Magyarországon is árul műholdas internetet a Ses Astra

MTI Sajtóadatbank, 2010. július 26. 08:32

Magyarországon is bevezeti szélessávú műholdas internet szolgáltatását a Ses Astra, stratégiai partnerén, az informatikai szolgáltatásokat nyújtó RG Networkson keresztül.

A közlemény szerint a szolgáltatás az üzleti ügyfelek számára közvetlenül, a lakossági piacon pedig viszonteladókon keresztül érhető el.

Az ASTRA2Connect szolgáltatás Európa legkiterjedtebb szélessávú műholdas hálózata, több mint 60 000 végfelhasználója van.

Az interaktív szélessávú internet-hozzáférés Európában, Afrikában és a Közel-Keleten lehet igénybe venni.

A Ses Astra műholdas rendszer 16 műholdat foglal magában. Az Astra 125 millió háztartáshoz juttat el szolgáltatást, s több mint 2600 analóg és digitális televízió- és rádiócsatornát sugároz. A cég emellett műhold-alapú multimédiát, internetet és telekommunikációs szolgáltatásokat is nyújt nagyvállalatok, kormányok és ügynökségek számára.

Az RG Networks az informatikai szolgáltatásokat nyújtó RG Hungary tulajdonában áll. A vállalat szolgáltatásokat kínál a magyar piacon például a hardver- és szoftverfejlesztés, a megfigyelő és biztonsági rendszerek építése, üzemeltetése és karbantartása, valamint online marketing, web design és web fejlesztés területén.

Kulcsszavak: műhold

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hazaérni csak oda lehet, ahol megértenek

Egymás megértését, az odafigyelés fontosságát, a szeretet és az empátia jelentőségét hangosítja ki a Telekom idei karácsonyi kampánya, melynek központi eleme egy nemzetközi alkotói koprodukcióban elkészült reklámfilm. Karácsonykor a szeretteink társaságára vágyunk, akikhez akkor igazán jó megérkezni, ha tudjuk, hogy körükben valódi figyelmet kapunk. A Telekom a kampány kísérőzenéjeként némi humorral fűszerezve újraértelmezte az „Ó szép fenyő” kezdetű népszerű karácsonyi dalt.

2023. december 1. 13:00

Megjelent a legfrissebb, immár 25. Ericsson Mobility Report

Az év végére 5-ből 1 mobilelőfizetés már az 5G technológiát használja majd a világban, vagyis a számos piacon továbbra is érezhető gazdasági és geopolitikai nehézségek ellenére töretlenül terjed a legújabb hálózati generáció – derül ki az Ericsson Mobility Report legfrissebb, 2023 novemberi kiadásából

2023. november 30. 14:40

HONOR: Az olyan hajlítható készülékek, mint a Magic V2 az okostelefonok jövője

Abu-Dzabiban, a Fortune Global Forum 2023-on Dr. Ray Guo, a HONOR marketingigazgatója beszélt az okos készülékek jövőjéről. Egyéb vállalati vezetőkkel tárgyalta az intelligens világ jövőképét, kitérve a hajlítható eszközök népszerűségére, a mesterséges intelligenciára és a szemkímélő technológiákra – amikben mind úttörő a vállalat.

2023. november 29. 17:34

Így szerzik be a karácsonyi ajándékokat a magyarok

A Yettel friss országos kutatása szerint idén tízből négy magyar fogyasztó többnyire online tervezi beszerezni a karácsonyi ajándékokat, és közel ugyanennyien szívesen használnak ehhez alkalmazásokat is. A megkérdezettek több mint fele tudatosan keresi a kuponokat, kedvezményeket; egy tízezer forintos vásárlás esetén ezer forint engedményt sokan már jó ajánlatnak tartanak. Az ajándékvadászatban most a mobiltársaság is segít: a Yettel alkalmazásban meglepetés kedvezményekkel vár mindenkit. 

2023. november 26. 15:23

Tippek divat appokhoz a HONOR-tól

Már nagyban dübörög az ősz, és bár vannak melegebb napok, célszerű egyre inkább az őszi és téli ruhatárunkat elővenni, illetve felfrissíteni. Ehhez kifejezetten hasznosak tudnak lenni különböző alkalmazások, hogy ne csak jól nézzünk ki, hanem mindezt tudatosan és költséghatékonyan tehessük meg. Erre a célra ajánl most 5 új appot a HONOR!

2023. november 25. 12:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04