Három új alelnök a Xerox-nál

Kovács Attila, 2010. július 22. 21:58

A Xerox három vezetőjét – Tom Maddisont, Hervé Tesslert és Kevin Warrent – nevezte ki alelnököknek július közepén a vállalat elnöki tanácsa.

Tom Maddison (46 éves) a vállalat humán erőforrásért felelős alelnöke idén februártól. A terület vezetőjeként a humán erőforrás tervezésével, toborzással, tehetséggondozással, vezetőképzéssel, juttatásokkal, a vállalati sokszínűség megteremtésével, a munkakörnyezet fejlesztésével és az iparági kapcsolatok bővítésével fog elsősorban foglalkozni. A szakember 1992-ben csatlakozott a Xerox csapatához. Az elmúlt években a pénzügy, az üzemeltetés, az üzleti szolgáltatások és a humán erőforrás menedzsment területein vállalt tisztségeket. Angliában az erőforrás menedzsment és a nagyvállalati marketing csoport igazgatójaként, majd a fejlődő piacok (DMO, Developing Market Operations) humán erőforrás menedzsmentért felelős alelnökeként is tevékenykedett.

Július elsejétől lépett előre a Xerox vállalati ranglétráján Hervé Tessler (47 éves). A jövőben a fejlődő piacok régiójának (DMO) elnökeként a növekedési potenciállal rendelkező országokat irányítja, így többek között Latin-Amerikát, a Közel-Keletet, Közép- és Kelet-Európát, az eurázsiai országokat, Indiát és Oroszországot.
Tessler 1987-ben lépett be a Xeroxhoz, azóta számos kereskedelmi és menedzsment pozícióban dolgozott, beleértve a francia leányvállalat termelő berendezésekkel, és a   nyomdaipari részlegének alelnöki tisztjét is. Később a Xerox Kelet-Európát, Izraelt és Törökországot magába foglaló régiójának vezérigazgatói pozícióját töltötte be. A közelmúltban a vállalat fejlődő nyugati piacainak operatív működéséért felelős vezetőjévé nevezték ki, így Latin-Amerika, és a Karib-térség tevékenységét irányítja.

Kevin Warren
(47 éves) a Xerox egyesült államokbeli üzleti megoldások részlegének elnökeként július elsejétől a dokumentumkezelési rendszerekért és szolgáltatásokért felelős direkt értékesítői szervezetet vezeti a tengerentúlon. A szakember 1984-ben értékesítési gyakornokként csatlakozott a Xeroxhoz Washington városában, majd különböző értékesítési posztokon folytatta karrierjét. Szakmai tudását az Egyesült Államok keleti régiójának kereskedelmi vezetőjeként is kamatoztatta. A kanadai leányvállalat elnöki tanácsának tagja, elnöke és vezérigazgatója is volt. A nevéhez fűződik a Xerox három évvel ezelőtti sikeres akvizíciója, a Global Imaging Systems-nek vállalatba való integrációja is.
 

Kulcsszavak: CIO +céginfo Xerox

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A digitális oktatáshoz tervezett interaktív kijelzőmegoldásokat az LG

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy piacra dobja a CreateBoard elnevezésű, új, digitális oktatást segítő termékcsaládot. A 86TR3DK, a 75TR3DK, a 65TR3DK és 55TR3DK modellekből álló portfóliót a tantermekbe tervezte a vállalat: a CreateBoard kijelzők 40 pontos*  multi-touch érintőképernyővel teszik teljessé az interaktív tanítás és tanulás élményét. Az eszközök ráadásul kényelmesen összekapcsolhatók különféle digitális oktatási alkalmazásokkal, miközben a távoli elérést egy könnyen kezelhető felhőalapú megoldás biztosítja.** 

2023. május 29. 11:50

Új, minden szektorra kiterjedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon

A Brillit.com megújulásával egy új, minden területet lefedő szolgáltatáskereső portál indul Magyarországon, egyfajta interaktív vállalkozói marketplace. Az egyedülálló és ingyenes üzletfejlesztési platform, a Brillit, ezzel egy olyan digitális szolgáltatáskereső felületet hoz létre saját – már most is 4000 céget és vállalkozót tartalmazó adatbázisából –, ahol bárki, legyen az magánszemély vagy cég, könnyen rátalálhat az igényeinek megfelelő szolgáltatásra. Ezzel párhuzamosan az oldalra regisztráló szolgáltatók saját profiljuk kitöltésével erősíthetik online jelenlétüket, és ezáltal jelentősen támogathatják értékesítési törekvéseiket.

2023. május 29. 10:22

Többmilliárdos beruházást hajt végre, erősíti jelenlétét a Schneider Electric Zalaegerszegen

Összesen több mint 5 milliárd forintnyi beruházási program tervezése zajlik a Schneider Electric zalaegerszegi MG Zala üzemében. Az elképzelések eredményeként jelentős mértékben bővülhet az idén 30. születésnapját ünneplő gyár termelési kapacitása, illetve még inkább fenntartható és energiahatékony lehet a működése. 

2023. május 28. 10:14

2022-ben is az Euronics lett a legnagyobb 100%-ban magyar tulajdonú online kereskedő

Közzétette a Magyarországon működő legnagyobb forgalmú online kereskedők friss ranglistáját a GKID. 2022-ben már másodszor készült külön rangsor a 100%-ban magyar hátterű cégekről, ahol az Euronics ismét kiérdemelte az első helyet. Az összesített listán a vállalat megőrizte hetedik helyét, 2023-ban pedig további növekedésre számít online értékesítési csatornáján.

2023. május 27. 16:33

Az IFUA Horváth Zöld Kerék díj idei nyertesei

Az idén a Grundfos és az MBH Bank nyerte el az IFUA Horváth Zöld Kerék díjat. A Grundfos „Átfogó ESG-alapú irányítási rendszerfejlesztés” kategóriában, az MBH Bank pedig „ESG-szempontok beépítése a termékfejlesztésbe” kategóriában bizonyult a legjobbnak a pályázók közül.

2023. május 27. 15:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01