Késik a fehér iPhone 4

Kiss Ádám Zoltán, 2010. július 23. 17:12

Az Apple hivatalosan is megerősítette a hírt, miszerint az eredeti tervekkel ellentétben a fehér iPhone 4 csak „egy későbbi időpontban”, vagyis vélhetőleg az év vége felé kerül majd forgalomba.

Az iPhone érkezésekor sok Apple hívő kapott a fejéhez, mivel a készülék fekete színben érkezett. Mi ebben olyan nagy szám, kérdezhetnénk, hiszen a fekete mindig divatos, nem túl feltűnő, kevésbé koszolódik, vagy látszanak meg rajta a karcolások. Természetesen ezek nem érvek egy igazi Apple rajongó számára, hiszen a cég egyik védjegye volt a kezdetektől fogva a fehér megjelenés. Olyannyira következetesen kitartottak emellett, hogy azokban az időkben is ragaszkodtak ehhez a külső jegyhez, amikor a fehér nem csak nem divatos, de kifejezetten ciki volt az IT piacon. Ez is segítette a vállalat korábbi, különállást és elitizmust sugalló imázsát. Akik csak az iPodokon keresztül kerültek be az Apple termékek vonzáskörébe, azok is a fehér külsőhöz szoktak, így végül nagyon sokan kifogásolták, hogy az iPhone nem fehér.

Ha már így történt, akkor legalább választási lehetőséget szerettek volna a felhasználók, és az Apple ha nem is villámgyorsan, de reagált kérésükre. A vállalatvezetése eredetileg júliustól tervezte megjelentetni ezt a változatot, és sokan ki is vártak, számolva a napokat, mikor jelentik be az újdonságot. Nos számukra jócskán elhúzódhat a várakozás, hiszen a cég miután eddig sem lépett az ügyben, a hónap vége felé már kénytelen volt hivatalos közleményt is kiadni, miszerint szó sem lehet a dátum betartásáról. Az időközben az iPhone 4 „antennagét” problémájába is belefutó Apple-nek valószínűleg kisebb gondja is nagyobb a fehér változatok megjelentetésénél. A cég ráadásul a sok évtizedes fehér korszak után egy meglehetősen fura magyarázattal is előállt, miszerint a fehér eszközök gyártása nehézkesebb, mint várták... Mindenesetre tény, hogy egy közeli időpontot biztos megneveztek volna, ha lenne ilyen, így az elemzők szerint jó eséllyel még idén, de már csak a negyedik negyedévben számíthatunk az újdonságok megjelenésére.
 

Kulcsszavak: Apple iPhone mobiltelefon

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Eger helyi autóbusz-bérletei is megvásárolhatók a MÁV applikációjában

A MÁV-Volán-csoport közös fejlesztéseinek köszönhetően már az egri utasok számára is gyorsabb és egyszerűbb lesz a bérletvásárlás. Április 15-től a helyi autóbusz-bérleteket is meg lehet váltani a MÁV applikációjában és a vasúti személypénztárban.

2021. április 16. 19:55

Bemutatkozik az Xperia 10 III

A Sony örömmel jelenti be, hogy a népszerű Xperia 10 széria az Xperia 10 III-mal bővül, mely az Xperia 10 készülékek között elsőként 5G kapcsolódási lehetőséggel is rendelkezik. Az Xperia 10 III stílusos, kompakt, könnyű és vízálló kialakítással és megnövelt akkumulátor élettartammal érkezik, valamint számos szórakoztató funkciót is magába foglal. Az Xperia 10 III egy kiemelkedő középkategóriás készülék, melyet az erő, a gyorsaság és a hordozhatóság jegyében alkottak meg. 

2021. április 14. 18:09

Különleges fotózási funkciókkal érkezik két Sony telefon

Két új készülékkel bővülnek a Sony mobilkínálatának zászlóshajói, az Xperia 1 és Xperia 5 széria. Az Xperia 1 III és az Xperia 5 III integrált funkciók széles kínálatával rendelkezik, amely segít az Xperia közösség tagjainak abban, hogy hódolhassanak szenvedélyeiknek. Legyen szó fotósokról, a zene és mozi szerelmeseiről, játékosokról vagy filmkészítőkről, az Xperia 1 és 5 következő generációjának készülékei új szintre emelik a felhasználói élményt az új funkciók tárházának és az elképesztő sebességnek köszönhetően. 

2021. április 14. 16:11

Már közel hatezren töltötték le a mydronespace mobilalkalmazást

Az elmúlt három hónapban csaknem hatezren töltötték le Magyarország drónapplikációját, a mydronespace-t. A HungaroControl drónpilóták számára fejlesztett alkalmazása a pilóta nélküli légi járművek biztonságos közlekedését garantálja.

2021. április 14. 14:37

Továbbra is előtérben az előfizetők

Töretlenül folytatja megkezdett fejlesztéseit a DIGI, a januárban kereskedelmi szolgáltatásként indult saját mobilszolgáltatás terén. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mostantól az ország 12 megyéjében újabb 25 településen érhető el a DIGI Kft. mobilszolgáltatása, ezáltal a lefedett települések száma meghaladta 775-öt. 

2021. április 13. 19:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27