Megjelent a MailStore Server 5 archiváló magyar nyelvű kezelőfelülettel

Kovács Attila, 2010. július 13. 11:09

A hazai forgalmazó Yellow Cube bejelentette, hogy megjelent a német Deepinvent Software GmbH cég MailStore Server 5 archiváló csomagja, ezúttal, első ízben, magyar nyelvű kezelőfelülettel.

A Deepinvent Software professzionális vállalati levélarchiváló megoldásának legújabb változata, a MailStore Server 5 most először készült magyar nyelvű kezelőfelülettel. A Mail Store Server 5 a jogi előírásoknak megfelelően végzi egy vállalat teljes elektronikus levelezésének archiválását, függetlenül attól, hogy tíz, vagy több ezer felhasználó postafiókjáról van szó.

A MailStore Server a Microsoft Exchange Server 2003-as, 2007-es és 2010-es verziója mellett tetszőleges IMAP vagy POP3 kiszolgálóról is képes archiválni, valamint az Outlookból korábban kimentett PST fájlokat is importálja. A Microsoft Outlook-ot használó vállalatok számára az új változattal még kényelmesebb az archiválás: a MailStore Server 5 kezelőfelülete integrálódik az Outlookba, így a felhasználóknak az archívumban történő kereséshez nem kell elhagyniuk a levelezőprogramot, abban egy kattintással hozzáférnek teljes archívumukhoz. A Mail Store Server 5 már letölthető és 30 napig ingyenesen kipróbálható.

A MailStore Server a vállalaton belül keletkező valamennyi levelet egy központi archívumban tárolja, amely megfelel a jogi előírásoknak (az Európai Unióban öt évig kötelező megőrizni az üzleti levelezést), tehermentesíti a levelezőszervert és feleslegessé teszi a személyes PST adatállományok készítését. A MailStore Server segítségével valamennyi felhasználó közvetlenül kapcsolódhat az archívumához és villámgyorsan kereshet a levelek között, sokszor gyorsabban mintha azok még a szerveren, vagy a kliens gépén lennének. A megoldás valamennyi Windows alatt telepíthető, a kereső és archiváló funkciót pedig egyetlen kezelőfelületen teszi elérhetővé. A Mailstore Server integráltan tartalmazza az adatbázis- és indexelő szervert, valamint a MailStore Web Access böngészőből elérhető felület webszerverét is, így használatához nincs szükség további szoftverlicencre.

Bódis Ákos, a hazai forgalmazó Yellow Cube ügyvezetője szerint a szoftver korábbi verziójának előfizetői ingyenesen válthatnak a legújabb Mailstore Server változatra, amihez  kollégáik és partnereik díjmentes segítséget nyújtanak.

További információ

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A szülők háromnegyede félti gyermekét az okoseszköz-függőségtől

Négy szülőből hárman aggódnak a gyermeküket veszélyeztető okoseszköz-függőségtől, minden negyedik szülő pedig már tapasztalt is függőségi tüneteket gyermekénél – derült ki a Huawei Techologies Hungary kutatásából, amely az Y-generációs szülők digitális nevelési szokásait vizsgálta. A felmérés szerint a szülők jellemzően csak rövid időre adják készülékeiket gyermekeik kezébe, azonban akadnak olyan helyzetek is, amikor egy hároméves gyermek naponta 5 óránál többet használt okoseszközt. A szülők túlnyomó többsége ugyanakkor felügyeli, mire használja csemetéje az okoseszközöket. 

2020. február 22. 13:32

A kiskereskedelmi vállalatok minden IT-igényét képes kielégíteni a Fujitsu

A Fujitsu bemutatta a kiskereskedelmi folyamat minden lépését lefedő, egyedülállóan gazdag kínálatát a világ legnagyobb kiskereskedelmi szakvásárán, a németországi Düsseldorfban megrendezett EuroShop 2020-on.

2020. február 22. 12:33

Rangos díjat kapott az Epson két nyomtatója

A Seiko Epson Corporation bejelentette, hogy a Surecolor SC-P7500 és a Surecolor SC-P9500 nagy formátumú nyomtatói nyertek az iF Design Award 2020 versenyen, amelyet a hannoveri iF International Forum Design GmbH rendez.

2020. február 22. 11:00

Világszinten teljes gőzzel halad az egészségügy digitális átalakulása

Az egészségügy digitális forradalma közel 20 éve van napirenden, most azonban úgy tűnik, valóban változás várható. Legalábbis ez derül ki a Roland Berger „Az egészségügy jövője: a szektor gyorsabb ütemben digitalizálódik a vártnál” (Future of Health: An industry goes digital – faster than expected) című tanulmányából. A Roland Berger szerint a 2025-ig tartó időszakban gyökeres változások lesznek az egészségügyi piacon. 

2020. február 21. 14:48

Az OnRobot bővíti termékcsaládját!

A robotikai End-of-Arm eszközök globális éllovasa, az OnRobot innovatív Gecko nyom nélkül tapadó gripperének egy új kompakt, egykorongos verzióját dobta piacra. Az új egykorongos Gecko SP (single pad) a megszokott funkciókat hozza most el olyan új automatizációs alkalmazások számára is, melyeknek kevesebb helyre és alacsonyabb teherbírása van szükségük. 

2020. február 21. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás