Ingyenes kiterjesztett garancia Canon-termékekre

Kiss Ádám Zoltán, 2010. július 17. 07:57

A Canon ingyenes kiterjesztett garanciát kínál az EOS-1D Mark IV fényképezőgépre és a Canon LV, valamint XEED projektor lámpákra, valamint a 2010. december 31. előtt vásárolt EOS-1D Mk IV készülékek jótállása így egy évvel lesz hosszabb.

A Canon Hungária Kft. garanciakiterjesztéssel bővíti szolgáltatásait. A garanciaidő meghosszabbítása a 2010. december 31. előtt vásárolt EOS 1D Mark IV típusú fényképezőgépekre és a Canon LV, valamint a Canon XEED típusú projektorok lámpáira vonatkozik, és meghatározott feltételek mellett érvényesíthető. A Canon EOS 1D Mark IV típusú fényképezőgép vásárlása esetén a jótállási idő egy évvel meghosszabbodik, így a vásárló a garanciális igényeit a vásárlást követő két éven belül érvényesítheti. A fényképezőgép vásárlása esetén a garancia érvényesítéshez szükséges a forgalmazó által megfelelően kitöltött jótállási jegy. A 2010. december 31. előtt vásárolt Canon XEED és CanonLV projektorok meghatározott modelljei esetében a kiterjesztett garancia a projektorok lámpáira vonatkozik, és a korábbi 90 napos garanciaidő 3 évre nő. A garancia érvényesítése regisztrációhoz kötött: regisztrálni a vásárlást követő egy hónap során a www.canonprojector.sales-promotions.com weboldalon található regisztrációs űrlap kitöltésével lehet. A garancia kiterjesztések érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló számla.Amennyiben az EOS 1D Mark IV típusú készülék a vásárlást követő két év során meghibásodik, úgy a javítási igénnyel közvetlenül a Canon hivatalos magyarországi szervizéhez lehet fordulni. Ha a vásárolt projektor lámpája a három éves garanciaidő alatt hibásnak bizonyul, akkor annak cseréje a www.canonprojector.sales-promotions.com oldalon foglaltaknak megfelelően a Canon Promotion Centre-től kérhető.

Hasznos tudnivalók

Mely készülékekre vonatkozik?


Canon EOS 1D Mark IV váz

Mit jelent a 2010. december 31. előtt vásárolt EOS-1D Mark IV típusú készülék esetében a garancia kiterjesztés?

  • a hagyományos, a vásárlást követő egy év során érvényesíthető garancia bővítése
  • a 2010. december 31. előtt vásárolt EOS-1D Mark IV típusú készülék esetén a garanciaidő, más néven a jótállási idő meghosszabbodik egy évvel, azaz garanciális igényeket a vásárló a vásárlást követő 2 év során érvényesíthet
  • amennyiben a készülék a vásárlást követő 2 év során rendeltetésszerű használat mellett meghibásodik, úgy a Canon hivatalos magyarországi szervizpartnere díjmentesen megjavítja azt.


Milyen dokumentumok szükségesek a garancia érvényesítéséhez?

Az eredeti, a forgalmazó által megfelelően kitöltött jótállási jegy FONTOS: A jótállási jegyen nem lesz külön feltüntetve a 2 év jótállási idő, hanem az automatikusan érvényes lesz a készülék vásárlását követő második évben is!

Mire nem vonatkozik a jótállás?

Természetüknél fogva gyorsan kopó elhasználódó termékekre, alkatrészekre mint például a kiegészítők és a szoftverek.

Mi a teendő a 2 éves garanciaidő lejárta után?

A jótállási idő lejárta után a vásárló vegye fel a kapcsolatot a Canon hivatalos szervizével és érdeklődjön a garancián túli, azaz a fizetős javítás feltételeiről is annak költségéről!

Milyen esetben nincs lehetőség a vásárlást követő két éven belül a díjmentes javítás igénybevételére?

Ha a készülék a nem rendeltetésszerű, a készülék kezelési és használati útmutatójában foglaltaktól eltérő használat miatt hibásodott meg.

A készülékkel kapcsolatos általános és bővebb technikai információk továbbra is a Canon Vevőszolgálatánál érhetők el!


 

Kulcsszavak: Canon kamera

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nikon: tükör nélküli videókészítő szett

A Nikon ma bemutatja a videó- és tartalomkészítők számára egyaránt megfelelő első tükör nélküli videókészítő szettjét – a Nikon Z 6 Essential Movie szettet. A készlet biztosítja az igazán lényeges összetevőket a gyors videófelvételhez, és az alapvető eszközöket a kiváló minőségű videók készítéséhez.

2019. szeptember 10. 10:46

A kulcslyuk után itt a mini kulcslyuk

Az informatikai eszközök, a nagyobb felbontású és egyre kisebb kamerák az orvosi technológiák, műtétek, eljárások terén is egyre jelentősebb áttörést eredményeznek: így a sebészet is új korszakba lépett, már Magyarországon is végeznek mini laparoszkópiás műtéteket.

2018. szeptember 13. 11:45

Digitális forradalom zajlik a filmkészítésben

Nem kellenek dollármilliók a jó és sikeres játékfilm készítéséhez, az ötlet, a tartalom sokkal fontosabb, mint a technika - hirdeti Karl Bardosh, azaz Bardos Károly, a digitális újmédia nemzetközi képviselője, a New York-i Egyetem professzora, aki Szekszárdon, a Digi 24 elnevezésű digitális rövidfilmes versenyen adott interjút az MTI-Pressnek.

2011. október 1. 08:43

Videoklippek és szürreális fotók a Szigeten

Igazi cirkusz-kultúrtörténeti gyöngyszem várja az idei Sziget látogatóit. A Cirkusz Galéria egy régi cirkuszi lakókocsi restaurálásának eredménye. A klasszikus cirkuszi külső modern, minimál kortárs művészeti galériát takar, amely a Sziget rendezőinek reménye szerint igazi vizuális találkahely lesz. A galéria megálmodója Matyasi Gábor fotóművész, a fesztivál alatt az ő szürreális fotói, videoklipjei tekinthetők meg a falakon.

2011. július 28. 12:53

Sony SX21E: Kamera vagy távcső?

A nagyteljesítményű, 57x-es optikai zoommal rendelkező új Sony Handycam SX21E-vel akár a teljes képernyőt betöltő közeli felvételek készíthetők kifogástalan képminőségben. S ha ez nem elég, a kibővített zoom 67x-es értékre növelhető látható minőségromlás nélkül.

2011. július 18. 17:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05