Nem lesz egyhamar PS4

Genda Csongor Zoltán, 2010. július 12. 17:24

A Sony képviselői előrevetítették, hogy a jelenlegi konzolt leváltó játékgépre még sokat kell várniuk a fogyasztóknak, s nagy valószínűség szerint a konkurens termékek sokkal hamarabb fognak debütálni.

A japán gyártó nem fogja egyhamar aktualizálni konzolpalettáját, mivel a jelenleg forgalomban lévő modell egyelőre tökéletesen megfelel az elvárásoknak- nyilatkozta Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios első embere. Szerinte a PlayStation 3 technikailag messze felülmúlja konkurenseit, éppen ezért nincs szükség egy még erősebb készülék rövid időn belüli elkészítésére, ugyanis annak életciklusa sokkal hosszabb köszönhetően a hardverháttérnek. Köztudomású az is, hogy a vállalat jóval a gyártási ár alatt kezdte meg a PS3 értékesítését, és csupán mostanra sikerült olyannyira leszorítani a költségeket, hogy a konzol forgalmazása ne legyen veszteséges.

Valószínűleg ez is szerepet játszik az új generáció piacra dobásának a késleltetésében. Yoshida szerint azonban a Nintendónak iparkodnia kell, annak ellenére, hogy eladási rekordokat döntött a Wii-vel, mivel a cég készüléke már nem felel meg a kor technikai elvárásainak, ezért a Sony-vezető nem tartja kizártnak, hogy az ázsiai rivális rukkol elő hamarosan egy olyan új termékkel, amelyik már támogatja a HD-felbontást is.

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új tagokkal bővült a G-Shock női karóráinak választéka

A Casio bemutatta a G-Shock márka legújabb ütésálló karóráit. A kompakt, analóg-digitális számlappal rendelkező karórák a nőiességet ünneplik és rózsaarany (ú.n. rose gold) színben tündökölnek. Mint ismeretes ez az árnyalat eredetileg az ékszereknél jelent meg, de ma már a karórákon is hódít. 

2023. október 1. 13:36

A Continental gumiabroncsa nyerte el a Swiss Automotive Show 2023-as innovációs díját

A Continental eddigi legfenntarthatóbb gyártású gumiabroncsa, az UltraContact NXT nyerte meg a „Fenntartható fejlődés/környezetvédelem” kategóriát a hatodik Swiss Automotive Show-n. 

2023. szeptember 29. 09:54

A BenQ új gamer projektorai példátlan részletgazdagságot nyújtanak a játékosoknak

A BenQ, a világ vezető DLP 4K projektormárkája, és a digitális életmód eszközök innovátora két vadonatúj 4K HDR okosprojektort hozott a piacra Európában az AAA konzolos játékokhoz, amelyeket arra optimalizáltak, hogy a játékosok példátlan szintű in-game audiovizuális részletekben merülhessenek el otthonuk bármely helyiségében.

2023. szeptember 28. 19:40

Megérkezett Magyarországra a csúcstechnológiát és a divatot ötvöző HUAWEI WATCH GT 4

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb okosórája, a kifinomult dizájnnal, illetve innovatív egészségügyi- és fitnesz funkciókkal felszerelt HUAWEI WATCH GT 4. Az új okosóra számos technológiai újítással járul hozzá az egészségfigyeléshez: a szívverés szabályosságának mérésétől a részletes pulzus-elemzésen át a pitvarfibrilláció kockázatának észleléséig még átfogóbb információkat ad a szív egészségéről.*  Emellett az okosóra már alvás közbeni légzésfigyelésre és kalóriakezelésre is képes. Az órát a nagyközönség október 7-én délelőtt személyesen is megtekintheti a MediaMarkt budaörsi áruházában. 

2023. szeptember 28. 14:19

Új Xiaomi AIoT eszközök a nemzetközi piacokon

A Xiaomi bemutatta legújabb csúcstechnológiás okoseszközeit, köztük a Xiaomi Watch 2 Pro okosórát és a Xiaomi Smart Band 8 okoskarkötőt. Az új eszközöket úgy tervezték, hogy könnyen összekapcsolhatók legyenek a nemrégiben bemutatott okostelefon-termékcsalád, a Xiaomi 13T készülékeivel. Az új, innovatív termékek az egészségi állapot és a sportteljesítmény folyamatos nyomonkövetésével, változatos kényelmi és hatékonyságnövelő szolgáltatásokkal épülnek be felhasználóik mindennapjaiba.

2023. szeptember 27. 15:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38