezelhető felhőalapú megoldás biztosítja.** 

2023. május 29. 11:50

Új, minden szektorra kiterjedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon

A Brillit.com megújulásával egy új, minden területet lefedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon, egyfajta interaktív vállalkozói marketplace. Az egyedülálló és ingyenes üzletfejlesztési platform, a Brillit, ezzel egy olyan digitális szolgáltatáskereső felületet hoz létre saját – már most is 4000 céget és vállalkozót tartalmazó adatbázisából –, ahol bárki, legyen az magánszemély vagy cég, könnyen rátalálhat az igényeinek megfelelő szolgáltatásra. Ezzel párhuzamosan az oldalra regisztráló szolgáltatók saját profiljuk kitöltésével erősíthetik online jelenlétüket, és ezáltal jelentősen támogathatják értékesítési törekvéseiket.

2023. május 29. 10:22

Többmilliárdos beruházást hajt végre, erősíti jelenlétét a Schneider Electric Zalaegerszegen

Összesen több mint 5 milliárd forintnyi beruházási program tervezése zajlik a Schneider Electric zalaegerszegi MG Zala üzemében. Az elképzelések eredményeként jelentős mértékben bővülhet az idén 30. születésnapját ünneplő gyár termelési kapacitása, illetve még inkább fenntartható és energiahatékony lehet a működése. 

2023. május 28. 10:14

2022-ben is az Euronics lett a legnagyobb 100%-ban magyar tulajdonú online kereskedő

Közzétette a Magyarországon működő legnagyobb forgalmú online kereskedők friss ranglistáját a GKID. 2022-ben már másodszor készült külön rangsor a 100%-ban magyar hátterű cégekről, ahol az Euronics ismét kiérdemelte az első helyet. Az összesített listán a vállalat megőrizte hetedik helyét, 2023-ban pedig további növekedésre számít online értékesítési csatornáján.

2023. május 27. 16:33

Az IFUA Horváth Zöld Kerék díj idei nyertesei

Az idén a Grundfos és az MBH Bank nyerte el az IFUA Horváth Zöld Kerék díjat. A Grundfos „Átfogó ESG-alapú irányítási rendszerfejlesztés” kategóriában, az MBH Bank pedig „ESG-szempontok beépítése a termékfejlesztésbe” kategóriában bizonyult a legjobbnak a pályázók közül.

2023. május 27. 15:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01