A strukturálatlan tartalmaknak üzen hadat az EMC

Kovács Attila, 2010. július 20. 18:37

Az informatikai infrastruktúra-megoldások vezetőnek számító gyártója, az EMC két új termékkel bővítette az EMC SourceOne termékcsaládot, lehetőséget adva ezzel a strukturálatlan tartalmak – a különálló rendszereken található dokumentumok, audio- és videofájlok – burjánzásának, megőrzésének és elektronikus felderítésének kézben tartására.

Az EMC SourceOne portfolió új elemei segítenek a felügyelet nélküli információ átláthatóbbá és ellenőrizhetőbbé tételében. Az EMC SourceOne File Intelligence betekintést kínál a strukturálatlan tartalmak tömegébe, így a vásárlók tisztába kerülhetnek azzal, milyen tartalmaik vannak, azok hol tárolódnak és milyen értékkel bírnak. A tavalyi évben létrehozott digitális információ mennyisége 62 százalékkal nőtt, és ennek 85 százaléka strukturálatlan tartalom. Az EMC szerint az évente keletkező adatmennyiség 2009 és 2020 között várhatóan a 44-szeresére nő majd, ahogy a média összes nagyobb ágazatában – a hang-, televíziós, rádiós, nyomtatott anyagok területén egyaránt – befejeződik az analóg-digitális átállás. Miközben a digitális univerzum több mint 70 százalékát egyének hozzák létre, a vállalatokat terheli majd a felelősség az évente létrejövő digitális információk 80 százalékának tárolásáért, védelméért és felügyeletéért. Erre kínál megoldásokat az EMC.

 A mostani bejelentés a meglévő, holisztikus – azaz archiválási, elektronikus felderítési és átláthatóságot javító szolgáltatásokat is tartalmazó – információszabályozást kínáló EMC Source One megoldásokra épülve, sokféle tartalomtípushoz (e-mailekhez, SharePoint állományokhoz és egyéb fájlokhoz) is használhatók.Az EMC SourceOne új generációs architektúrája, illetve a termékcsalád segít a legnyomasztóbb információszabályozási kérdések megoldásában és rövid hasznosulási időt kínál a vásárlóknak.
 

Kulcsszavak: EMC dokumentumkezelés

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Klímabarát kismegszakítókat dob piacra a Schneider Electric

A Schneider Electric piacra dobja első, újrahasznosított műanyagot tartalmazó kismegszakítóit a Resi9 termékcsalád részeként. Az új termékek több mint 50 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, gyártásuk során pedig a korábbi modellekhez képest 14 százalékkal alacsonyabb a CO2-kibocsátás.

2023. március 23. 11:13

Megnyílt a regisztráció az idei Smart Factory ConnAction ipar 4.0 konferenciára

Az ipar 4.0 témakörének egyik legjelentősebb hazai eseménye 2023. június 7-8-9. között várja az érdeklődőket Esztergomban.

2023. március 22. 21:23

Robbanás előtt a vállalati automatizáció

Az elmúlt években csúcsra pörgött a vállalati digitalizáció: 2022-ben 1,6 billió dollárt költöttek erre világszerte, 2026-ra pedig várhatóan meg is duplázódik ez az összeg. Ahogy a cégek a gazdasági és piaci kihívások közepette a költség- és erőforrásigények csökkentésének és az üzleti folyamatok optimalizálásának útjait keresik, egyre több területen kerül előtérbe a hiperautomatizáció. Ennek köszönhetően ugyanis az eddig időigényes, több kolléga közreműködését igénylő munkafolyamatok elvégzését a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a robotikai eszközeivel automatizálhatják. 

2023. március 22. 18:40

Sajtódíjat indít a Siemens

Újraindítja médiadíját a Siemens, amellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

2023. március 22. 15:36

AI megoldás segítheti a vállalatokat dekarbonizációs céljaik megvalósításában

Egyre ambiciózusabb szén-dioxid-kibocsátáscsökkentési célokat fogalmaznak meg a vállalatok, azonban ahhoz, hogy érdemi lépéseket tegyenek a nettó zéró kibocsátás felé, precíz adatszolgáltatásra van szükségük: a mesterséges intelligencián alapuló megoldások már erre is megoldást nyújthatnak.  

2023. március 22. 10:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48